Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
شما باید سریع اول یکی از اون دوتا Boomer رو بکشی ترجیحا سمت راستی را بکش چون از سمت راستی فرار کردن در روش راحتره اگه می تونی و سلاح قوی داری جفتشونو بکوش بعد باید دستت رو بزاری رو A و تا می تونی بدویی فقط بدو و سریع برو سمت ماشین به هیچ کس هم کاری نداشته و اصلا باهاشون درگیر نشو که کارت تمومه خیلی راحته . فقط تمرکز می خواد هول نشو . :)

سلام
من وقتی این بازی رو انجام میدم توی دموها بعضی وقتها که روی صورت شخصیت ها زوم میکنه(البته دو سه دفعه توی کل بازی)یه چیزایی روی صورت طرف هست مثل پارازیت یا یه لایه های اضافی هست انگار که مشکل گرافیکی داشته باشه,میخواستم بدونم واسه شماهم اینطوری هست یا نه؟
تلویزیون من سامسونگ R81 و روی 720p بازی میکنم.

raam کشتنش خیلی آسونه ولی برای اینکه با اسنیپینگ رایفلت باید منتظر نمونی تا وان
جک و جونورا از دورش برن کنار چون وقتی نزدیک میشه احتمال اینکه بزنه تیکه پارت کنه
خیلی خیلی میره بالا در ضمن کمتر هم میتونی بهش تیر اندازی مفید داشته باشی

بهترین راه اینه که Bow رو بردارید تو همون واگن هستش وقتی پرنده ها دورشن بهش
شلیک کن پرنده ها میرن کنار بعد با مسلسلت ببندش به گلوله قبل از اینی هم که خیلی بهتون
نزدیک بشه برید اون سر قطار پیش اون توپ نوری تا این بیاد البته اگه تیز باشید تا برگرده هم
میتونید یه 2 باری بزنیدش وقتی اومد نزدیک توپه سریع فرار کنید به سمت اول واگن همونجایی
که اول بودید دیگه عمرش کفایت نمیده که بیاد یبار دیگه سمتتون و ریق رحمت رو سر میکشه

ولی خداییش وقتی میخوای بصورت سخت بازی کنی واقعا سخت میشه دیگه چلغوز ترین
موجودات هم ضربه ها تیر هاشون میشه در حد همین raam ولی خیلی حیف شد کاشکی
بعد از تموم کرد بازی بصورت نرمال اسلحه raam رو میداد بهت

راستی این بازی نسخه دومی هم قراره براش بیاد ؟ من تو گیم اسپات دیدم خبری نبود
چند نفر ولی در مورد قسمت دوم یه نیم خطی نوشته بودم حالا نمیدونم محض خنده نوشته
بودن یا نه قراره بیاد ؟!؟!

کمک در بازی Greas Of War

من الان چند وقته که تو اون بخشی که اون غوله عنکبوت شکل میاد جلومون ( از بالا میپره پایین !!! ) گیر کردم . اونو چطوری باید کشت نمی میره هی میاد جلومون اونقدر که دیگه پرتمون میکنه تو مواد مذاب یا میاد رومون له میشیم . نمیشه هم دورش زد رفت پشت سرش . مهماتم هم تموم میشه ولی بازم اون زنده است . چه کار کنم ؟؟
پدرم دراومد دیگه به خدا خسته شدم تورو خدا یکی بگه چطوری باید کشتش راهش چیه ؟؟؟؟
:((:((:((:((:((:((:((:((

من الان چند وقته که تو اون بخشی که اون غوله عنکبوت شکل میاد جلومون ( از بالا میپره پایین !!! ) گیر کردم . اونو چطوری باید کشت نمی میره هی میاد جلومون اونقدر که دیگه پرتمون میکنه تو مواد مذاب یا میاد رومون له میشیم . نمیشه هم دورش زد رفت پشت سرش . مهماتم هم تموم میشه ولی بازم اون زنده است . چه کار کنم ؟؟
باید بزنی تو سینش بعد خودش میره عقب مهمات هم بقله پاهاش هست برو نزدیکش میبینی !

باید به کمرش تیراندازی بکنی بعد که دهنش رو باز کرد به سمت دهنش تیراندازی بکن بعدشم یادم نیست وقتی یادم اومد به شما میگم.:p

باید به کمرش تیراندازی بکنی بعد که دهنش رو باز کرد به سمت دهنش تیراندازی بکن بعدشم یادم نیست وقتی یادم اومد به شما میگم.:p
اها راست میگی بعد اینکه به سینش(کمرش) (همش یکیه:biggrin1:) تیر زدی به سرش هم تیر بزن میره عقب بعد میره رویه یه پل بعد بزن به یه قسمت اهنی مانند هست که پل رو به زمین وصل کرده تا پل بریزه!:cool:

آقا دستتون در نکنه خیلی راحت کشتمش البته با راهنمایی خوب شما دوستان عزیز و گل ای کاش زودتر میاومدم میپرسیدم . :laughing::);):blushing::blushing::cheesygri حالا اونجام که از هلی کوپتر پیاده شدن ظاهرا بازی سخت تر شده . دو نفر از اون عقب میان با موشک میزنن مهماتمم کمه نمیمیرن اونجا بادید کار خاصی انجام بدم یا مثل مراحل قبل هست ؟؟؟ :confused::confused:

WOW به نظر میاد این عنکبوته و اون raam خیلی ظاهر ترسناکی داشته باشن من 360 ندارم و این جایی که هستم رنگ 360 رو هم ندیدم کسی میتونه یک عکسی از این آقایون خوشتیپ بذاره که من حال کنم.(بعدش برم غسل کنم)

WOW به نظر میاد این عنکبوته و اون raam خیلی ظاهر ترسناکی داشته باشن من 360 ندارم و این جایی که هستم رنگ 360 رو هم ندیدم کسی میتونه یک عکسی از این آقایون خوشتیپ بذاره که من حال کنم.(بعدش برم غسل کنم)
RAAM یک غولی شبیه بقیه که زره سیاه تنشه و تقریباً اندازه ماست:eek: ( دوستانی که بازی کردند میدونند )
84451-1.jpg

عنکبوته هم اسمش Corpser و اندازه Shellob ارباب حلقه هاست ( یزره بزرگتر ) و اصلاً کشتنش سخت نیست !!!
locustbackround_2.jpg

حالا برو غسل کن !!!:cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or