Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
چرا؟!
زیادی سخت نمیشه؟
یا casual زیادی اسونه....:)

به اونجا هم میرسیم:laughing:

پ.ن:بازیش چند ساعت طول میکشه تموم بشه؟
اگه از hardcore شروع کنی چون دفعه ی اولته سر غول اخر یه خورده به مشکل میخوری;) من میگم از casual شروع کن تا با خشاب پر کردنو و بقیه ی چیزهاش عادت کنی بعد که حرفه ای شدی برو hard core البته اینم بگم که این دو درجه خیلی با هم فرق دارن و وقتی hard core بازی میکنی اینقدر گیم پلی نفس گیر میشه که واقعا لذت بخش میشه بازی.

ایشالله فردا پس فردا تموم میشه:cheesygri الان با بروبچ از ماشین پیاده شدیم بارون شدیدی داره میاد:-"

66dfd4h.jpg

hardcore هم راحته.این درجه رو که تموم کردی برو روی آخریه اسمش چی بود یادم رفت ...ها insanse اونم زیاد سخت نیست فقط با یه چیزی حدود 2000 بار مردن می تونی تمومش کنی:biggrin1:

سلم ببخشید یه سوال کوچک داشتم و اول هم به خاطر حرفم معذرت خواهی میکنم. میگم شما برای این بازی مزخرف داری خودتون را اینقدر هلاک میکنید؟ من دو تا بازی سفارش دادم که یکیش همین gears بود و دیگری guitar hero2 از بازی اول حالم بهم خورد ولی با بازی دوم اساسی حال کردم. این بود بهترین بازی x360! من گفتم حالا چه بازی قشنگی است ولی حسابی حالم گرفته شد. البته بازهم عذرخواهی میکنم که امیدوارم بپذیرید:blushing:

سلم ببخشید یه سوال کوچک داشتم و اول هم به خاطر حرفم معذرت خواهی میکنم. میگم شما برای این بازی مزخرف داری خودتون را اینقدر هلاک میکنید؟ من دو تا بازی سفارش دادم که یکیش همین gears بود و دیگری guitar hero2 از بازی اول حالم بهم خورد ولی با بازی دوم اساسی حال کردم. این بود بهترین بازی x360! من گفتم حالا چه بازی قشنگی است ولی حسابی حالم گرفته شد. البته بازهم عذرخواهی میکنم که امیدوارم بپذیرید:blushing:

سلام
یه جواب کوچیک:
این بازی کجاش مزخرفه؟!!!!!! فکر کنم تو بجای اون یه بازی دیگه گرفتی اشتباه میکنی یا چشات یه چیز دیگه میبینن;);)
البته من قصد بی احترامی ندارم . من عذرخواهی میکنم که امیدوارم که تو هم قبول کنی;);)
:o :o :o :o :o :o

ایشالله فردا پس فردا تموم میشه:cheesygri الان با بروبچ از ماشین پیاده شدیم بارون شدیدی داره میاد:-"

66dfd4h.jpg

اگه خواستی بگو واست یه چتر بیارن خیس نشی !!;);)
اون مرحله واقعا از همه نظر عالیه( من تو اون مرحله خیلی رنج کشیدم ) در حالی خیلی آسونه
ایشاالله فردا تمومش کنی. بعدش هم اگه خواستی روی Insane برو خیلی حال میده ;);)
موفق باشی...

اگه خواستی بگو واست یه چتر بیارن خیس نشی !!;);)
اون مرحله واقعا از همه نظر عالیه( من تو اون مرحله خیلی رنج کشیدم ) در حالی خیلی آسونه
ایشاالله فردا تمومش کنی. بعدش هم اگه خواستی روی Insane برو خیلی حال میده ;);)
موفق باشی...
من 3 روزه بازی رو تموم کردم الان وسط های cod3 هستم:laughing:

شما به بهترین بازیه سال 2006 میگی مزخرف؟

قبله این که جواب کنکور بیاد(کمتر از 8 ساعته دیگه :(() بذار یه کار خیری بکنم بلکه.....
هیچی عزیز من Sniper بر میداری..
همون تور که فهمیدی استاد Raam دور و برش Kryll هست اونا باعث میشن که ضد ضربه بشه.هر وقت اونا رو فرستاد طرفت با Sniper تیر میزنی تو اون کله مبارک(فکر کنم 7 یا 8 تا بسش باشه>البته تو Casual <یادت باشه تو سایه نباشی و گر نه تصویرت خینی میشه
من خودم 2 هفتست که Jump In کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or