Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
آقا تو Act 4 اون قسمت های آخر هست که تو خونه دفاع می کنیم اونجا که چند تا آرپیجی زن میان باید چی کار کنیم؟ بالاش یه زمانی زده و بعد از یه مدت کوتاهی یه غولی میاد یه ماشین رو نابود می کنه
باید چی کار کرد؟
زمان هم خیلی کمه و اگر بخوام همه رو نابود کنم زمان تموم میشه و اون غول نکبت میاد

لطفا راهنمایی کنید دمتون گرم بدجوری کارم گیره
هر ترفند و راهنمایی و حرفه و... دارید رو کنید
باید A رو نگه داری سریع بعد از کشتن 2 تای اولی همون آرپیجی زنا خدتو به ماشین برسونی

باید A رو نگه داری سریع بعد از کشتن 2 تای اولی همون آرپیجی زنا خدتو به ماشین برسونی

نمیشه خیلی سخته بازم میان و باید کشتشون وگرنه اونو منو میکشن

میشه یه عکس بدی که دقیقا این ماشینه کجاس
سوار ماشین شدم میره ماموریت بعدی یا باید ماشین سواری هم بکنم؟
راستی تفنگ من همون هست که اره داره باید با همون اون دوتا رو بکشم؟ اونجوری که خیلی طول میکشه

من اونجا اصلا کسی رو نکشتم سریع رفتم تو ماشینه نشستم .ماشینه هم همون که اولش نشون میده واگه سریع نری داغونش میکنن.تا شروع شد حتی A رو هم نمیخواد بگیری فقط برو

آقا من تو قطار هستم و Ramm هم هستش ، چند تا سوال داشتم:

1- این مرحله آخره؟
2- چیجوری از دست کلاغ ها راحت بشم؟
3- چیجوری Ramm رو بکشم؟

به نظر من خیلی بالاتر از Halo شاید 9.6 بشه

gears_of_war_i-org_3.jpg

بابا یه ذره بیشتر توضیح بده ببینم این تفلکی رو چیجوری میتونم بکشم
خیلی سخته چطوری کشتینش
لطفا کامل توضیح بدید
خیلی سخته

راستی من رو درجه اول بازی می کنم

خیلی سخته چطوری کشتینش
لطفا کامل توضیح بدید
خیلی سخته

قبل از اینکه وارد اتاقی بشی که باید RAAM رو بکشی تفنگ های مختلفی وجود داره اسنایپ رو بردار .

اگر همه ی تیر هات به هدف بخوره اون میمیره .

در ضمن همون جایی که اول هستی بمون و سنگر بگیر . :gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner:

خیلی سخته چطوری کشتینش
لطفا کامل توضیح بدید
خیلی سخته

رو casual که انگار داری Fifa بازی می کنی :) ... من با یه rocket launcher و مسلسل همیشگی کشتمش... اول اینقدر بهش تیر بزن تا خفاش ها بیان طرفت (اگه پناه گرفته باشی کاری نمی تونن بکنن) یادت باشه از پناهگاهت خارج نشو... بعد با راکت لانچر بزن بهش... همه ی راکت ها رو که زدی بهش بعد با مسلسل معمولی بهش بزن (اگه خواستی تیر کور هم بزن) تا یهو در کمال نا باوری می بینی که افتاد مرد :cool:

ساده ترین روش برای کشتن Raam: بعد از اینکه تمام تیرهای تیرکمون رو بهش زدید. اگه از شما دور بود که دوتا خشاب مسلسل حرومش میکنید ولی اگه اومد چسبید پشت سنگر.... دقت کنید ... کلید Lt رو به منظور نشانه گیری نگه ندارید و فقط کلید Rt رو بگیرید . در این صورت کله رو بیرون نمیاره که هدشات بشه. وبعد از خالی کردن 1 یا 2 خشاب از دموی پایانی بازی لذت ببرید .;)

اونموقعی که raam میمیره یه خورده بد درست کردن:mad: باید توی دمو یه تیر خلاصی :cheesygri یه چیز درست حسابی میساختن که قشنگ انتقام اون رفیقشو میگرفت ولی اینجوری حال نداد:( باید سنگ سارش میکردیم:laughing:

بالاخره این نی نی کوچولو رو کشتم و من هم به جمع تموم شده های این بازی پیوستم
بهترین کار این بود که سنگر بگیریم و بدون اینکه بیایم بالا نارنجک بندازیم تا کلاغ ها بلند شن و بعد سریع با اسنایپ بیاییم بالا و بزنیمش ، هی بزنیم تا زمانی که کلاغ ها برگردند و دوباره این کارها رو تکرار کنیم

Gears of War 2 کی میاد طاقتم تموم شد ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or