بابا این یارو رو من تو casual هم نمیتونم بکشمشما چه جوری انقدر راحت رد میکنید؟
بابا این یارو رو من تو casual هم نمیتونم بکشمشما چه جوری انقدر راحت رد میکنید؟
اگه جایی گیر کردین و سخت بود مخصوصا تو لول insane بهترین کار اگه لایو گلد دارین اینه که اونو به حالت co-op برین و از ینفر وارد بخواین کمکتون کنه اچیومنت هم میده مخصوصا غول اخررو دو نفره راحت میشه ابکش کرد من خودم تا حالا به چند نفر کمک کردم تا غول اخرو رد کنن![]()

دیدم کسی تو این تاپیک چیزی نگفته گفتم بیام این لینک رو بزارم!
منتظر فیلم Gears Of War باشید....
http://www.imdb.com/title/tt0990406
واووووو چقدر گیم خورتا سال 2009 که فیلمش بیاد من گرز 2 و 3 رو روی Insane تموم کردم :cheesygri
از کمکت ممنون اگر کسی رو برای کمک نداشت باشه چه کار کنه؟:confused:
راستی یه سایت برای سیو ها معرفی میکنی![]()
game game game is life song song song is rock![]()
با torque bow راحت میشه کشتش، من تا دیروز اون torque bow که یک گوشه اتاق مهمات افتاده رو ندیده بودم! دیروز بعد از دیدن این ویدئو RAAM on Insane فهمیدم که اینم هست! 12 تا تیر دارید که اگه همش رو بهش بزنید میمیره ( مهم نیست به کجاش بخوره و مهم نیست پرنده ها دورش باشن یا نه، یکی میزنید پرنده ها پخش میشن بعدی رو به خودش بزنید )
از sniper خیلی ساده تره چون اون اگه پرنده ها دورش باشن تاثیر نداره.
خوبی دیگش اینه که میتونید همون موقع که پشت سنگر هستید دکمه شلیک رو بچسبید تا شروع کنه به شارژ بعد که آماده شد سریع بلند شید شلیک کنید و برگردید پشت سنگر. اگر هم RAAM اومد پشت سنگر دیگه اصلا نیاز به هدف گیری ندارید! راحت میتونید Blind fire کنید ( بدون هدف گیری و بدون خارج شدن از سنگر ) میخوره بهش.
البته من خودم چند تا از تیرهام بهش نخورد و بعد از تموم شدن تیرهای torque مجبور شدم 3 خشاب lancer هم خالی کنم روش تا بمیره.
از نکات دیگه اینه که نارنجک هم میتونید tag کنید بهش! ( اگه پرنده ها دورش باشن برید نزدیکش میمیرید ولی مثلاً وقتی شما اینطرف سنگر هستید و اون اومده نزدیک و چسبیده به اون طرف سنگر وقتی پرنده ها رفتن میتونید راحت B بزنید نارنجک رو میچسبونه بهش. فقط باید سریع کمی فاصله بگیرید چون خودتون هم منفجر میشید
chainsaw هم مثل اینکه میشه کردش! من امتحان نکردم تا حالا.
من ویدئو رو دیدم جالب بود
بعد بازی vegas حتما گیرز رو از دوستم می گیرم و روی insane می رم
اصلا فکرشم از سرت بیرون کن ...واقعا سخت میشه
نمیدونم این یارو چه طوری میره که جنرال نمیاد به طرفش
من فقط 3 تا تیر تونستم بهش بزنم و بعد اومد جلو و دل و روده رو پخش کرد کف قطار ...:laughing:
و مجبور شدم یه ذره هم با lancer اب کشش کنم وقتی که پرنده ها روش نشستن damageنمی خوره باید وایسی که پرنده ها از روش بلند شن بعد بزنیش.همون جایی هم که نشستی بشین تا وقتی که اومد (خرکی)بهش تیر بزن اون گیج میشه بعد تورو نمی تونه بزنه.ولی همونیکه بچه ها گفتن Co_opبری بهتره.بابا این یارو رو من تو casual هم نمیتونم بکشمشما چه جوری انقدر راحت رد میکنید؟