Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
بابا این یارو رو من تو casual هم نمیتونم بکشم :eek: شما چه جوری انقدر راحت رد میکنید؟

من تو Casual و Hard core با اسلحه معمولی خیلی راحت کشتمش حتما روششو بلد نیستی چون برای کشتنش فقط یک راه داری اونم اینه که یا جای همون سنگری که هست واستی بزنی یا که جای سنگری که اون اول هست ..

help

اگه جایی گیر کردین و سخت بود مخصوصا تو لول insane بهترین کار اگه لایو گلد دارین اینه که اونو به حالت co-op برین و از ینفر وارد بخواین کمکتون کنه اچیومنت هم میده مخصوصا غول اخررو دو نفره راحت میشه ابکش کرد من خودم تا حالا به چند نفر کمک کردم تا غول اخرو رد کنن;)

از کمکت ممنون اگر کسی رو برای کمک نداشت باشه چه کار کنه؟:confused:
راستی یه سایت برای سیو ها معرفی میکنی :cool:
game game game is life song song song is rock :punk:

Attachments

• Vipervert70280.jpg
    Vipervert70280.jpg
    13.6 KB · مشاهده: 70
از کمکت ممنون اگر کسی رو برای کمک نداشت باشه چه کار کنه؟:confused:
راستی یه سایت برای سیو ها معرفی میکنی :cool:
game game game is life song song song is rock :punk:

اون موقع باید صد در صد قید یارتو بزنی ولی سعی کن همون اول دستور Hold رو بهش بدی که لااقل دیرتر بمیره من خودم این غول رو تو Insane با 11 یا 12 تا تیر اسنایپ کشتم البته دیگه از تفنگهای دیگه استفاده نکردم روش خوبی هم هست تقریبا اسونتر از روش های دیگه روی Insane

با torque bow راحت میشه کشتش، من تا دیروز اون torque bow که یک گوشه اتاق مهمات افتاده رو ندیده بودم! دیروز بعد از دیدن این ویدئو RAAM on Insane فهمیدم که اینم هست! 12 تا تیر دارید که اگه همش رو بهش بزنید میمیره ( مهم نیست به کجاش بخوره و مهم نیست پرنده ها دورش باشن یا نه، یکی میزنید پرنده ها پخش میشن بعدی رو به خودش بزنید )
از sniper خیلی ساده تره چون اون اگه پرنده ها دورش باشن تاثیر نداره.
خوبی دیگش اینه که میتونید همون موقع که پشت سنگر هستید دکمه شلیک رو بچسبید تا شروع کنه به شارژ بعد که آماده شد سریع بلند شید شلیک کنید و برگردید پشت سنگر. اگر هم RAAM اومد پشت سنگر دیگه اصلا نیاز به هدف گیری ندارید! راحت میتونید Blind fire کنید ( بدون هدف گیری و بدون خارج شدن از سنگر ) میخوره بهش.

البته من خودم چند تا از تیرهام بهش نخورد و بعد از تموم شدن تیرهای torque مجبور شدم 3 خشاب lancer هم خالی کنم روش تا بمیره.
از نکات دیگه اینه که نارنجک هم میتونید tag کنید بهش! ( اگه پرنده ها دورش باشن برید نزدیکش میمیرید ولی مثلاً وقتی شما اینطرف سنگر هستید و اون اومده نزدیک و چسبیده به اون طرف سنگر وقتی پرنده ها رفتن میتونید راحت B بزنید نارنجک رو میچسبونه بهش. فقط باید سریع کمی فاصله بگیرید چون خودتون هم منفجر میشید :)
chainsaw هم مثل اینکه میشه کردش! من امتحان نکردم تا حالا.

من با chainsaw راحت کشتمش با این اسلحه راحت می تونید بکشیدش من با 8 تا تیر این اسلحه Raam رو کشتم خیلی اسلحه قدرتمندی هستش برای اینکه متوجه حرفم بشید کافیه با این سلاح فقط یه تیر به یه Boomer نگون بخت بزنید تا قدرت این سلاح را باور کنید . (اونوقت باید اون Boomer رو از وسط به هشت طرف ببرن به هر قبرستونی که شد ) . در کل کشتن Raam با این سلاح خیلی راحته فقط یه مشکل داره که اونم اینه که برای شلیک باید حدود 3 ثانیه دکمه شلیک رو نگه دارید تا هدف روی صفحه ظاهر بشه البته این مشکل راه حل داره و اونم اینه برای شلیک قبل از اینکه از سنگر برای هدفگیری خارج بشید دکمه شلیک رو نگه دارید تا سلاح آماده شلیک بشه و بعد از سنگر خارج بشیدو بعد .... .:)

با torque bow راحت میشه کشتش، من تا دیروز اون torque bow که یک گوشه اتاق مهمات افتاده رو ندیده بودم! دیروز بعد از دیدن این ویدئو RAAM on Insane فهمیدم که اینم هست! 12 تا تیر دارید که اگه همش رو بهش بزنید میمیره ( مهم نیست به کجاش بخوره و مهم نیست پرنده ها دورش باشن یا نه، یکی میزنید پرنده ها پخش میشن بعدی رو به خودش بزنید )
از sniper خیلی ساده تره چون اون اگه پرنده ها دورش باشن تاثیر نداره.
خوبی دیگش اینه که میتونید همون موقع که پشت سنگر هستید دکمه شلیک رو بچسبید تا شروع کنه به شارژ بعد که آماده شد سریع بلند شید شلیک کنید و برگردید پشت سنگر. اگر هم RAAM اومد پشت سنگر دیگه اصلا نیاز به هدف گیری ندارید! راحت میتونید Blind fire کنید ( بدون هدف گیری و بدون خارج شدن از سنگر ) میخوره بهش.

البته من خودم چند تا از تیرهام بهش نخورد و بعد از تموم شدن تیرهای torque مجبور شدم 3 خشاب lancer هم خالی کنم روش تا بمیره.
از نکات دیگه اینه که نارنجک هم میتونید tag کنید بهش! ( اگه پرنده ها دورش باشن برید نزدیکش میمیرید ولی مثلاً وقتی شما اینطرف سنگر هستید و اون اومده نزدیک و چسبیده به اون طرف سنگر وقتی پرنده ها رفتن میتونید راحت B بزنید نارنجک رو میچسبونه بهش. فقط باید سریع کمی فاصله بگیرید چون خودتون هم منفجر میشید :)
chainsaw هم مثل اینکه میشه کردش! من امتحان نکردم تا حالا.

من ویدئو رو دیدم جالب بود
بعد بازی vegas حتما گیرز رو از دوستم می گیرم و روی insane می رم

من ویدئو رو دیدم جالب بود
بعد بازی vegas حتما گیرز رو از دوستم می گیرم و روی insane می رم

اصلا فکرشم از سرت بیرون کن ...واقعا سخت میشه
نمیدونم این یارو چه طوری میره که جنرال نمیاد به طرفش
من فقط 3 تا تیر تونستم بهش بزنم و بعد اومد جلو و دل و روده رو پخش کرد کف قطار ...:laughing:

اصلا فکرشم از سرت بیرون کن ...واقعا سخت میشه
نمیدونم این یارو چه طوری میره که جنرال نمیاد به طرفش
من فقط 3 تا تیر تونستم بهش بزنم و بعد اومد جلو و دل و روده رو پخش کرد کف قطار ...:laughing:

این جوری هم که شما میگید نیست برای کشتن RAAM باید سرعت عمل داشته باشی در ضمن هدف گیریت هم خوب باشه من خودم هم با torque bow کشتمش 12 تا تیر رو بهش زدم البته نمرد :eek: و مجبور شدم یه ذره هم با lancer اب کشش کنم :) :cheesygri

آخرین ویرایش:
بابا این یارو رو من تو casual هم نمیتونم بکشم :eek: شما چه جوری انقدر راحت رد میکنید؟
وقتی که پرنده ها روش نشستن damageنمی خوره باید وایسی که پرنده ها از روش بلند شن بعد بزنیش.همون جایی هم که نشستی بشین تا وقتی که اومد (خرکی)بهش تیر بزن اون گیج میشه بعد تورو نمی تونه بزنه.ولی همونیکه بچه ها گفتن Co_opبری بهتره.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or