Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
Insane خیلی سخته نتونستم بازی کنم

یه سوال در مورد بازی OBLIVION در این بازی باید وارد قسمت هایه OBLIVIONبشی و اون درهای جهنم رو ببندی یا کار هایه مردم رو اجام بدی؟؟؟
کار اصلی چیه؟

عزیز Oblivion خودش یه تاپیک داره میتونی اونجا سوالاتت رو مطرح کنی با این همه باید بهت بگم که لازم نیست هر دروازه ابلیویون که میبینی بری و ببندیش اگه همین جوری ماموریت های مارتین رو تا آخر بری در نهایت باید دروازه اصلی رو ببندی که با این کار تمام دروازه ها خود به خود از بین میره در مورد ماموریت های فرعی تو بازی هم دیگه بستگی به خودت داره ولی حتما ماموریت های اون 4 گروه اصلی بازی یعنیThief- Major- DarkBrotherhood- Magic- رو انجام بده چون هر کدوم یه داستان مجزا داره که خیلی باحاله
من اومدم این بازی رو دوباره و اینبار رو 360 بازی کنم دیدم اصلا نمیشه تقریبا نزدیک 2 ماه تابستون رو صرف این بازی کردم نزدیک 80 ساعت خدایی دیگه اصلا حالش نیست همون از سیاهچال اومدم بیرون دیگه بازی نکردم
شرمنده تاپیک دوباره منحرف شد

من تازه دیشب فهمیدم تو لایو خیلی ها برای بازی gow چیت کد میزنن کسی میدونه چیت کدهای قسمت مولتی چیه و چیکار میکنه؟ اگه کسی چیت بزنه بازم اچیومنت میگیره؟
من میگفتم چرا بعضی ها اینقدر قدرت دارن و نمیمیرن!

من تازه دیشب فهمیدم تو لایو خیلی ها برای بازی gow چیت کد میزنن کسی میدونه چیت کدهای قسمت مولتی چیه و چیکار میکنه؟ اگه کسی چیت بزنه بازم اچیومنت میگیره؟
سلام
محمد جان فکر میکنم چیتهای مولتیش با سینگلش فرقی نمیکنه حالا شما یه تست بکن:
http://www.cheathappens.com/show_cheat.asp?ID=22060

اینجوری که خیلی مسخره اس خب چیت میزنی میری با موشک انداز میزنی تو چشم یارو خودت هم چیزیت نمیشه کلا جذابیت بازی رو میگیره ولی دیگه نباید Achievment آزاد کنه چون خیلی نامردیه

چندتا ايرادي كه من تونستم در بازي gears of war پيدا كنم اينها هستند .

هوش مصنوعي دشمنا خيلي زيادتر از ياران احمق من هستند!!! كه اين خيلي ازار دهنده هستند چرا كه علاوه بر اين كه بايد جون خودم را نجات بدم بايد به اونها هم كمك كنم . مثلا تو خيلي از زمان ها اصلا يارها به درد ادم نميخورن و بايد تك نفري خودم همه چي را حل كنم .تو خيلي از مراحل اينطوري هست بالاخره من خيلي شاكي هستم .

2:تو بازي تمام يارهام و دشمنها حالت زخمي شدند دارند ولي من ندارم اگه دقت كنيد تو بازي يارهامون رخمي ميشن و شما بايد بالاي سر اونها بريد و اونها را درمان كنيد حتي اين عمل تو دشمنها هم صدق ميكنه چه خوب بود كه ما هم اينطوري بوديم .

3:مراحل اوليه بازي خيلي بهتر و جذابتر از مراحل اخر بازي هست به طوري كه مراحل اوليه بازي محيط ها بزرگتر و با عظمت درست شدند ولي مراحل اخر بازي بيشتر در محيطهاي بسته خلاصه شده و اين خيلي بده كه به طوري باعث ميشه بازي حالت يكنواخت داشته باشه . حتي اكشن هاي و دموهاي داخل بازي هم در مراحل اول با عظمتتر از مراحل اخر هست .

4: يكي از مشكلات هم من نميدونم دقت كردين يا نه مراحل اوليه بازي گرافيك بهتري نسبت مراحل بعد داره اگه توجه كنيد متوجه منظور من ميشيد بايد توجهتون را بيشتر كنيد اگه تمام اجسام و سنگها را در مراحل اول دقت كنيد و با مراحل ديگه مقايسه كنيد متوجه حرف من ميشيد .

5: يكي از مشكلاتي هم كه هست كه ديگران هم گفتن تو خيلي موقع ها گرافيك بازي كمه و با گذشت چند ثانيه بهتر ميشه و به حالت اوليه برميگرده .

خيلي از مشكلات هم هست كه مهم نيستند ولي اصليهاشو گفتم .

چندتا ايرادي كه من تونستم در بازي gears of war پيدا كنم اينها هستند .

هوش مصنوعي دشمنا خيلي زيادتر از ياران احمق من هستند!!! كه اين خيلي ازار دهنده هستند چرا كه علاوه بر اين كه بايد جون خودم را نجات بدم بايد به اونها هم كمك كنم . مثلا تو خيلي از زمان ها اصلا يارها به درد ادم نميخورن و بايد تك نفري خودم همه چي را حل كنم .تو خيلي از مراحل اينطوري هست بالاخره من خيلي شاكي هستم .

2:تو بازي تمام يارهام و دشمنها حالت زخمي شدند دارند ولي من ندارم اگه دقت كنيد تو بازي يارهامون رخمي ميشن و شما بايد بالاي سر اونها بريد و اونها را درمان كنيد حتي اين عمل تو دشمنها هم صدق ميكنه چه خوب بود كه ما هم اينطوري بوديم .

.

1. اخ گفتی حالا باز تو حالت نرمال زیاد مشکلی پیش نمیاد ولی روی Insane یه خوابه که حتی یه دونه چک پوینت رو بدون اینکه به یارات کمک کنی و زخمی نشن رد کنی

2. اگه بازی رو به صورت دو نفره بری حالا فرقی نمیکنه Split Screen یا Xbox Live این حالت برای تو هم به وجود میاد که زخمی میشی و یارت باید بهت کمک کنه

2نفره باید خیلی حال بده
76.gif

وقتی 2 نفره بازی میکنی صفحه 2تا میشه؟؟؟

اره و اگر هم فکر کنی که صفحه کوچیک میشه و نمیتونی ببینی نیست اگه HD داشته باشی که خیلی راحتی اگر هم نه روی تلویزیون معمولی هم مشکلی پیش نمیاد و در کل خیلی حال میده لااقل یکی داره بغلت بازی میکنه که هوشش از این یارات خیلی بیشتره :biggrin1:

اگه اونیرو میگی که پشتش مواد مذاب هست
وقتی دست هارو میاره بالا بزن زیر شیکمش دستاش میره بالا دهنش باز میشه بزن تو دهنش

میره عقب روی یه سکو وایمیسه 2تا گیره هست که اون سکو رو نگر داشته نزدیک اون وایسا وقتی خواست بزنه جا خالی بده که بخوره به اون گیره
هر 2 تاش که بشکنه کارش تمومه

اگه اونیرو میگی که پشتش مواد مذاب هست
وقتی دست هارو میاره بالا بزن زیر شیکمش دستاش میره بالا دهنش باز میشه بزن تو دهنش

میره عقب روی یه سکو وایمیسه 2تا گیره هست که اون سکو رو نگر داشته نزدیک اون وایسا وقتی خواست بزنه جا خالی بده که بخوره به اون گیره
هر 2 تاش که بشکنه کارش تمومه

چرا كار را اين همه سخت ميكني اگه رسيدي به اون دوتا گيره لازم نيست براي روي اونها و جاي خالي بدي فقط كافي كه وقتي رسيدي به اون دوتا گيره با تفنگ او ن دوتا گيره را هدف بگيري و شليك كني تا باز بشن و كار تموم بشه .

من هم بالاخره بعد از سالها تلاش و کوشش و دعای خیر مردم تونستم بازی رو Insane تموم کنم ولی بیچاره شدم دقیقا 12 تا تیر اسنایپ تو سر این جنرال رم زدم تا مرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or