Insane خیلی سخته نتونستم بازی کنم
یه سوال در مورد بازی OBLIVION در این بازی باید وارد قسمت هایه OBLIVIONبشی و اون درهای جهنم رو ببندی یا کار هایه مردم رو اجام بدی؟؟؟
کار اصلی چیه؟
سلاممن تازه دیشب فهمیدم تو لایو خیلی ها برای بازی gow چیت کد میزنن کسی میدونه چیت کدهای قسمت مولتی چیه و چیکار میکنه؟ اگه کسی چیت بزنه بازم اچیومنت میگیره؟
من میگفتم چرا بعضی ها اینقدر قدرت دارن و نمیمیرن!
من تازه دیشب فهمیدم تو لایو خیلی ها برای بازی gow چیت کد میزنن کسی میدونه چیت کدهای قسمت مولتی چیه و چیکار میکنه؟ اگه کسی چیت بزنه بازم اچیومنت میگیره؟
من میگفتم چرا بعضی ها اینقدر قدرت دارن و نمیمیرن!
چندتا ايرادي كه من تونستم در بازي gears of war پيدا كنم اينها هستند .
هوش مصنوعي دشمنا خيلي زيادتر از ياران احمق من هستند!!! كه اين خيلي ازار دهنده هستند چرا كه علاوه بر اين كه بايد جون خودم را نجات بدم بايد به اونها هم كمك كنم . مثلا تو خيلي از زمان ها اصلا يارها به درد ادم نميخورن و بايد تك نفري خودم همه چي را حل كنم .تو خيلي از مراحل اينطوري هست بالاخره من خيلي شاكي هستم .
2:تو بازي تمام يارهام و دشمنها حالت زخمي شدند دارند ولي من ندارم اگه دقت كنيد تو بازي يارهامون رخمي ميشن و شما بايد بالاي سر اونها بريد و اونها را درمان كنيد حتي اين عمل تو دشمنها هم صدق ميكنه چه خوب بود كه ما هم اينطوري بوديم .
.
اگه اونیرو میگی که پشتش مواد مذاب هست
وقتی دست هارو میاره بالا بزن زیر شیکمش دستاش میره بالا دهنش باز میشه بزن تو دهنش
میره عقب روی یه سکو وایمیسه 2تا گیره هست که اون سکو رو نگر داشته نزدیک اون وایسا وقتی خواست بزنه جا خالی بده که بخوره به اون گیره
هر 2 تاش که بشکنه کارش تمومه