Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
:mad: :mad: :mad:
این غوله که کلاغ دورشه رو چکار کنم؟ نمیمیره:( فکر کنم غول آخرشه.چطوری باید بکشمش؟
یا خودش میاد و میکشه منو یا کلاغاش میاد .سراغ تیربارم که میرم کلاغاش امونم نمیدن:(
1-پشت اولين سنگر سنگر بگير
2- اونجا با وجودي كه روشنه باز ممكنه اگه يكم جابجا بشي پرندهها دخلت رو بيارن واسه همين هر وقت بهت نزديك شدن بطرفشون تير بزن تا روشنايي سر تفنگ اونا رو دور كنه
3-فقط وقتي به ژنرال تير بزن كه دورش پرنده نباشه چون در غير اينصورت تيرات بي اثر ميشه
4-وقتي پرنده ها دوروبرشن يه نارنجك بنداز پيشش نور نارنجك پرنده ها رو فراري ميده
5-من با همون تفنگ اصلي كشتمش فقط قبلي كه برم تو تا جاي ممكن تير برداشتم كه همون جا پيدا ميشه
6-تقريبا تمام تيرهات مصرف ميشه

يه جايي تو بازي وقتي گروه وارد يه ساختمون ميشن قهرمان بازي در مورد قدمت و زيبايي اون ساختمون صحبت ميكنه كه فرمانده بهش ميگه:" من پرونده تو رو خوندم تو هيچ وقت يه سرباز نبودي" حالا كسي چيز بيشتري در مورد گذشته اون ميدونه يا تو شمارههاي بعد معلوم ميشه؟

من در مورد مارکوس فینیکس یه مطلب خونده بودم که فرمانده گروه بهش دستور میده تا کاری رو انجام بده ولی اون به خاطر پدرش از انجام این کار خودداری میکنه و به فرمانده شلیک میکنه که بعدا به زندان میوفته البته من این مطلب رو حدودا یک سال و نیم پیش خوندم دقیق یادم نیست به همین شکل بود یا نه ولی اگه اینطور بوده باشه نشون میده که قبلا هم سرباز بوده

بالاخره تمومش کردم :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: بعنوان اولین بازی که در 360 تموم کردم باید بگم عالی بود :cheesygri دموی آخرش هم عالی بود:p فقط حیف زود تموم شد:(( تازه من از ترس اینکه زود تموم بشه خیلی کم بازی میکردم :(

من در مورد مارکوس فینیکس یه مطلب خونده بودم که فرمانده گروه بهش دستور میده تا کاری رو انجام بده ولی اون به خاطر پدرش از انجام این کار خودداری میکنه و به فرمانده شلیک میکنه که بعدا به زندان میوفته البته من این مطلب رو حدودا یک سال و نیم پیش خوندم دقیق یادم نیست به همین شکل بود یا نه ولی اگه اینطور بوده باشه نشون میده که قبلا هم سرباز بوده

این مطلب رو دقیقا در بازی رایانه خوندی که یک Preview تقریبا 4 صفحه ای از بازی نوشته بود! البته این قسمت رو که به فرمانده اش شلیک می کنه اضافه گفتی! :biggrin1: مارکوس آدم با وجدانیه و هرگز دست به چنین کارهایی نمی زنه!

من تو سایت Teamxbox.com حدود یک سال نیم پیش خونده بودم که نوشته بود به خاطر شلیک به مقام ارشد به زندان افتاده حالا دقیق یادم نیست ولی به احتمال زیاد بازی رایانه هم از رو همین سایتها مطالب رو ورداشته ولی عادتی که داره اینه یا یه چیزی اضافه مینویسه یا یه قسمتهایی رو حذف میکنه

منم اولین بازیمه که دارم بازی می کنم رو hardcore اول act چهارم
به نظر شما بعدش برم lost planet بازی کنم یا far cry?
در ضمن این pgr3 هیچ هیجانی نداره که آنقدر سرو صدا کرده به نظر من بازی های nfs قشنگ ترن

منم اولین بازیمه که دارم بازی می کنم رو hardcore اول act چهارم
به نظر شما بعدش برم lost planet بازی کنم یا far cry?
در ضمن این pgr3 هیچ هیجانی نداره که آنقدر سرو صدا کرده به نظر من بازی های nfs قشنگ ترن

lostplanet خيلی قشنگه...البته غولهای نسبتاً سختی داره..اگه از اون دسته
آدم هايی هستی که بعد از باخت عصبی میشی اين بازی به شما توصيه نمیشه..:p
چون بعضی از غولها به شدت لج آدمو در میآرن:mad:

من هیچ بازی رو هارد بازی نکردم ولی این بازی انقدر زیبا هست که هم نورمال و هارد رو تموم کردم ومیخوام اکستریم هم تموم کنم ارزش وقت گذاشتن داره

:blushing:
lost planet هم امروز تموم شد .(دومین بازی بود که تموم شد)آسونتر از اون چیزی بود که فکر میکردم;)
saints row رو 44 درصد رفتم و فعلا ولش کردم . pgr3 هم نزدیک 90 درصد ریسهاش تموم شده اون دوستمون که گفته هیجان نداره واقعا کم لطفی میکنن.تامب رایدر رو دیشب شروع کردم 21 درصد رفتم خیلی باحاله :biggrin1: عجیبه چرا 7.8 گرفته از گیم اسپات:confused:
اسپیلتر سل رو حیفم میاد فعلا بازی کنم:blushing: میترسم مثل gow و lp زود تموم شه.بنظر شما وگاس رو شروع کنم یا grow رو؟

به نظر من اول Vegas رو برو حالا وقت هست بزار وقتی داشت Graw2 میومد شروع کن Graw رو برو
راستی این جنرال رم توی Insane مثل اینکه اصلا حال نمیکنه بمیره کسی میدونه چی کار باید کرد؟

تامب رایدر رو دیشب شروع کردم 21 درصد رفتم خیلی باحاله :biggrin1: عجیبه چرا 7.8 گرفته از گیم اسپات:confused:

من pc ش رو شروع کردم دکتر الان 23% رفتم:biggrin1:
مرحله ی ژاپن...
منم باهات موفقم خیلی بازیه با حالیه و اصلا نمیدونم چرا این امتیاز ها رو گرفته به ره حال من که خیلی خوشم اومد
ولی خداییش سیستم مبارزش(تیر اندازیش) خیلی مسخرست و دشمنات اصلا هوش مصنوعی ندارن و فرتو فرت میمیرن:)

از دست فرمون این بازیها خوشم نمیاد احتمالا تو این سبک از بازیها حرفه ای نیستم مشکل از خودمه تو این بازیها دور زدن خیلی بهم حال نمیده یا مثلا یه ترمز کوچیک می کنی ماشین دور خودش میچرخه مثل من که دیروز تو گردنه خوش ییلاق شاهرود مرگم رو به چشمم دیدم ماشین یه ترمز زد سر خورد بعد دیوونه دستی کشید ماشین دور خودش چرخید شانس آووردیم یواش خوردیم به یه ستون وایستادیم وگرنه می رفتیم تو دره من الان این متنو نمی نوشتم از دیروز تا حالا شوکه شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or