Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
باید غول رو بکشونی طرف اون واگنی که یه منبع گاز روشه بعد خودت سریع بیای رو واگن بغل و یه نارنجک بندازی کنار اون منبع وقتی منفجر بشه کل اون واگن از قطار جدا میشه و غوله هم میمیره

منم اول میخواستم با غوله بجنگم ولی اون یارو زنه که راهنماییت میکنه گفت نمیدونم Hammer of Dawn موجود نیست یا هوا به اندازه کافی روشن نیست یه همچین چیزایی

یکی از دوستان تویه جایه دیگه(یه تاپیک دیگه) پرسیده بود که اون غول آخر که رو واگن آخر هست رو باید چیکار کنیم

باید یجایی وایسی که نور باشه و اون پرندها نکشنت بعد وقتی اون غوله پرندهارو میفرسته به طرفت باید بزنیش وقتی دارن به دور غوله میچرخن نمیشه بزنی یعنی اثر نمیکنه

من خودم به سختی زدمش وقتی میرسه وسط واگنی که نور پرژکتر روشه باید کشته بشه

جنرال رم كه راحت ميميره:biggrin1:
من بهش 2 تا تير زدم اومد طرفم.رفتم ته قطار يه مسلس بود 3 ثانيه بهش تير زدم تركيد :دي
الان دارم جون ميكنم روي insane بكشمش ولي لامصب يه تير ميزنه كارمون رو ميسازه

جنرال رم كه راحت ميميره:biggrin1:
من بهش 2 تا تير زدم اومد طرفم.رفتم ته قطار يه مسلس بود 3 ثانيه بهش تير زدم تركيد :دي
الان دارم جون ميكنم روي insane بكشمش ولي لامصب يه تير ميزنه كارمون رو ميسازه

من خواستم همین کار رو کنم ولی پرنده ها تیکه تیکه تیکم کردن! و بالاخره فهمیدم که باید موقعی که بهت نزدیک می شه باید از یک طرف دیگه به حالت دویدن فرار کنم و برم اون طرف واگن که یک سنگر مثل همین سنگر اول هست پناه بگیرم و چون نور کافی داره از حمله پرنده ها در امانم! این طوری کارم خیلی راحت شد و بعد از این هر وقت دیگه هم بازی کردم همون بار اول می کشتمش! به نظر من این بهترین راه حله!

بچه ها میدونستيد برای ساخت اين بازی فقط 60% از قدرت گرافيکی xbox360 استفاده شده؟
مثل lostplanet !.....
100% بشه چه اتفاقی میيوفته؟:-"
میشه لطفا منبع این حرفتونو بگین. چون من فک میکنم تو این بازی حداکثر از 40% توان وقدرت گرافیکی کنسول استفاده شده باشه. (البته این فقط حدس منه ها !!! )

میشه لطفا منبع این حرفتونو بگین. چون من فک میکنم تو این بازی حداکثر از 40% توان وقدرت گرافیکی کنسول استفاده شده باشه. (البته این فقط حدس منه ها !!! )

تو مجله بازی رايانه خونده بودم...چند ماه پيش..حالا میگردم میگم کدوم مجله...کدوم صفحه

اولا براي كشتن اون غول كه چشم نداره بايد بگم خيلي اسونه كشتنش ديگه از اين راحتتر نميشه اين راهنمايي كه ميكنم ميرين اخر واگن . اون كليد سبز را ميزنيد قبل از اينكه غول بياد !!!!!!!
و بعد خودتون وايسيد اونجا و دو تا تير بزنين بهش تا باد به شما حمله كنه و با يه جاي خالي!! غول از قطار ميوفته بيرون :biggrin1: ديدين چه باحال گفتم ديگه از اين راختر ميشه .

در ضمن تا حالا شنيدين كه موتور انريل 4 توسط اپيك داره ساخته ميشه و ممكنه gears of war 2 با اين موتور ساخته ميشه و اين موتور از directx10 استفاده ميكنه كه يه چيزي كاملا واضح .
اين مطلب را هم من تو بازي رايانه خوندم :biggrin1:

یه دموی مخفی داره تو بازی شاید خیلی ها دیدن

وقتی بازی بالا میاد اونجایی که نوشته دکمه استارت رو بزن تا وارد منوی اصلی بشه
هیچ دکنه ای رو نزنین که دمو رو نشون بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or