Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
اقا جون مال منم اينطوري بود با پنبه الكل پاك كن ح
metall
ل

متميني كه خراب نميشه DVD:blushing:

الكل رو نميشه به هر cd-dvd زد.من خيلي وقت ها زدم به cd و هيچيش نشده.يه چند بارم زديم يهو ديدم زيرش سياه شد و ديگه كار نكرد.
حالا پنبه ي خالي با يكم ها كردن هم كار رو راه ميندازه.
ولي نظره من روي موكت-برزنت-پيراهن-شلوار جين-فرش ماشيني و... هست:biggrin1: زياد بهش رو ندين پر رو ميشه

الكل رو نميشه به هر cd-dvd زد.من خيلي وقت ها زدم به cd و هيچيش نشده.يه چند بارم زديم يهو ديدم زيرش سياه شد و ديگه كار نكرد

البته مقدار کمی الکل کاری نمیکنه اگه زیاد بمالی اون مشکلی که شما گفتی پیش میاد...

الكل رو نميشه به هر cd-dvd زد.من خيلي وقت ها زدم به cd و هيچيش نشده.يه چند بارم زديم يهو ديدم زيرش سياه شد و ديگه كار نكرد.
حالا پنبه ي خالي با يكم ها كردن هم كار رو راه ميندازه.
ولي نظره من روي موكت-برزنت-پيراهن-شلوار جين-فرش ماشيني و... هست:biggrin1: زياد بهش رو ندين پر رو ميشه

سلام

با توجه به ساختار CD و DVD، بهتره که از حلال های آلی (که الکل هم یکی از اوناست و بخصوص حلال خوبی برا چربی ها) استفاده نشه برا شستشو. حتی اگر مارکری که برای توشتن روی Disc ازش استفاده می کنین الکلی نباشه خیلی بهتره ...
بهر حال با اینکه توصیه ی اکثر کمپانی ها اینه که Do not Clean Discs with Chemicals or Detergents، ولی اگر شستشو با آب برای پاک کردن لکه های روی دیسک کافی نبود، می تونین از یه دترجنت ساده مثل مخلوط آب و صابون برای پاک کردن دیسک استفاده کنین.
به این صورت که یا یه محلول رقیق با کمک صابون درست کنین و دیسک رو باهاش بشورین و یا هم اینکه دو قطره از مایع ظرفشویی رو روی سطح دیسک بریزین و به آرامی همراه با آب و کمک گرفتن از دستتون سطح دیسک رو بشورین (یه جورایی مثل ماساژ دادن).
در نهایت هم دیسک رو با آب زیاد، آب بکشین (rinse) و بعدشم بکمک یه چیزی مثل حوله ی نرم، دیسک رو خشک کنین (حوله هر چی نرم تر و جاذب الرطوبه تر باشه بهتره)

اینجوری میشه گفت کمترین صدمه به دیسکتون میرسه ...
البته این روش برا وقتی هستش که دیسک آلوده شده باشه ...

عموماً خطوط حلقوی، خش و امثالهم هستن و با این روشها پاک نمی شن ... ;)

خط هاي منحني كه اگر به هم وصل كني يك دايره را دوره دي وي دي تشكيل ميدن.

متاسفانه دیسکت مورد عنایت قرار گرفته!
و این از ناسازگاری یا همون conflict این بازی با بعضی دست‌گاه‌ها هست. روند مشخصی هم نداره. مثلا ممکنه الان دیسک تو روی کنسول من به راحتی کار کنه. یا هر حالت دیگه.
تو حتما این بازی رو با یه مارک دیگه دی‌وی‌دی که با یه دست‌گاه دیگه رایت شده باشه تست کن. (ترکیب رایتر و دی‌وی‌دی مهمه)
من روی HP داشتم، روی Aone گرفتم و مشکلم حل شد.

اين بازی فوق العادست........واقعاً بينظيره بازی....
راستی بچها شده شما بعضی جاها با افت فيريم مواجه شيد؟؟ من تا الان که 9 10 ساعت
کلاً رو هم gears of war رو بازی کردم...يه 2 جا افت فيريم داشتم يه لهظه..شما چطور؟
البته افت فيريم شايد 0.5 ثانيم نشد...

من که زمان انجاماین بازی اینقدر محو ساختموناش و طراحی افراد گروه و... بودم که اصلا به افت فریم دقت نکردم هرچند خودت هم میگی زمانش خیلی کم بوده

من تنها بازي كه بازي كردم و افت فريم نديدم همين گيرز بود.البته من تازه act 3 رو شروع كردم.فعلا هم بازي نميكنم

البته من نمیدونم شما چقدر دقت میکنيد رو افت فيريم....ولی من دقتم رو اين
مسأله خيلی بالاست...چون با pc زياد به افت فيرييم بر میخوردم...من حتی 0.1 دهم ثانيم تو بازی افت فيرم ببينم میفهمم....اين دفعه دقتتون رو زياد کنيد
ببينيد چی میشه !

آخرین ویرایش:
آقا میدونيد چيه؟ من خيلی خيلی خوشحالم که xbox360 دارم
فقط خدا کنه اذيتم نکنه بعداً..........الّان داشتم gears بازی میکردم
بعد بابام که اصلاً از بازی خوشش نمیآمد نشته داره میگه د بزنشون ديگه احمق...يه 2 ساعتی
نشست پايه بازيم....اين geras تو tv داره ناله میکنه...تو fullhd چه شود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek: :eek:

البته من نمیدونم شما چقدر دقت میکنيد رو افت فيريم....ولی من دقتم رو اين
مسأله خيلی بالاست...چون با pc زياد به افت فيرييم بر میخوردم...من حتی 0.1 دهم ثانيم تو بازی افت فيرم ببينم میفهمم....اين دفعه دقتتون رو زياد کنيد
ببينيد چی میشه !

مطمعن باش من خودم روي اين چيزا ته گيرم:biggrin1:
ولي مطمعنم تا حالا توي گيرز هيچ افت فريمي نديدم.بر عكس توي كال 3 تا دلت بخواد افته فريمه.البته روي hd tv كمي افت فريم ها نامحسوستر هم ميشه ;)

ولي مطمعنم تا حالا توي گيرز هيچ افت فريمي نديدم.

موضوع قابل بحثي نيست، اما تو هم اين قدر مطمئن و از روي يقين نگو. قطعا اين بازي در جاهايي به خصوص درگيرهاي شلوغ، افت فريم داشته.

GOW افت فریم که داره ولی در مقابل افت فریم های بازیهای دیگه مثل COD3 هیچی نیست ! شاید بگم به اندازه 1 صدم ثانیه باشه که اونم فقط در مواقع درگیری سنگین رخ میده.(البته اینم باز خیلی دقت میخواد واسه فهمیدنش!) از نظر من این افت فریمها واسه کنسول یه چیز طبیعیه و اصلا نمیشه مشکل به حساب آورد.
شما کافیه یه نگاه به فریم بازیهای کنسولهای نسل قبل بندازین متوجه میشین که تا حالا همچین فریمی با این گرافیک سابقه نداشته !(نا گفته نماند، بازیهای زیادی رو 360 هستن که با فریم ثابت اجرا میشن ولی خداییش gow خیلی نرمه،تا حالا اینقدر فریم روی کنسول ندیده بودم!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or