Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
GOW افت فریم که داره ولی در مقابل افت فریم های بازیهای دیگه مثل COD3 هیچی نیست ! شاید بگم به اندازه 1 صدم ثانیه باشه که اونم فقط در مواقع درگیری سنگین رخ میده.(البته اینم باز خیلی دقت میخواد واسه فهمیدنش!) از نظر من این افت فریمها واسه کنسول یه چیز طبیعیه و اصلا نمیشه مشکل به حساب آورد.
شما کافیه یه نگاه به فریم بازیهای کنسولهای نسل قبل بندازین متوجه میشین که تا حالا همچین فریمی با این گرافیک سابقه نداشته !(نا گفته نماند، بازیهای زیادی رو 360 هستن که با فریم ثابت اجرا میشن ولی خداییش gow خیلی نرمه،تا حالا اینقدر فریم روی کنسول ندیده بودم!)

من وقتی gow بازی میکنم بعد میرم تو کلوپ پيشه رفيقام که ps2 داران میبينم
انگار کل بازيشون با افت فيريم همراهه ....در صورتی که قبل از اين که xbox بخرم
همچين چيزی رو نمیفهميدم

آخرین ویرایش:
موضوع قابل بحثي نيست، اما تو هم اين قدر مطمئن و از روي يقين نگو. قطعا اين بازي در جاهايي به خصوص درگيرهاي شلوغ، افت فريم داشته.

منم كه گفتم تا حالا.چون كلا گفتم 2 تا act از بازي رو رفتم جلو.
تا حالا درگيريه شلوغ هم نداشتم ببينم چي ميشه(اخه من دارم روي هارد كور بازي ميكنم بخوام قاطي درگيري بشم 1 ثانيه هم زنده نميمونم .بيشتر سعي ميكنم يه جا پناه بگيرم و فقط از حمله ي اونا جلوگيري كنم.)
====
ولي افت فريم توي كال 3 و اسپيلنتر سل روي اعصابم بود

سلام...
اين غول 2 وميه تو قطار هست؟ که خفاش ها سر تا پاشو گرفتن...اينو چجوری بايد کشت؟
هر کاری میکنم نمیشه !!
در ضمن اين مرحله آخره؟ تموم میشه؟ يا بازم ادامه داره؟

منم كه گفتم تا حالا.چون كلا گفتم 2 تا act از بازي رو رفتم جلو.
تا حالا درگيريه شلوغ هم نداشتم ببينم چي ميشه(اخه من دارم روي هارد كور بازي ميكنم بخوام قاطي درگيري بشم 1 ثانيه هم زنده نميمونم .بيشتر سعي ميكنم يه جا پناه بگيرم و فقط از حمله ي اونا جلوگيري كنم.)
====
ولي افت فريم توي كال 3 و اسپيلنتر سل روي اعصابم بود
:(( :(( نگو از افت فریم و این چیزها. من 360 رو سفارش دادم با اسپیلتر سل و کال3 برام بیارن .خیلی ضایع میشه اول کاری کنسول 500 تومنی کم بیاره .وای به چند سال دیکه که موتورهای گرافیکی سنگین تر میشن:mad: :(( :((
میگم کاش برم یه پی سی با گرافیک خدا بکیرم و خلاص:confused: :confused:

:(( :(( نگو از افت فریم و این چیزها. من 360 رو سفارش دادم با اسپیلتر سل و کال3 برام بیارن .خیلی ضایع میشه اول کاری کنسول 500 تومنی کم بیاره .وای به چند سال دیکه که موتورهای گرافیکی سنگین تر میشن:mad: :(( :((
میگم کاش برم یه پی سی با گرافیک خدا بکیرم و خلاص:confused: :confused:

من با pc زياد بازی کردم...افت فيريم تو pc خيلی زيادتر از کنسول ..مطمئن باش

سلام...
اين غول 2 وميه تو قطار هست؟ که خفاش ها سر تا پاشو گرفتن...اينو چجوری بايد کشت؟
هر کاری میکنم نمیشه !!
در ضمن اين مرحله آخره؟ تموم میشه؟ يا بازم ادامه داره؟

مرحله‌ی آخره.
یکی از روش‌های کشتنش اینه:
پشت اولین بلوکی که می‌بینی سنگر بگیر، از اون‌جا تکون هم نخور. آقای غول که کلاغ‌پوش شده اگه بیاد توی نور، یا اگه تو کنارش نارنجک بندازی، کلاغ‌ها برای مدتی کوتاه ازش دور می‌شن و حالا تو باید بهش تیر بزنی. پیش‌نهاد می‌کنم وقتی کلاغ‌ها متفرق شدن، با Sniper Rifle تیر بزنی به سر آقای غول. ایشون سرجاش ثابت نمی‌مونه وبالاخره می‌آد به سمت سنگر تو. پس وقتی که غول تا کنار نفس‌هات اومد (یعنی خیلی به سنگرت نزدیک شد) بلند شو و فرار کن به سمت انتهای قطار. اون‌جا درست مثل همین‌جایی هست که سنگر گرفته بودی. پس پشتش سنگر بگیر و دوباره همون کارهای قبلی رو بکن. اگه آقای غول دوباره بهت نزدیک شد، برگرد سر جای اولت و این‌قدر این رفت و برگشت رو تکرار کن تا آقای غول خسته بشه و خودش رو بکشه! شوخی کردم، این‌قدر این‌کارو بکن و تیر بزن بهش تا بمیره.

نگو از افت فریم و این چیزها. من 360 رو سفارش دادم با اسپیلتر سل و کال3 برام بیارن .خیلی ضایع میشه اول کاری کنسول 500 تومنی کم بیاره .وای به چند سال دیکه که موتورهای گرافیکی سنگین تر میشن
میگم کاش برم یه پی سی با گرافیک خدا بکیرم و خلاص
شما این قدر ناراحت نباش
این افت فریم اینقدر نامحسوسه که من که هر دو تاشو بازی کردم هیچی احساس نکردم .
مخصوصا COD 3 . توی DA هم مگه میخوای Run & Gun بکنی ؟ یه بازی Stealth ه .
اصلا افت فریم نداره .
این دو تا بنظرم بهترین بازیهای 360 بودن .
ببخشید بحث تاپیک GOW بود ؟ :biggrin1:

دیسکت قوزفیش شده! این مشکل مختص همین بازی هست. وقتی بازی می‌کردی، صدایی عجیب از دیسک نشنیدی؟ روی دیسک دایره‌های کوچیک نیافتاده؟ مارک دیسکت چیه؟

من gow رو امروز تموم کردم...وقت ديسکت رو در اوردم حتی
يدونه خش هم روش نبود..چه برسه به نقطه نقطه شدن...ديسکت بازی من هم مالزيه

حیفت نمیاد بازی به این زیبایی رو با Cheat تموم کنی. کد و رمز ماله بازیخورای اماتوره !!! (البته اگه بشه اسم این افراد رو بازیخور گذاشت.) شما که بازیکن اماتور نیستی. اینطور نیست ؟؟

آقا من کل بازی رو hardcore رفتم باورت نمیشه بعضی از جاها رو بالای 20 یا 30 بار رفتم تا تموم کنم ولی این لعنتی رو توش گیر کردم.

آقا من کل بازی رو hardcore رفتم باورت نمیشه بعضی از جاها رو بالای 20 یا 30 بار رفتم تا تموم کنم ولی این لعنتی رو توش گیر کردم.

منم بعد از 60 70 بار رفتن تموم کردم.....بايد قلقش بياد دستت !!
اگه قلقش بياد دستت 10 بار پشته سره هم هم بازی کنی به راحتی میکشيش

اگه این جور باشه که شما واقعا یه بازیکن hardcore (بازیخور حرفه ای به تمام معنا ) هستی. جدا بهت تبریک میگم :love: :love: . من پیشنهاد میکنم شما بازم به تلاشت ادامه بده.به لطف خدا حتما موفق میشی . کلا بیخیال کد و رمزو این حرفا بشو چون اصلا در شان شما نیست :p ;)

سلام
اقا من توي قطارم.سره يه در جك رو گفتيم بياد در رو باز كنه كه اين قول بي شاخ و دم كه نميدونم درست اسمش چيه bres...taker :D يا يه همچين چيزايي اومد.
من دو تا از واگن هاي قطار رو با منفجر كردن اون بنزينه قطع كردم.حالا ميخوام بپرسم اصلا ما بايد اين قول رو بكشيم يا بايد در بريم؟
اگه كشتنه لطفا نحوه ي كشتنش هم بگين;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or