Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
امروز تمومش کردم. چیزی که سرتاسر بازی منو شکنجه کرد، هوش مصنوعی هم‌تیمی‌هام بود. اگه مقایسه کنید هوش مصنوعی این بازی رو با بازی بزرگ وگاس، می‌بینید که هوش احمق‌های گیرز در مقابل وگاس، به یک شوخی می‌ماند!

آقا چقد بازيش سخته !! من همون مراحل اولش که يهو 3&4 تايی میريزن درو میترکونن میآن
تو..اونجاش موندم !! البته اصلاً به دستهاش عادت ندارم..همش با pc با کيبورد موس کار
کردم برام سخته !!!...اين جريان کيبورد موس 360 چيه؟ تو ایران امده؟

امروز تمومش کردم. چیزی که سرتاسر بازی منو شکنجه کرد، هوش مصنوعی هم‌تیمی‌هام بود. اگه مقایسه کنید هوش مصنوعی این بازی رو با بازی بزرگ وگاس، می‌بینید که هوش احمق‌های گیرز در مقابل وگاس، به یک شوخی می‌ماند!

راستش سامان من زیاد فرقی تو هوش مصنوعی 2 بازی ندیدم یعنی این طوری که میگی چشمگیر نبود ولی واقعا حالات دستوری که تو وگاس میتونستی به تیمت بدی خیلی بیشتر از گیرز حال میداد مثلا تو GOW نمیتونستی بگی کجا برو و بیا و یا به کی حمله کن ولی وگاس داشت ولی در هر صورت این 2 تا بازی جزو بهترین بازیهایی بودن که من تو عمرم بازی کردم الان هم دارم Lost Planet میزنم بازی باحالیه ولی محاله این 2 تا بازی رو بگیره :cool:

شرمنده وسط حرفتون مي پرم . نمي دونستم تو كدوم Topic بنويسم.
من 3 ساعت گريز بازي كردم بعد 3 ساعت يكدفه گفت disc تميز كن اولين بارم هم نبود كه چند ساعت بازي ميكردم S v R رو 4و5 ساعت بازي كردم اخ نگفت. كنسولو روشن خاموش كردم بازم همينو گفت با دستمال عينك تميز كردم نشد با دقت كه نگاه كردم ديدم چندتا خش ريز به صورتي منحني افتاده كه انگار درايو انداخته. لطفا بگيد چرا افتاده وبايد چيكار كنم:( ;)

راستش منم این مشکل رو با بازی پینگ پنگ دارم تو تورنومنت تا بازی فینال میرم وقتی میخواد بازی رو لود کنه میزنه دسیک شما کثیفه و تمیزش کن و از این حرفا البته رو دیسک من هم یه سری خش و خوش هست فکر کنم مشکل از همین باشه

شرمنده وسط حرفتون مي پرم . نمي دونستم تو كدوم Topic بنويسم.
من 3 ساعت گريز بازي كردم بعد 3 ساعت يكدفه گفت disc تميز كن اولين بارم هم نبود كه چند ساعت بازي ميكردم S v R رو 4و5 ساعت بازي كردم اخ نگفت. كنسولو روشن خاموش كردم بازم همينو گفت با دستمال عينك تميز كردم نشد با دقت كه نگاه كردم ديدم چندتا خش ريز به صورتي منحني افتاده كه انگار درايو انداخته. لطفا بگيد چرا افتاده وبايد چيكار كن

دیسکت قوزفیش شده! این مشکل مختص همین بازی هست. وقتی بازی می‌کردی، صدایی عجیب از دیسک نشنیدی؟ روی دیسک دایره‌های کوچیک نیافتاده؟ مارک دیسکت چیه؟

واقعا اين بازي منو ميخكوب كرده .اولين بازي كه بعد هالف لايف 2 براي من دنيا را عوض كرد gears of war بود . واقعا اين بازي هر عنوان تاپپي از هر سايتي بگيره حلالش باشه !!!!!!!!!

الان ميخوام برم يه راست سراغ lostplanet.

دیسکت قوزفیش شده! این مشکل مختص همین بازی هست. وقتی بازی می‌کردی، صدایی عجیب از دیسک نشنیدی؟ روی دیسک دایره‌های کوچیک نیافتاده؟ مارک دیسکت چیه؟
نه اقا صدا چيه:eek: خيلي ارام بود.خط هاي منحني كه اگر به هم وصل كني يك دايره را دوره دي وي دي تشكيل ميدن. يادم رفت بگم روي يكي از دي وي دي هاي دوستم هم همين اتفاق افتاده بود با اين تفاوت كه منحني هايش بزرگتر بود. verbatim DVD است:(( :((

اقا جون مال منم اينطوري بود با پنبه الكل پاك كن ح
metall
ل

من با نيد فور اسپيد اين مشكل رو داشتم.ديگه دل رو زدم به دريا و ديدم هي كار نميكنه با پيراهنم :) محكم كشيدم روي خش ها بد بخنها از بين رفتن(اين dvd ها خيلي حساسند تو ميتوني با دستمال كشيدن يه لايه از dvd رو برداري)
منم وقتي يه 7-8 ساعت پشت سره هم بازي كردم اينطوري شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or