Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
راستش من که خیلی خوشم نیومد از این GoW البته فعلاً اولای بازیم و بیشترم Oblivion میزنم اما من زیاد خوشم نیومد بخصوص از سیستم تیراندازیش!! خوشم نمیاد گلوله ها رو میشه شمرد و براحتی با چشم تعقیب کرد تا به هدف میخورن!! مگه تیر کمونه؟! اما انیمیشن کارکترها خیلی خوب کارشده و گرافیک هم بسیار زیبنده است! اما منو قانع نکرده!!!

هيچ كدوم از حرفات رو قبول ندارم

3 بار اين بازي رو تموم كردم و دو باره دارم بازي ميكنمش .
اين ايرادا به اين بازي نميچسبه !

به هر حال هرکسی یجوریه! من خوشم نمومد نظرمو گفتم، مهم نیست عکس العمل بقیه. اینکه سیستم تیراندازی در بازی مشکل داره یه بحثه! اینکه شما از بازی خیلی خوشت اومده یک بحث دیگس! حتی سامان هم تائید کرد که اشکالاتی هست البته شاید من یکمیم زیادی گیرداده باشم اما هست! خلاصه اینکه اون ها نظر من بود. بعنوان یکی از کسائی که این بازی بازی کرده حق دارم نظرم رو ابراز کنم غیر از اینه؟ ;)

به هر حال هرکسی یجوریه! من خوشم نمومد نظرمو گفتم، مهم نیست عکس العمل بقیه. اینکه سیستم تیراندازی در بازی مشکل داره یه بحثه! اینکه شما از بازی خیلی خوشت اومده یک بحث دیگس! حتی سامان هم تائید کرد که اشکالاتی هست البته شاید من یکمیم زیادی گیرداده باشم اما هست! خلاصه اینکه اون ها نظر من بود. بعنوان یکی از کسائی که این بازی بازی کرده حق دارم نظرم رو ابراز کنم غیر از اینه؟ ;)

این حرف های شما منطقیه چرا؟ چون اگه GOW یک بازی کوچک بود که ارزش و امتیازش بیشتر از 7 نبود هیچ وقت به این نکات توجه نمیکردی ولی با توجه به اینکه با یه ابر قدرت بازی های کامپیوتری مواجه هستی و وقتی بازی میکنی سراسر بازی رو نکات مثبت میبینی به طور نا خود آگاه سعی میکنی یه نکته منفی هم توش پیدا کنی ولی با این حرفت که ارزش 9.6 رو نداشت اصلا موافق نیستم واقعا در شرایط فعلی و بازیهایی که تو بازار موجوده بدون شک بهترین بازی GOW هست شاید بقیه بازیها هم روشون خیلی کار شده باشه ولی به نظر من به این بازی نمیرسن

اینکه سیستم تیراندازی در بازی مشکل داره یه بحثه! اینکه شما از بازی خیلی خوشت اومده یک بحث دیگس!

اينكه معيار براي < مشكل > چه چيز يا چه كسيه هم يك بحثه :)

حتی سامان هم تائید کرد که اشکالاتی هست

سامان ترازه ؟ بوسيله اون بازيها رو معيار بندي ميكني ؟
اگر اينجوريه من و n نفر ديگه هم ميگيم كه در سيستم [مثلا] سلامتِ [باز هم مثلا!] بازي MGS اشكالاتي هست ! . ولي اين دليل نميشه كه حتما اين چيزي كه يكي ميگه و يكي ديگه تاييد ميكنه پس ملاك و حجت باشه .
در ضمن تا اونجايي كه من ميدونم سامان اصلا gow بازي نكرده !

بعنوان یکی از کسائی که این بازی بازی کرده حق دارم نظرم رو ابراز کنم غیر از اینه؟ ;)

كسي همچين جسارتي نكرد كه بگه شما حق ابراز نظر نداري ، من هم فقط نظرم رو گفتم كه با حرفات مخالفم

بهر حال تمام دنيا ميدونند كه gow بازي بزرگيه و با اين ايرادات كوچيك نميشه

البته من اینجا حرف هیچ کدوم رو قبول ندارم!:cheesygri دلیل هم کاملا واضحه چون اگه قرار بود همه از یک چیز خوششون بیاد دیگه اصلا چیزی به نام سلیقه و تنوع معنی نداشت.
در ضمن بازی ای که بدون ایراد باشه وجود نداره!!

در بازی ای که بدون ایراد باشه وجود نداره!!
كسي نگفت اين بازي بدون مشكله .
اين بازي در قسمت تكستچرينگ و قسمتهاي ديگه دچار اشكالاتي هست و كسي اون رو كتمان نميكنه
ولي اينكه بگي چون من رد گلوله ها رو ميبينم ، پس امتياز 9.6 حقش نيست ، يكم مسخرس !

آخرین ویرایش:
اينكه معيار براي < مشكل > چه چيز يا چه كسيه هم يك بحثه :)

سامان ترازه ؟ بوسيله اون بازيها رو معيار بندي ميكني ؟
اگر اينجوريه من و n نفر ديگه هم ميگيم كه در سيستم [مثلا] سلامتِ [باز هم مثلا!] بازي MGS اشكالاتي هست ! . ولي اين دليل نميشه كه حتما اين چيزي كه يكي ميگه و يكي ديگه تاييد ميكنه پس ملاك و حجت باشه .
در ضمن تا اونجايي كه من ميدونم سامان اصلا gow بازي نكرده !
من نمیدونم چرا تو این سایت مود شده همه جبهه بگیرن!!!! :confused: معیار و ملاک من برای اشکال گذاری سلیقه و عقل خودمه! :lightbulb من از هرچیزی که دلم بخواد تعریف میکنم از هرچیزیم که دلم بخواد اشکال میگیرم و این در نهایت فقط بخودم مربوطه شمام اگر ناراحت میشی میتونی نخونی!!!! بیان نظر و عقیده هم هیچ اشکالی نداره بخصوص در محیط های مرتبط. توی چندتا پست قبل هم خودم گفتم همون مثلا MGS2 سیستم تیراندازیش مشکل داشت و من به اون هم گیر دادم در زمانه خودش GoW که پیش اون رقمی هم محسوب نمیشه! اگر اومدم عیب بازی رو گفتم! محاسنش رو هم شمردم و از کنارشون بی تفاوت نگذشتم که انقدر شما الان احساس ناراحتی میکنی!! من نمی دونم خودت بازی رو ساختی که یکی چندتا از اشکالاش رو گفته انقدر ناراحت کننده شده؟! :-"

من در مورد سامان هم نگفتم ترازه یا نه، فقط گفتم که یکنفر دیگه هم مثل من بود که این نکته رو حداقل قبول داشته باشه! نه حالا مثل من عذابش داده باشه!

كسي همچين جسارتي نكرد كه بگه شما حق ابراز نظر نداري ، من هم فقط نظرم رو گفتم كه با حرفات مخالفم

نه جسارت کسی نکرد اما شما جوری اومدی جلو که گفتم خدائی نکرده! فعل خطائی از من سر زده!...

بهر حال تمام دنيا ميدونند كه gow بازي بزرگيه و با اين ايرادات كوچيك نميشه

من حتی بزرگی یا کوچیکیه بازی رو هم زیر سوال نبردم! گفتم امتیازش زیادتر از حقش بود! حالا مثلاً بازی که بجای 9.6 بیاد و 9.2 بگیره نمیتونه بازی بزرگی باشه؟!

تو بازی gow در حالت سوم شخص هیچ نشونه ای دیده نمیشه و تو این حالت تنها راه اینه که جهت حرکت گلوله رو بتونی دنبال کنی
من که اینو ایراد نمیدونم بلکه یه نکته مثبته
اگه قرار به ایراد گرفتن باشه که mgs3 پر از ایراد بود مثلا خیلی راحت میتونستی بری تو شکم دشمنا و همه رو بکشی و سبک بازی هم مثلا تاکتیکی مخفی کاری بود!!!
ولی تو gow شما جرات داری موقع حمله دشمن پناه نگیر!!!
در ضمن اگه قرار بود با یه تیر دشمنها بمیرن که مسخره بود مگه با بادکنک طرفیم؟!!!

خب میشه اشکان نظرت رو در مرود Gow بگی؟؟
بازی از نظر من عالیه یعنی تو این چنتا بازی 360 که بازی کردم از همشون بهتر بوده. و جز معدود بازی های اکشن هم بود که من بیشتر از یک بار بازی کردم! چون تمام بازی های اکشن رو فقط یکبار بازی می کنم پس حتما این بازی یه چیزی داشته که من نشستم دوباره بازیشو کردم:)
ولي اينكه بگي چون من رد گلوله ها رو ميبينم ، پس امتياز 9.6 حقش نيست يكم مسخرس !
خوب این حرف هم درسته چون نمی شه از روی یه چیز سلیقه ای به این نتیجه برسیم که امتیاز 9.6 زیادشه! من کاری به طرز تیر زدنش ندارم و برامم این قسمتش اصلا مهم نبود ولی اگر منطقی و خوب بخوایم به بازی نمره بدیم به نظر من 9.6 اونم از طرف سایتی که سر 0.1 امتیاز دادن کلی بالا و پایین برای یسری از بازی ها انجام می ده یکم زیاده!

انقدر شما الان احساس ناراحتی میکنی!! من نمی دونم خودت بازی رو ساختی که یکی چندتا از اشکالاش رو گفته انقدر ناراحت کننده شده؟!
اول : اگر پست بالايي همين پستت رو نگاه كني ميبيني كه خودم به اشكالات اين بازي اشاره كردم و اصلا از اينكه كسي اشكالاتش رو بگه ناراحت نميشم . اما در صورتي كه واقعا <اشكال> باشه
در واقع ما روي همين موضوع اتفاق نظر نداريم ، چون شما سليقه شخصي ت رو <اشكال> بازي به حساب مياري !

دوم : اگر قرار بر برتري نفري باشه كه ببيني سيستم تيراندازي بازي اشكال داره يا نه ميتوني يه نظر سنجي برگذار كني تا ببيني نظر بقيه چيه . البته لازم به زحمت نيست چون نتيجه از قبل مشخصه

سوم : انگار شما بيشتر از من ناراحت هستي ! ، حرفات كه اينطور ميگه :

من از هرچیزی که دلم بخواد تعریف میکنم از هرچیزیم که دلم بخواد اشکال میگیرم و این در نهایت فقط بخودم مربوطه شمام اگر ناراحت میشی میتونی نخونی!!!!
در ضمن با اين سيستم دلبخواهي اي كه داري خدا نكنه يه رور مسئول Review بازيها بشي وگرنه كار امتياز دهي بازيها به فاجعه ميكشه !

چهارم :

بیان نظر و عقیده هم هیچ اشکالی نداره بخصوص در محیط های مرتبط.
قربون دهنت ، پس چرا از بحث فرار ميكني و داغ ميكني ؟
كسي ندونه فكر ميكنه من به شما گفتم : به تو ربطي نداره ، حقي هم نداري در باره اين بازي نظري بدي !

من حتی بزرگی یا کوچیکیه بازی رو هم زیر سوال نبردم!
پس حتما اين يعني ستايش و تقدير ؟ :biggrin1:

GoW که پیش اون رقمی هم محسوب نمیشه!

اول : اگر پست بالايي همين پستت رو نگاه كني ميبيني كه خودم به اشكالات اين بازي اشاره كردم و اصلا از اينكه كسي اشكالاتش رو بگه ناراحت نميشم . اما در صورتي كه واقعا <اشكال> باشه
در واقع ما روي همين موضوع اتفاق نظر نداريم ، چون شما سليقه شخصي ت رو <اشكال> بازي به حساب مياري !

دوم : اگر قرار بر برتري نفري باشه كه ببيني سيستم تيراندازي بازي اشكال داره يا نه ميتوني يه نظر سنجي برگذار كني تا ببيني نظر بقيه چيه . البته لازم به زحمت نيست چون نتيجه از قبل مشخصه

ببین نظر دیگران برای من اهمیت نداره! یعنی در انتخاب من تاثیر نداره! یعنی بر فرض شما بازی Silent Hill رو شاید یک بازی خیلی خوب بدونی! شاید گیم پلی بازی رو خیلی قبول داشته باشی اما من ندارم! فقط داستان بازی برام جذابیت داره نه Gameplay ـش! الان شما هرچقدر بیای از گیم پلی بازی تعریف کنی من همون قدر ایراد بهش وارد میکنم! نه از روی خسومت یا کینه شخصی که مثلاً با دختر عمه سازنده بازی داشتم! نه اون چیزائی که خودم دیدم! خودم تجربه کردم! بعنوان مثال منطق من بهم میگه که هیچ دلیلی نداره یک موجود شیطانی با گلوله بمیره! یا اگر میمیره 3تا خشاب گلوله تو تنش خالی کنی! این از ایراداتیه که به گیم پلی بازی وارد میشه! ربطی بجای دیگه بجز گیم پلی نداره!

سلیقه شخصیم رو اشکال بازی بحساب نمیارم! منطق من بهم میگه وقتی شما از یک اسلحه تیری رو شلیک میکنی گلوله تا 500 متر delay ـش محسوس نیست! اینم تجربه شخصی خودمه... انشاالله خدمت میری میاد دستت! از تاخیر خوشم نمیاد

در ضمن با اين سيستم دلبخواهي اي كه داري خدا نكنه يه رور مسئول Review بازيها بشي وگرنه كار امتياز دهي بازيها به فاجعه ميكشه !

در نهایت ریویور هر بازی هم یک آدم مثل من و شما! دارای خسایس اخلاقی و سلایق متفاوت پس هرکسی که reviewer شد دلیل نمیشه که هرچی میگه حجت و برهان باشه اون نظر خودشو گفته، منم نظر خودمو میگم... همونطور که شما نظر خودت رو میگی!

اگه قرار به ایراد گرفتن باشه که mgs3 پر از ایراد بود مثلا خیلی راحت میتونستی بری تو شکم دشمنا و همه رو بکشی و سبک بازی هم مثلا تاکتیکی مخفی کاری بود!!!
محض اطلاع رسانی :
مطمین باشید بازی را در حالت Very Easy بازی کردید وگرنه اگر در حالت مشکل یا حتی نرمال بازی میکردید عمرا این اتفاق برای شما می افتاد !! و دشمن ها به کمترین حرکت از فاصله های دور شک میکنند ... و بعضی جاها واقعا بدونه هم ست نبودنه لباستون با طبیعت نمیتونستید ماموریت رو اصلا تموم کنید !! ... هوش مصنوعی MGS مثال زدنیست !

بازی جزو بهترین بازیهایی هست که من دارم بازی می کنم!
من هنوز تمومش نکردم می خوام یه بار دیگه رو ی درجه سختی بالاتر بازیش کنم!
هوش مصنوعی بازی عالیه! خیلی وقت ها دشمنا دورم میزنن!
گرافیکش هم که همه میدونن چه خبره! عالی!

در مورد سیستم تیر اندازیش هم باید بگم که جزو نکات مثبت بازی هست نه منفی مخصوصا در مواردی که بدون Aim تیر اندازی می کنم!

یک مورد که بهش اشاره نشده حرکت دوربین! به بهترین نحو ممکن طراحی شده! خیلی طبیعی!

ولی خوب در هر بازی ایراد هایی هم پیدا میشه!
یه بار که با یارام سنگر گرفته بودم دیدم Kim داره تیر به زمین میزنه! یعنی در حالتی که پناه گرفته بود و اسلحه اش رو به پایین بود تیر اندازی می کرد!!!!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or