punished-snake
کاربر سایت
دوست عزیز boss اخری میخواهی بکشی وقتی پرندها از اطرافش رفتن کنار 3 تا خشاب روش خالی کن میمیره تو سرش بزنی بهتره.
دوست عزیز boss اخری میخواهی بکشی وقتی پرندها از اطرافش رفتن کنار 3 تا خشاب روش خالی کن میمیره تو سرش بزنی بهتره.
بهترين روش براي كشتن General RAAM ، هد شاته
باچه تفنگی و اگه امکان داره یه مقدار توضیح بدید ممنون میشم
اين كارا چيه من خيلي راحت تر كشتم
با اون تير كمون يه تير ميزدم بعدش كه خفاشا رفتن كنار
اون وقت با مسلسل ميزدم تو سرش
حدودا 6-7 باردوست عزیز من این کار رو 100 بار کردم شما چند تا خشاب تو سرش خالی کردین تا مرد

یه ایراد بنی اسرائیلی جدید پیدا شد !راستش من که خیلی خوشم نیومد از این GoW البته فعلاً اولای بازیم و بیشترم Oblivion میزنم اما من زیاد خوشم نیومد بخصوص از سیستم تیراندازیش!! خوشم نمیاد گلوله ها رو میشه شمرد و براحتی با چشم تعقیب کرد تا به هدف میخورن!! مگه تیر کمونه؟! اما انیمیشن کارکترها خیلی خوب کارشده و گرافیک هم بسیار زیبنده است! اما منو قانع نکرده!!!
البته این بازی جا داره که آدم 4-5 بار دیگه با سختی های مختلف بازی کنه ! منم روی TV بازی کردم , و الان دارم له له میزنم که یه HDTV رزولوشن بالا یا یک کابل VGA بگیرم با کیفیت بالاتر ببینم ! تازه با این صدا و موزیکی که این بازی داره امروز مجبور شدم برم یک اسپیکر 7.1 Sony بگیرم !!! فردا پسفردا هم یه کابل میگیرم وصلش میکنم به مانیتور !یه ایراد بنی اسرائیلی جدید پیدا شد !![]()
خب,اینکه گلوله ها مشخصه نمیشه یک ایراد به حساب آورد!.توی خیلی از بازیهای شوتر دیگه دیده شده.مخصوصا بازیهای این سبکی ! مثل : Starwars,Fear,و...خیلی های دیگه !
من فکر میکنم مشخص شدن گلوله ها روی گیم پلی بازی تاثیر گذاشته ! چون اول اینکه بعضی وقتها بهت کمک میکنه تا درست هدف بگیری و اون گلوله ها باعث میشن که تیرات خطا نرن ! بعدم اینکه موقع تیراندازی با دیده شدن همون گلوله ها,صحنه خیلی شلوغ تر میشه و با وجود موزیک بسیار زیبای این بازی هیجان بازی دوبرابر شده !
در کل سیاوش جان من فکر میکنم این یک نوآوری جدیده که الان داره توی اکثر بازیها مورد استفاده قرار میگیره !
من این بازی رو امروز تموم کردم ! هر چی هم قناعت کردم و سعی کردم تموم نشه آخر تموم شدالبته این بازی جا داره که آدم 4-5 بار دیگه با سختی های مختلف بازی کنه ! منم روی TV بازی کردم , و الان دارم له له میزنم که یه HDTV رزولوشن بالا یا یک کابل VGA بگیرم با کیفیت بالاتر ببینم ! تازه با این صدا و موزیکی که این بازی داره امروز مجبور شدم برم یک اسپیکر 7.1 Sony بگیرم !!! فردا پسفردا هم یه کابل میگیرم وصلش میکنم به مانیتور !
بازی فوق الاده فوق خفن بود ! دست Cliffy جون درد نکنه.همین روزاست هم که خبر قسمت بعدی این بازی منتشر بشه ! چون از آخرش معلوم بود دوباره برمیگردن.
مورد بعدی هم که خیلی تو ذوق زد...چرا اینقدر مرحله بارونیه کم بود ؟!؟!؟!