Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوست عزیز boss اخری میخواهی بکشی وقتی پرندها از اطرافش رفتن کنار 3 تا خشاب روش خالی کن میمیره تو سرش بزنی بهتره.

شما بگو 10 تا خشاب خالی کن من همه خشاب ها رو خالی کردم تازه مگه پرنده ها از دورش به این اسونی میرن کنار

خب برو پشت يكي از جعبه ها بشين و يدونه نارنجك بنداز طرف يارو. وقتي خفاشها رفتن كنار اون وقت بهش تيراندازي كن.اين كارو كه چند بار تكرار كني طرف ميميره.

دوست عزیز من این کار رو 100 بار کردم شما چند تا خشاب تو سرش خالی کردین تا مرد
حدودا 6-7 بار
خوب يه كاري كن با كلت بزن تو سرش اگه نشد هر وقت خفاشا رفتن با تيركمون بزن تو سرش نشد ديگه من نميدونم.
حيف شد اين gears of war خيلي زود تموم شد...

راستش من که خیلی خوشم نیومد از این GoW البته فعلاً اولای بازیم و بیشترم Oblivion میزنم اما من زیاد خوشم نیومد بخصوص از سیستم تیراندازیش!! خوشم نمیاد گلوله ها رو میشه شمرد و براحتی با چشم تعقیب کرد تا به هدف میخورن!! مگه تیر کمونه؟! اما انیمیشن کارکترها خیلی خوب کارشده و گرافیک هم بسیار زیبنده است! اما منو قانع نکرده!!!

نه بحث فنبوئیزم و اینا نیست :biggrin1: من خوشم نمیاد گلوله هامو تو هوا ببینم خو!! بابا Doom Troopers رو سگا گلوله ها معلوم نبودن تا میزدی میخورد :biggrin1: با تو HL2 گاهی گلوله ها رو میشه دید اما گاااهی! سرعتشونم خیلی زیاده فقط یه خط بلند میبیین نه اینجوری! :|

راستش من که خیلی خوشم نیومد از این GoW البته فعلاً اولای بازیم و بیشترم Oblivion میزنم اما من زیاد خوشم نیومد بخصوص از سیستم تیراندازیش!! خوشم نمیاد گلوله ها رو میشه شمرد و براحتی با چشم تعقیب کرد تا به هدف میخورن!! مگه تیر کمونه؟! اما انیمیشن کارکترها خیلی خوب کارشده و گرافیک هم بسیار زیبنده است! اما منو قانع نکرده!!!
یه ایراد بنی اسرائیلی جدید پیدا شد ! :)
خب,اینکه گلوله ها مشخصه نمیشه یک ایراد به حساب آورد!.توی خیلی از بازیهای شوتر دیگه دیده شده.مخصوصا بازیهای این سبکی ! مثل : Starwars,Fear,و...خیلی های دیگه !
من فکر میکنم مشخص شدن گلوله ها روی گیم پلی بازی تاثیر گذاشته ! چون اول اینکه بعضی وقتها بهت کمک میکنه تا درست هدف بگیری و اون گلوله ها باعث میشن که تیرات خطا نرن ! بعدم اینکه موقع تیراندازی با دیده شدن همون گلوله ها,صحنه خیلی شلوغ تر میشه و با وجود موزیک بسیار زیبای این بازی هیجان بازی دوبرابر شده !
در کل سیاوش جان من فکر میکنم این یک نوآوری جدیده که الان داره توی اکثر بازیها مورد استفاده قرار میگیره !

من این بازی رو امروز تموم کردم ! هر چی هم قناعت کردم و سعی کردم تموم نشه آخر تموم شد:((البته این بازی جا داره که آدم 4-5 بار دیگه با سختی های مختلف بازی کنه ! منم روی TV بازی کردم , و الان دارم له له میزنم که یه HDTV رزولوشن بالا یا یک کابل VGA بگیرم با کیفیت بالاتر ببینم ! تازه با این صدا و موزیکی که این بازی داره امروز مجبور شدم برم یک اسپیکر 7.1 Sony بگیرم !!! فردا پسفردا هم یه کابل میگیرم وصلش میکنم به مانیتور !
بازی فوق الاده فوق خفن بود ! دست Cliffy جون درد نکنه.همین روزاست هم که خبر قسمت بعدی این بازی منتشر بشه ! چون از آخرش معلوم بود دوباره برمیگردن.

مورد بعدی هم که خیلی تو ذوق زد...چرا اینقدر مرحله بارونیه کم بود ؟!؟!؟!

یه ایراد بنی اسرائیلی جدید پیدا شد ! :)
خب,اینکه گلوله ها مشخصه نمیشه یک ایراد به حساب آورد!.توی خیلی از بازیهای شوتر دیگه دیده شده.مخصوصا بازیهای این سبکی ! مثل : Starwars,Fear,و...خیلی های دیگه !
من فکر میکنم مشخص شدن گلوله ها روی گیم پلی بازی تاثیر گذاشته ! چون اول اینکه بعضی وقتها بهت کمک میکنه تا درست هدف بگیری و اون گلوله ها باعث میشن که تیرات خطا نرن ! بعدم اینکه موقع تیراندازی با دیده شدن همون گلوله ها,صحنه خیلی شلوغ تر میشه و با وجود موزیک بسیار زیبای این بازی هیجان بازی دوبرابر شده !
در کل سیاوش جان من فکر میکنم این یک نوآوری جدیده که الان داره توی اکثر بازیها مورد استفاده قرار میگیره !

خوب از نظر شما شاید Delay مهم نباشه!!!!! اما از نظر من مهمه!! MGS2 هم گلوله هاش با delay به هدف میخورد من به اونم گیر دادم! اون که دیگه نفسم بوده! :biggrin1: درمورد FEAR هم که من قبلاً نظرم رو دادم! تنها نکته ای که من تو این بازی ازش لذت بردم! AI و تاکتیکهای سربازهای دشمن بود بقیش از نظر من مساویست با CRAP...

من به Delay میگم ضایعه! نه نوع آوری! نمیدونم خدمت رفتی یا نه اما شما به محظ شلیک گلوله هدف رو میبینی که میپو که! حداقل فصله سیبل هم 100 متر هست! من فقط مشکلم! همین قسمت قبلاً هم از بازی تعریف کردم! گرافیک فوق العاده! انمیشن ها بسیار عالی! افکتها بسیار عالی! گیم پلی خوب! نه عالی! ... موسیقی و صدا هم بسیار خوبن! اما اون Delay از نظر من باعث افت کیفیت بازی شده! من از یک چیز دیگه هم خیلی بدم میاد! مصرف زیاد گلوله روی هر دشمن! وای میسی تو دهانه یارو یه خشاب خالی میکنی تو دهانش هنوز زندس!! اینکه نشد که :biggrin1:

من این بازی رو امروز تموم کردم ! هر چی هم قناعت کردم و سعی کردم تموم نشه آخر تموم شد:((البته این بازی جا داره که آدم 4-5 بار دیگه با سختی های مختلف بازی کنه ! منم روی TV بازی کردم , و الان دارم له له میزنم که یه HDTV رزولوشن بالا یا یک کابل VGA بگیرم با کیفیت بالاتر ببینم ! تازه با این صدا و موزیکی که این بازی داره امروز مجبور شدم برم یک اسپیکر 7.1 Sony بگیرم !!! فردا پسفردا هم یه کابل میگیرم وصلش میکنم به مانیتور !
بازی فوق الاده فوق خفن بود ! دست Cliffy جون درد نکنه.همین روزاست هم که خبر قسمت بعدی این بازی منتشر بشه ! چون از آخرش معلوم بود دوباره برمیگردن.

مورد بعدی هم که خیلی تو ذوق زد...چرا اینقدر مرحله بارونیه کم بود ؟!؟!؟!

خوش بختانه ما TV مون بدک نیست! لااقل رزولوشنش بالاست و component هم داره!. من راضیم! اما تو اطاقه خودم لذت دیگه ای داره! منم میخوام برم کابل بگیرم! توصیه میکنم دور و بره LCD نرسید! Refresh Rate مونیتورهای LCD و Frame Rate شون بسیار مزخرفه! بهترین مانیتورها مانیتورهای CRT هستند که refresh rate بیشتر از 85Hz رو ساپورت میکنن.. از ما گفتن بود:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or