Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
بازیو آپ نکردم کلی از بازی رو رفتم ولی به لایو وصل میشم اچیومنت هارو نمیده . :| چه کنم ؟
پ.ن : از بازی راضی ام منتها یه سری باگ داره که احتمالا اپدیت کنم درست بشه . صداگذاری و و طراحی دوباره محیط ها فوق العاده ست .

بازیو آپ نکردم کلی از بازی رو رفتم ولی به لایو وصل میشم اچیومنت هارو نمیده . :| چه کنم ؟
پ.ن : از بازی راضی ام منتها یه سری باگ داره که احتمالا اپدیت کنم درست بشه . صداگذاری و و طراحی دوباره محیط ها فوق العاده ست .
تا وقتی که آنلاین نشی آچیومنت هات نمیاد!
من فارکرای رو کلا آفلاین بازی کردم و بعدش که آنلاین شدم و تو home کنسول بودم همینطور پشت سر هم تا ۶۰۰ و خورده ای آچیومنت هایی که گرفته بودم رو نشون داد خیلی حال داد :d
ویرایش :
آهان به لایو هم وصل شدی و باز هم نداد! اینو نمیدونم!

بازیو آپ نکردم کلی از بازی رو رفتم ولی به لایو وصل میشم اچیومنت هارو نمیده . چه کنم ؟
باید حتما آنلاین تو بازی باشی تا اچیومنت ها Unlock بشن:|:دی

دوستان من نميتونم انلاين بازي كنم!!مشكل چيه؟
سلام رفیق منم تقریبا مشکل دارم تو بخش آنلاین, تا چند روز پیش همه چی عالی بود اما درست از دیشب مشکل پیدا کردم پینگم بالا رفته...من میتونم آنلاینش رو بزنم اما مثل چند روز پیش نیستش و گاهی اوقات هم وسط بازی پرتم میکنه بیرون
بقیه دوستان میتونن براحتی آنلاین بازی کنن؟

دوستان من نميتونم انلاين بازي كنم!!مشكل چيه؟
بیشتر از یک هفته هست که این مشکل پیش اومده و اکثرا جوین بازی نمیشه و در لودینگ گیر میکنه و میندازه بیرون !
معمولا شما چند بار پشت سر هم سرچ کنی، یه بار میره داخل بازی که کاملا رندوم هست ! گاهی بار اول میره، گاهی بار دهم !!
اما راه حل : راه حل اینه که شما IP مناسب رو پیدا کنی و بعدش در تنظیمات مودم اون IP رو به عنوان IP ثابت وارد کنی ! حالا پیدا کردن این IP مناسب هم 2 راه داره ! یا اینکه شانسی بعد از ریست کردن مودم ، خودکار IP گذاشته میشه که مناسبه و راحت سرچ میکنه ! یا اینکه زنگ بزنی پشتیبانی و بهشون بگی سرچ نمیکنه و ... که IP رو عوض کنن. ممکنه اونا رو IP مناسب بزارن ! 2 تا از دوستانم اینجوری IP رو پیدا کردن ، خودم هم شانسی !

بیشتر از یک هفته هست که این مشکل پیش اومده و اکثرا جوین بازی نمیشه و در لودینگ گیر میکنه و میندازه بیرون !
معمولا شما چند بار پشت سر هم سرچ کنی، یه بار میره داخل بازی که کاملا رندوم هست ! گاهی بار اول میره، گاهی بار دهم !!
اما راه حل : راه حل اینه که شما IP مناسب رو پیدا کنی و بعدش در تنظیمات مودم اون IP رو به عنوان IP ثابت وارد کنی ! حالا پیدا کردن این IP مناسب هم 2 راه داره ! یا اینکه شانسی بعد از ریست کردن مودم ، خودکار IP گذاشته میشه که مناسبه و راحت سرچ میکنه ! یا اینکه زنگ بزنی پشتیبانی و بهشون بگی سرچ نمیکنه و ... که IP رو عوض کنن. ممکنه اونا رو IP مناسب بزارن ! 2 تا از دوستانم اینجوری IP رو پیدا کردن ، خودم هم شانسی !
يعني اگه مودم رو ريست كنم و دوباره كانفيگ كنم درست ميشه؟

من دوباره امتحان کردم متاسفانه وضعیت جالب نیست بعد از دو دست انداختم بیرون وسط بازی... به پشتیبانی هم که زنگ میزنی ظاهرا داری با میگو سرخ کرده حرف میزنی هیچی حالیشون نیست,نمیدونم چجوری بهشون حالی کنم که نت مشکل داره... هیچ راهی نداره خودمون بفهمیم کدوم IP مناسب تره؟
راستی دوباره از دیشب من نمیتونم به لایو راحت وصل بشم اینم به مشکلاتم اضافه شده

يعني اگه مودم رو ريست كنم و دوباره كانفيگ كنم درست ميشه؟
config لازم نیست ! با هر بار ریست ، IP شما عوض میشه ! حالا اگه شما ریست کردی، بعدش راحت میتونستی سرچ کنی، اون IP رو باید تو تنظیمات مودم به عنوان IP ، Static وارد کنی !

- - -ویرایش - - -

من دوباره امتحان کردم متاسفانه وضعیت جالب نیست بعد از دو دست انداختم بیرون وسط بازی... به پشتیبانی هم که زنگ میزنی ظاهرا داری با میگو سرخ کرده حرف میزنی هیچی حالیشون نیست,نمیدونم چجوری بهشون حالی کنم که نت مشکل داره... هیچ راهی نداره خودمون بفهمیم کدوم IP مناسب تره؟
شانسی ! با ریست کردن !

سلام مسعود جان
اوضاع اینترنت که کلا تعریفی نداره,پشتیبانی ها هم که کلا.... و در کل بهترین راه همونی هست که بالا توضیح داده شده...
من بهت پیشنهاد میکنم اینترنتتو از مخابرت به پارس انلاین تغییر بدی تا این مشکلات برا پیش نیاد.

آخرین ویرایش:
من بازی رو گرفتم دارم کمپین میرم
همه چی عالی هست و حس خوبی به آدم میده فقط هوش مصنوعی خیلی اومده پایین یعنی در حدی که بعضی وقتها میرم بغل لوکاست ولی اون تو اُفق خیره شده و من رو اصلا نمیبینه که این اتفاق زیاد می افته

من بازی رو گرفتم دارم کمپین میرم
همه چی عالی هست و حس خوبی به آدم میده فقط هوش مصنوعی خیلی اومده پایین یعنی در حدی که بعضی وقتها میرم بغل لوکاست ولی اون تو اُفق خیره شده و من رو اصلا نمیبینه که این اتفاق زیاد می افته

پس هوش مصنوعیش در حد خودته :دی تو مولتی زیاد تو افق باری مبکی :دی
hqdefault.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or