Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
سلام- من یه خوره بازی گیرز اف وار هستم که کلا بخاطر این بازی اول ایکس باکس 360 خریدم و یه هفتست رفتم ایکس باکس وان گرفتم و کاملا ناشی هستم- یکی اینکه نمیشه انلاین بود ولی اپدیت بازی رو نزد؟ حتما باید تا اخرش دانلود بشه تا بشه رفت تو بازی؟ من دد رایزینگ رو واسه تست دستگاه گرفتم وقتی افلاین هستم و نصب میکنم میره تو بازی ولی تا یه ثانیه انلاین میشم میگه بازی اپدت داره میشه و نمیره تو بازی دیگه- اپدیتش هم زیاده نزدیکه 16 گیگ هستش- و دوم اینکه گزینه ای تو ستینگ دستگاه هست که بشه اتو اپدیت بازی رو خاموش کرد؟ و مثل پلی 4 ( اینم دارم متاسفانه) نمیشه هم بازی کرد و هم خودش اپدیت بزنه؟ و اخرین سوال اینکه حجم دانلودی که داره انجام میشه رو نشون نمیده بدونم اصلا داره دانلود میکنه یا نه و چه سرعتی دارم- مرسی اگه جوابمو بدین بچه ها
موقع آنلاین باید آپدیت بازی انجام شه ! البته ممکنه آپدیتش اینجوری باشه که بعد از یه مقدار دانلود ، بشه بازی کرد و در حین بازی ، آپدیت هم بزنه خودش !
برای خاموش کردن اوتو دانلود شما باید بری تو تنظیمات قسمت power and startup ، اونجا گزینه هاش هست !
برای حجم و سرعت : تنظیمات ، قسمت Network و بعدش قسمت Bandwidth Usage . اونجا نوشته سرعت استفاده و حجم دانلود رو !
-------------------------------------------
فردا ساعت 4 بعد از ظهر هر کی تونست، بیاد که چند دست پرایوت بزنیم !!
------------------------------------------
Gamespot به این بازی 7 داد !

آخرین ویرایش:
موقع آنلاین باید آپدیت بازی انجام شه ! البته ممکنه آپدیتش اینجوری باشه که بعد از یه مقدار دانلود ، بشه بازی کرد و در حین بازی ، آپدیت هم بزنه خودش !
برای خاموش کردن اوتو دانلود شما باید بری تو تنظیمات قسمت power and startup ، اونجا گزینه هاش هست !
برای حجم و سرعت : تنظیمات ، قسمت Network و بعدش قسمت Bandwidth Usage . اونجا نوشته سرعت استفاده و حجم دانلود رو !
-------------------------------------------
فردا ساعت 4 بعد از ظهر هر کی تونست، بیاد که چند دست پرایوت بزنیم !!
------------------------------------------
Gamespot به این بازی 7 داد !

اصل کار مولتیه بازیه که گفته خیلی خوبه برا ما همین کافیه..

بازی رو من اجرا کردم فقط یه مشکلی دارم. انگار نسخه های 2 و 3 از اول در دسترس نیست اول باید شماره اول رو تموم کنیم بعد 2 و 3 باز بشه. 8-|

:)co op اش فوق العاده حال میده

هنوز قابلیت BC به کنسول اضافه نشده..

/:)داداش روی وان Ultimate Edition رو خریدم، مال 360 رو عرض نکردم که.

- - -ویرایش - - -

بازی رو آوردن فیزیکی 210!:| منم فکر کنم برم سمت دیجیتالیزه شدن!:d

من دیجتالی گرفتم بگیر، مشکل دیتا هم داشتی هارد بده برات دیتا رو میریزم ;)

/:)داداش روی وان Ultimate Edition رو خریدم، مال 360 رو عرض نکردم که.

- - -ویرایش - - -

من دیجتالی گرفتم بگیر، مشکل دیتا هم داشتی هارد بده برات دیتا رو میریزم ;)

حاجی این دیسکی که شما خریدی فقط نسخه 1 توشه. کلا فقط نسخه اول رو ریمستر کردن و تمام. گفتن هروقت قابلیت بکوارد اومد همه نسخه های 360 هم میدن به کسایی که تو 2015 بازی رو اجرا کردن:d

حاجی این دیسکی که شما خریدی فقط نسخه 1 توشه. کلا فقط نسخه اول رو ریمستر کردن و تمام. گفتن هروقت قابلیت بکوارد اومد همه نسخه های 360 هم میدن به کسایی که تو 2015 بازی رو اجرا کردن:d
دقیقا متوجه قضیه نمیشم من! یعنی اینکه فقط نسخه اول رو دادن؟ مگه شامل هر سه نسخه نیست؟؟!

بازی علی رغم مشکلات ولی خیلی حال میده ! مولتیش فعلا مارو زمین گیر کرده نذاشته طرف کمپین بریم :d
هیچکساز اعضای اینجا به جمع ما اضافه نشد برای بازی دور هم ! اگه لابی های دیگه ای هست که افراد هستن بگید ما بیایم :d
این لیست و ملت تا حالا بدست آوردن از تجربه !! که چه کارکتری در چه لولی باز میشه ! عجیبه که در خود بازی گفته نشده !!!
5 - Sam
7 - Kantus
10 - Prescott
12 - Miner
15 - Dizzy
20 - Clayton Carmine
25 - Jace
30 - Commando Dom ??

- - -ویرایش - - -

حقایقی جالب از گرز که Cliff B توییت کرده ! واقعا جالبه !

دوستان من هم نسخه ی فیزیکی رو امروز تهیه کردم .
1041 مگ بازی آپدیت داد كه تقريبا رو به اتمامه ، دو سه دستى فعلا مولتى زدم تا فردا كامل ميشينم تست ميكنم بازى رو ، ولى تا اينجا :
گرافيك مپ هاى مولتى كه كلا Wooow داره ، با توجه به نت داغونم به نظر سرورا همانند سروراى نسل قبل گيرز قوى هست.
خيلى راحت و سريع هم توى لابى مسابقه پيدا ميكنه .
تا فردا بقيه قسمت هاى بازى رو هم تست كنيم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or