Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
2 روز دیگه بازی میاد ! اینجا چرا ساکته ؟
کسایی که بازی رو گرفتن گیمرتگ بزارید ، بریزیم گرز :d
کارکترایی که از گرز 3 ، در گرز جدید دیده شدن فعلاً :
-Dizzy
-Sam
-Anya
-beast rider
-clayton carmine
-Kantus
-Cole train
-prescott
-Miner
Bonus character ها هم از گرز 3 بودن ... باید دید دیگه چه کارکترایی خواهند بود ! Onyx Guard خیلی دوست دارم باشه !!

:groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave::groupwave:

انصافا بازی باید زیره 150 باشه,بیشتر بود نخرید خواهشن:| خریدین هم سریع بزارید باسه فروش :d
فقط مولتیش خوب باشه,بشه یه چن دست درست حسابی زد کافیه

آخرین ویرایش:
انصافا بازی باید زیره 150 باشه,بیشتر بود نخرید خواهشن:| خریدین هم سریع بزارید باسه فروش :d
فقط مولتیش خوب باشه,بشه یه چن دست درست حسابی زد کافیه

همه چی خوبه از سرور گرفته تا گیم پلی.. تمام مشکلاتشم حل شده من تورنومنتی که شنبه برگزار شد کامل دیدم بازی بالانس شده در مورد قیمت هم royal knight درست میگه مخصوصا گیرز اف وار هم هست میدونن بازیه مهمیه دیگه بدتر قیمت نجومی تر .. اگه با یه نفر شیر میکردی دیجیتالی میخریدی خیلی به نفعت بود الانم 2 روز مونده نمیشه دیگه دانلود کرد اسیر میشی سعیتو بکن قیمت خوب گیر بیاری نشدم روز ریلیز دیتای بازی قفلش باز میشه قابل کپیه اگه تهران هستی میشه کارتو راه انداخت

دوستان بازی اومده و من از دوبی گرفتم و 3 روز دیگه بدستم میرسه.
این عربا هنوز بازی عرضه نشده میارن نامردا.
یه سوال داشتم اینکه منی که اینو گرفتم ایا امکان داره بعدا بتونم با همین بقیه گیرزها رو بازی کنم؟
یه خبری خوندم که همچین چیزی امکان داره اما درست متوجه نشدم

دوستان بازی اومده و من از دوبی گرفتم و 3 روز دیگه بدستم میرسه.
این عربا هنوز بازی عرضه نشده میارن نامردا.
یه سوال داشتم اینکه منی که اینو گرفتم ایا امکان داره بعدا بتونم با همین بقیه گیرزها رو بازی کنم؟
یه خبری خوندم که همچین چیزی امکان داره اما درست متوجه نشدم

...
فرقی نداره دیجیتالی باشه یا فیزیکی از تاریخ 25 اگوست تا 31 دسامبر بازی رو پلی کنی 4 تا گیرز 360 بهت تعلق میگیره

من که زور بهم داره روزای اول پول مفت بدم به این فروشنده ها اگر دیجیتالی کسی اومد شریکی بگیرم که هیچ اگر نه از یک دو هفته بعد بازی رو میگیرم

علاقه مندان ! تا ساعاتی دیگه ، یعنی 4:30 صبح میتونید از توییچ گرز ، کمپین رفتن راد فرگوسن و یه شخص دیگه رو ببینید ! تو این استریم ها معمولا اطلاعات زیادی میدن ، مخصوصا امروز که راد کلا قراره بازی کنه !! (در استریم قبلی هم البته راد فرگوسن 30 دقیقه ای بود !)
منبع

یکی از دوستان یه چیزی گفته بود که نمیشه دیتا رو کپی کرد یا همچین چیزی. الان یکی از دوستای من که بازی رو کامل دانلود کرده باشه نمیتونه بازی رو تو هارد برام بریزه؟ یا اینکه من تا قبل ریلیز نمیتونم از هارد منتقل کنم به کنسول؟

یکی از دوستان یه چیزی گفته بود که نمیشه دیتا رو کپی کرد یا همچین چیزی. الان یکی از دوستای من که بازی رو کامل دانلود کرده باشه نمیتونه بازی رو تو هارد برام بریزه؟ یا اینکه من تا قبل ریلیز نمیتونم از هارد منتقل کنم به کنسول؟

کلا باید تا روز ریلیز صبر کنی بعد اجازه میده انتقال به هارد کنی

سلام- من یه خوره بازی گیرز اف وار هستم که کلا بخاطر این بازی اول ایکس باکس 360 خریدم و یه هفتست رفتم ایکس باکس وان گرفتم و کاملا ناشی هستم- یکی اینکه نمیشه انلاین بود ولی اپدیت بازی رو نزد؟ حتما باید تا اخرش دانلود بشه تا بشه رفت تو بازی؟ من دد رایزینگ رو واسه تست دستگاه گرفتم وقتی افلاین هستم و نصب میکنم میره تو بازی ولی تا یه ثانیه انلاین میشم میگه بازی اپدت داره میشه و نمیره تو بازی دیگه- اپدیتش هم زیاده نزدیکه 16 گیگ هستش- و دوم اینکه گزینه ای تو ستینگ دستگاه هست که بشه اتو اپدیت بازی رو خاموش کرد؟ و مثل پلی 4 ( اینم دارم متاسفانه) نمیشه هم بازی کرد و هم خودش اپدیت بزنه؟ و اخرین سوال اینکه حجم دانلودی که داره انجام میشه رو نشون نمیده بدونم اصلا داره دانلود میکنه یا نه و چه سرعتی دارم- مرسی اگه جوابمو بدین بچه ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or