Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
بچه ها همه بازیهای وان اپدیت حجیم مثل دد رایزینگ دارن و اجباریه؟ اخه نمیشه که اصلا انلاین نشی - من بازی رو افلاین ریختم تو دستگاه و بازی کردم بعد یه مدت خواستم یکم به لایو وصل بشم دیدم سریع شروع کرد به اپدیت بازی - حالا نمیره تو بازی تا اپدیت 16 گیگی تموم بشه؟؟ و بازی گیرز رو هم بگیرم نسخه فیزیکیشو باز باید اپدیت کنم؟ چقدره اپدیتش؟ و دستگاه حالت استند بای مثل پلی 4 نداره تو طول دانلود؟مرسی تازه دستگاه گرفتم زیاد وارد نیستم
DR3 یک کار احمقانه ای کردن و DLC های بازی هم با آپدیت اضافه میشه یعنی وقتی شما کانتنت های اضافی ر بخرید همون لحظه میتونید استفاده کنید چون قبلا دانلود کردید هیچ بازی مثل DR3 تو این نسل من یادم نمیاد آپدیت داشته باشه دیگه گندشون BF4 هست نهایتا 2گیگ :d
آپدیت گرز فکر نمیکنم اطلاعاتی در موردش وجود داشته باشه ولی تقریبا خیالت راحت بیشتر از 2 گیگ احتمالا نیست (البته دارم ماکسیمم ر میگم شاید 100 مگ هم نداشته باشه)

مهران من میام چَتر میشم خونتون با هم بازی کنیم :d
حتما =)) البته اگه از جونت سیر شدی:boxing:.. نزدیک ما یه کمیته برای افراد استثنایی هست بیا برو اونجا چندتا ps2 هست با بچه های هم سطح خودت بازی کن :))
دوستان کسی نمیدونه دیسک بازی کی میاد ایران؟
دیگه واقعا نمیتونم صبر کنم براش:((
ریلیز رسمی بازی 3 شهریوره؟
زود تر بازی کنیم بن نمیشیم؟:d

این چیزا برا زمان 360 بود که کپی خور بود نه X1 ..! نسخه پری اوردر شده که دانلود کردی تا روز ریلیز قفله تو پست قبلمم گفتم حتی نمیشه کپیش کرد .. اصلا نمیتونی بازیش کنی که بخوای بن شی ...!!! از اون سوالا بود :d

بازی فیزیکیش که احتمالا اوایل شهریور دیگه میرسه ولی برگشت به Geow آدم رو یه جوری میکنه:d

این دیگه کیبر اسنایپر نداره مثل تایتانفال بری کمپ کنی کامیار :دی دیجیتالی خیلی بهتره هم شیر میشه با یه نفر دیگه قیمت نصف میشه هم اینکه روز ریلیز میتونی بازی کنی ....

این دیگه کیبر اسنایپر نداره مثل تایتانفال بری کمپ کنی کامیار :دی دیجیتالی خیلی بهتره هم شیر میشه با یه نفر دیگه قیمت نصف میشه هم اینکه روز ریلیز میتونی بازی کنی ....
راه زیاده :d:>
دیجیتالی خوبه ولی کو حجم و سرعت؟:d

این چیزا برا زمان 360 بود که کپی خور بود نه X1 ..! نسخه پری اوردر شده که دانلود کردی تا روز ریلیز قفله تو پست قبلمم گفتم حتی نمیشه کپیش کرد .. اصلا نمیتونی بازیش کنی که بخوای بن شی ...!!! از اون سوالا بود :d
منظورم پری اردر نبود اگه دیسکش زود ترگیرم بیاد
یادم وینس زمپلا سره تایتان فال گفت کسایی که زود تر بیان تو سرور ها ر بن نمیکنیم!!! خوب من از این برداشت کردم که شاید بقیه بن کنن:d

خب یک سری Event خواهد بود در روزهای آتی ! اولیش شنبه ، 1:30 بامداد به وقت ما ! یکسری تیم حرفه ای، گرز جدید رو بازی خواهند کرد. که به صورت زنده استریم میشه و از اینجا میتونید ببینید !
دومیش دوشنبه ، ساعت 4:30 بامداد به وقت ما ! راد فرگوسن و Tom Bissell ، کمپین بازی رو میرن ، اون هم استریم خواهد شد و از لینک بالا میتونید ببینید !
و آخریش چهارشنبه ، ساعت 2:30 بامداد به وقت ما ، با دولوپر ها میتونید بازی کنید ، اون هم استریم خواهد شد !
و نکته آخر اینکه ، در هفته اول لانچ اگه بازی کنید اسکین Gold براتون باز میشه !
8LyHkj5l.png

e4ncV26l.png
mcu1iw0l.png

-----------------------------------------------------------
زمانی که میتونید بازی کنید هم به وقت ما میشه سه شنبه هفته آینده ، ساعت 11:30 صبح !
منبع

من دیتای بازی رو دانلود کردم آمادست از دوستان هرکی خواست میتونین هارد بفرستین براتون بریزم مفت و مجانی :دی فقط یه دعایی کنین مارو کافیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or