Multi Platform Gears of War: Reloaded

سازنده
The Coalition
تاریخ انتشار
۲۶ آگوست ۲۰۲۵ (۴ شهریور ۱۴۰۴)
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
zfv7qagf.jpg
XBOX ^^ PS5 ^^ Steam
نسخه اول Gears of War ، با بازسازی وفادارانه و بهینه‌سازی بومی برای پلتفرم‌های بیشتر، تحت عنوان Gears of War: Reloaded، بازگشته است.
Gears of War: Reloaded در تاریخ ۲۶ آگوست ۲۰۲۵ (۴ شهریور ۱۴۰۴) با قیمت ۳۹.۹۹ دلار (قیمت پایه) برای کنسول‌ های ایکس‌ باکس سری ایکس و اس، پلی‌ استیشن ۵ و استیم منتشر خواهد شد و از همان روز اول با اشتراک‌ های Game Pass Ultimate یا PC Game Pass در دسترس خواهد بود.
بازی از قابلیت بازی بین پلتفرمی و پیشرفت بین پلتفرمی در تمام پلتفرم‌ها پشتیبانی می‌کند. طرفداران ایکس‌باکس که نسخه دیجیتالی Gears of War: Ultimate Edition را دارند، یک به‌روزرسانی رایگان به Gears of War: Reloaded دریافت می‌کنند.

ss_5368f3330c76a5a29a988fb12445f7003c3e4ebe.1920x1080.jpg ss_ac215fe58c1ad492f3d392030a8cbc3f0c90a86d.1920x1080.jpg ss_68098fea17ebcd49973ed0489d62c30a4d9faf52.1920x1080.jpg
بازی شامل تمام محتوای Gears of War: Ultimate Edition است و کامل‌ترین نسخه از بازی اصلی تا به امروز را ارائه می‌دهد. بازیکنان بدون هیچ هزینه اضافی، بلافاصله به تمام محتوای قابل دانلود پس از انتشار دسترسی خواهند داشت - این شامل بخش کمپین، تمام نقشه‌ها و حالت‌های چند نفره و فهرست کاملی از شخصیت‌های کلاسیک و آیتم‌های تزئینی است که از طریق پیشرفت در بازی قابل باز شدن هستند. بخش داستانی از co-op پشتیبانی می‌کند و بخش آنلاین تا ۸ بازیکن را پشتیبانی می‌کند. با قابلیت بازی بین پلتفرمی در تمام پلتفرم‌ها، شما و دوستانتان می‌توانید بدون توجه به محل بازی، با هم متحد شوید , نیازی به حساب مایکروسافت نیست.
ویژگی های این ریمستر:​
  • رزولوشن 4K
  • 60 فریم بر ثانیه در بخش داستانی
  • 120 فریم بر ثانیه در بخش چند نفره
  • HDR
  • دالبی ویژن و دالبی اتموس 7.1.4
  • صوتی سه‌بعدی فضایی 7.1.4
  • نرخ نوسازی متغیر (VRR)
  • بافت‌های بازسازی‌شده
  • جلوه‌های بصری پس‌پردازش پیشرفته
  • سایه‌ها و بازتاب‌های بهبودیافته
  • رزولوشن بالا با آنتی‌ آلایزینگ بهبودیافته
  • بدون صفحه بارگذاری در طول بخش داستانی

آخرین ویرایش:
یه باگه انگار، چون من انواع و اقسام شامورتی گری هارو انجام میدم و نمیمیره! من چشم بسته اینو میکشتم:دی

من با 7 8 تا تیر تیرکمون هدشاتش میکنم، بعد با اسنایپ باز هدشاتش میکنم مدام، بعد با نارنجک میزنم و آخرم با تورت میبندمش به تیر، باز نمیمیره:دی
شاید باگ زده. بازی رو آپدیت کن. 1 2 تا آپدیت کوچیک برای بازی اومده. من از 2007 تا حالا همیشه همینجوری میزدمش.

یه باگه انگار، چون من انواع و اقسام شامورتی گری هارو انجام میدم و نمیمیره! من چشم بسته اینو میکشتم:دی

من با 7 8 تا تیر تیرکمون هدشاتش میکنم، بعد با اسنایپ باز هدشاتش میکنم مدام، بعد با نارنجک میزنم و آخرم با تورت میبندمش به تیر، باز نمیمیره:دی
بازی باگ داره من سر برزکر هر چی بهش Hammer زدم نمرد. بعد دوباره چپتر رو لود کردم مرد.
یه بار دیگه چپتر رو لود کن ببین درست میشه یا نه.

بازی باگ داره من سر برزکر هر چی بهش Hammer زدم نمرد. بعد دوباره چپتر رو لود کردم مرد.
یه بار دیگه چپتر رو لود کن ببین درست میشه یا نه.

یکی از سیاه چاله های این بازی همین همر آو داونه. به ندرت کار میکنه و خیلی باگیه.

الان با یکی از بچه ها که رو PC بازی کرده صحبت میکردم، دقیقا این مشکل مشابه رو با ژنرال رام داشته، من البته رو PS5 زدم. ولی کلا بازی دریایی از باگه. بخصوص این کامپنین ها، خیلی تعطیلن و مدام گیر میکنن، مجبور به ری استارت کردن چک پوینت میشی. یا انمی ها یه جا گیر میکنن نمیان بیرون و خودت باید بری پیداشون کنی بکشیشون تا کاتسین تریگر بشه و بتونی ادامه بدی. خیلی باگیه بازی.

حالا این گیم پسم رو بتونم راه بندازم و موفق شم لاگین کنم یدورم رو اکس باکس میرم ببینم اونجا وضع چطوره.

یکی از سیاه چاله های این بازی همین همر آو داونه. به ندرت کار میکنه و خیلی باگیه.

الان با یکی از بچه ها که رو PC بازی کرده صحبت میکردم، دقیقا این مشکل مشابه رو با ژنرال رام داشته، من البته رو PS5 زدم. ولی کلا بازی دریایی از باگه. بخصوص این کامپنین ها، خیلی تعطیلن و مدام گیر میکنن، مجبور به ری استارت کردن چک پوینت میشی. یا انمی ها یه جا گیر میکنن نمیان بیرون و خودت باید بری پیداشون کنی بکشیشون تا کاتسین تریگر بشه و بتونی ادامه بدی. خیلی باگیه بازی.

حالا این گیم پسم رو بتونم راه بندازم و موفق شم لاگین کنم یدورم رو اکس باکس میرم ببینم اونجا وضع چطوره.
هوش مصنوعی که همون هوش مصنوعی سال ۲۰۰۶ منم فقط برا نوستالژی، بوست تستسترون و کرم اره کردن با O به جای B بازی میکنم.

خب من امشب بازی رو‌تموم‌ کردم و تازه این جنرال راام یادم اومد. این لعنتی از همون ورژن اصلی کشتنش سخت بود.
وقتی شیلد kryll ها دورش هستن هیچ دمجی نمیخوره باید با Torque Bow بزنی تا پراکنده بشن وقتی شیلد نداره باید دوباره با Torque Bow و Frag بزنیش.
اینجا آپلودش کردم
- YouTube

آخرین ویرایش:
خب من امشب بازی رو‌تموم‌ کردم و تازه این جنرال راام یادم اومد. این لعنتی از همون ورژن اصلی کشتنش سخت بود.
وقتی شیلد kryll ها دورش هستن هیچ دمجی نمیخوره باید با Torque Bow بزنی تا پراکنده بشن وقتی شیلد نداره باید دوباره با Torque Bow و Frag بزنیش.
اینجا آپلودش کردم
- YouTube
الان که این رو گفتی اومدم بگم نه بابا رام که خیلی راحته .
فقط کافیه یکی نارنجک بندازه روش و... که متوجه شدم که چندبار آخر رو دونفره بازی کردیم:D

واقعا تک نفره حتی روی Easy هم این باس سختی خودش رو داره.(البته برای زمان خودش)

الان که این رو گفتی اومدم بگم نه بابا رام که خیلی راحته .
فقط کافیه یکی نارنجک بندازه روش و... که متوجه شدم که چندبار آخر رو دونفره بازی کردیم:D

واقعا تک نفره حتی روی Easy هم این باس سختی خودش رو داره.(البته برای زمان خودش)
این Easy نبودا :دی ولی تک نفره Dom رسما فرقی با مقوا نداره همین این باس رو سخت میکنه. ضمنا من تا حالا Gears 1 رو co-op نرفتم همیشه solo :دی

دوستانی که پایه اند co-op بریم روی Insane و بقیه تروفی های co-op من رو توی PSN ادد کنن تا هماهنگ کنیم.
PSN ID: Biiiggdaddy

این Easy نبودا :دی ولی تک نفره Dom رسما فرقی با مقوا نداره همین این باس رو سخت میکنه. ضمنا من تا حالا Gears 1 رو co-op نرفتم همیشه solo :دی

دوستانی که پایه اند co-op بریم روی Insane و بقیه تروفی های co-op من رو توی PSN ادد کنن تا هماهنگ کنیم.
PSN ID: Biiiggdaddy
نه منظورم خودم بودم.
اولین بار که تو گیم نت بازی کردمش دوستم گفت فلانی این بازی خیلی سخته ها.
روی Easy برو:دی
برای من اونموقع این باس حتی روی Easy هم سخت بود ، شاید چون متوجه نشده بودم که چطور باید بزنمش.
=========
الان ویدئوت رو دیدم.
اینجا تو بازی اصلی شب یا تاریک نبود؟
چرا اینقدر روشنه؟
وایتکس ریختن روی گرافیک بازی؟:دی
===========
ضمنا من تا حالا Gears 1 رو co-op نرفتم همیشه solo

حتما Coop رو تجربه کن ، کلا جذابیت بازی تو بخش کوآپه.
خیلی خیلی خوبه.
من هرچندسال با یکی از دوستهای قدیمیم روی PC این رو به همراه چندتا بازی دیگه میریم.
RE5 هم یکی از بهترین بازیهای کوآپه.
فقط حیف که نسخه دوم/سوم گیرز روی PC نیستن که بشه Coop رفت.
اما خب با Xenia کاملا Solo قابل بازی هستن.

آخرین ویرایش:
نه منظورم خودم بودم.
اولین بار که تو گیم نت بازی کردمش دوستم گفت فلانی این بازی خیلی سخته ها.
روی Easy برو:دی
برای من اونموقع این باس حتی روی Easy هم سخت بود ، شاید چون متوجه نشده بودم که چطور باید بزنمش.
=========
الان ویدئوت رو دیدم.
اینجا تو بازی اصلی شب یا تاریک نبود؟
چرا اینقدر روشنه؟
وایتکس ریختن روی گرافیک بازی؟:دی
===========

حتما Coop رو تجربه کن ، کلا جذابیت بازی تو بخش کوآپه.
خیلی خیلی خوبه.
من هرچندسال با یکی از دوستهای قدیمیم روی PC این رو به همراه چندتا بازی دیگه میریم.
RE5 هم یکی از بهترین بازیهای کوآپه.
فقط حیف که نسخه دوم/سوم گیرز روی PC نیستن که بشه Coop رفت.
اما خب با Xenia کاملا Solo قابل بازی هستن.
فکر کنم coalition یادش رفته که Kryll ها فقط تو شب میان اینجا رو اشتباه ریمستر کردن. ولی در کل من از کیفیت ریمستر راضی بودم خیلی خوشکله بعضی جاها نسبت به نسخه اصلی.
عجیبه که مایکروسافت گیرز ۲و ۳ رو روی PC نداده.گیرز ۲ رسما بهترین نسخه است و یکی از بهترین بازیهای عمرم. گیرز ۳ هم co-op روی Insane با بچه های همینجا رفتم. تجربه بود فراموش نشدنی :دی
با این فروش کم این نسخه روی PS5 معلوم نیست گیرز ۲و ۳ مولتی پلتفرم کنه یا نه.

قطعا میدونی روی ایکس باکس باید حتما بازیو اپدیت کنی تا بازیو ران کنه . من دارم پلی میدم دو سه بار یارها چسبیدن به یک جا تکون نمیخوردن ریستارت چک پوینت زدم اینجا هم پر باگه .لعنتی ندادن بازیو به تستر هاشون تست کنن حالا تا رئیس اخر ۱۰ دقیقه فاصله دارم گذاشتم روی هاردکور تکی میرم کاش باگ نگیره یا اگرم میگیره باگ خوب بگیره سریع بمیره هرچند اون گان تیرکمان طور با ۱۲ تا تیر همراهمه میخوام سریع بمیره بره پی کارش :))

اینجا آپلودش کردم
- YouTube
اون باس یخی در گیرز ۵ واقعا سخت بود

رام راحت تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or