Multi Platform Gears of War: Reloaded

سازنده
The Coalition
تاریخ انتشار
۲۶ آگوست ۲۰۲۵ (۴ شهریور ۱۴۰۴)
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
zfv7qagf.jpg
XBOX ^^ PS5 ^^ Steam
نسخه اول Gears of War ، با بازسازی وفادارانه و بهینه‌سازی بومی برای پلتفرم‌های بیشتر، تحت عنوان Gears of War: Reloaded، بازگشته است.
Gears of War: Reloaded در تاریخ ۲۶ آگوست ۲۰۲۵ (۴ شهریور ۱۴۰۴) با قیمت ۳۹.۹۹ دلار (قیمت پایه) برای کنسول‌ های ایکس‌ باکس سری ایکس و اس، پلی‌ استیشن ۵ و استیم منتشر خواهد شد و از همان روز اول با اشتراک‌ های Game Pass Ultimate یا PC Game Pass در دسترس خواهد بود.
بازی از قابلیت بازی بین پلتفرمی و پیشرفت بین پلتفرمی در تمام پلتفرم‌ها پشتیبانی می‌کند. طرفداران ایکس‌باکس که نسخه دیجیتالی Gears of War: Ultimate Edition را دارند، یک به‌روزرسانی رایگان به Gears of War: Reloaded دریافت می‌کنند.

ss_5368f3330c76a5a29a988fb12445f7003c3e4ebe.1920x1080.jpg ss_ac215fe58c1ad492f3d392030a8cbc3f0c90a86d.1920x1080.jpg ss_68098fea17ebcd49973ed0489d62c30a4d9faf52.1920x1080.jpg
بازی شامل تمام محتوای Gears of War: Ultimate Edition است و کامل‌ترین نسخه از بازی اصلی تا به امروز را ارائه می‌دهد. بازیکنان بدون هیچ هزینه اضافی، بلافاصله به تمام محتوای قابل دانلود پس از انتشار دسترسی خواهند داشت - این شامل بخش کمپین، تمام نقشه‌ها و حالت‌های چند نفره و فهرست کاملی از شخصیت‌های کلاسیک و آیتم‌های تزئینی است که از طریق پیشرفت در بازی قابل باز شدن هستند. بخش داستانی از co-op پشتیبانی می‌کند و بخش آنلاین تا ۸ بازیکن را پشتیبانی می‌کند. با قابلیت بازی بین پلتفرمی در تمام پلتفرم‌ها، شما و دوستانتان می‌توانید بدون توجه به محل بازی، با هم متحد شوید , نیازی به حساب مایکروسافت نیست.
ویژگی های این ریمستر:​
  • رزولوشن 4K
  • 60 فریم بر ثانیه در بخش داستانی
  • 120 فریم بر ثانیه در بخش چند نفره
  • HDR
  • دالبی ویژن و دالبی اتموس 7.1.4
  • صوتی سه‌بعدی فضایی 7.1.4
  • نرخ نوسازی متغیر (VRR)
  • بافت‌های بازسازی‌شده
  • جلوه‌های بصری پس‌پردازش پیشرفته
  • سایه‌ها و بازتاب‌های بهبودیافته
  • رزولوشن بالا با آنتی‌ آلایزینگ بهبودیافته
  • بدون صفحه بارگذاری در طول بخش داستانی

آخرین ویرایش:
دوستان علاقه مند به انلاین
با سیمکارت رایتل و دی ان اس روسی راحت میاد فقط پینگ بالا ۱۴۰ هست
حالا رو کنسول اینطوریه
اگه اوکید ای دیتون رو پخ کنید با هم با پینگ پایین بازی کنیم
دی‌ان‌اس روسی کدومه؟
من که کلا دیگه بیخیال آنلاین شدم...

خب منم یه ۵ساعتی انلاین زدم
خاطرات التیمت ادیشن زنده شد یادش بخیر :((
از نظر گرافیک میتونم بگم هیچ فرقی با التیمت نداره(رو pc)
نکته مثبت همون کراس پلی و سرورای خوب هست
هیچ برنامه ای برای سیزن و ساپورت بازی و ... ندارن؟

خب منم یه ۵ساعتی انلاین زدم
خاطرات التیمت ادیشن زنده شد یادش بخیر :((
از نظر گرافیک میتونم بگم هیچ فرقی با التیمت نداره(رو pc)
نکته مثبت همون کراس پلی و سرورای خوب هست
هیچ برنامه ای برای سیزن و ساپورت بازی و ... ندارن؟
با چه دی ان اسی آنلاین زدین؟

ولی الان برید گیم پلی و خروجی آنچرتد 1 رو ببینین خیلی بیشتر قدیمی به نظر میرسه تا مثلا گیرز 1.
این چیزها سلیقه ایه برادر وقتی دو تا بازی همطراز رو تو کفه ترازو میذاری.
به نظر من که اصلا اینطور نیست و کاملا برعکسه. به لحاظ گرافیکی که قطعا Uncharted بهتر، از لحاظ گیم پلی، مبارزات Uncharted رو به این ترجیح میدم بعد سالها هنوز معرکه های هیجان انگیز تو جنگل و اواخر بازی که فکر کنم تو یه بنای باستانی بود یادم مونده، داستانشم همینطور.
Uncharted 1 اولین بازی ای بود که قدرت PS3 رو نشون داد بعد اینجا تا حد چی پایین میاریدش آدم میمونه چی بگه والا...

این چیزها سلیقه ایه برادر وقتی دو تا بازی همطراز رو تو کفه ترازو میذاری.
به نظر من که اصلا اینطور نیست و کاملا برعکسه. به لحاظ گرافیکی که قطعا Uncharted بهتر، از لحاظ گیم پلی، مبارزات Uncharted رو به این ترجیح میدم بعد سالها هنوز معرکه های هیجان انگیز تو جنگل و اواخر بازی که فکر کنم تو یه بنای باستانی بود یادم مونده، داستانشم همینطور.
Uncharted 1 اولین بازی ای بود که قدرت PS3 رو نشون داد بعد اینجا تا حد چی پایین میاریدش آدم میمونه چی بگه والا...
دقیقا آنچرتد رو در حد چی پایین آوردم؟!
کامنتم رو که خوندی تصورات ذهنی خودت رو هم بهش اضافه کردی؟

من دقیقا گفتم خروجی گیم پلی آنچرتد نسبت به گیرز 1 خوب عمر نکرده و طراحیش قدیمی تر به نظر میرسه.
خب این حتما سلیقه منه.

کجای کامنتم گفتم آنچرتد بازی ضعیفیه یا همچین چیزی؟

آنچرتد حتما بازی پرخرج تریه ، داستانش جذابتره و سینماتیکهاش و... همینطور.

ولی گیم پلیش در مقایسه با گیرز اصلا.
خیلی زبان طراحی مراحلش برای الان نسبت به گیرز قدیمی تره.

کلا متنم در این مورد بود که بگم گیم پلی گیرز چقدر هنوز هم خوب و سرگرم کنندست.

من هر یکی دو سال گیرز رو کنار چندتا عنوان coop دیگه مثل RE5 یا Dead Space 3 و... با دوستم بازی میکنیم.
انصافا هرچندباره هم لذت میبریم ولی این رو در مورد خیلی از بازیهای دیگه نسل هفت نمیشه گفت.
نه که بد باشن ولی اصلا در این حد نیستن.
===========

اما در جواب کامنت باقی دوستان من از دهه 90 میلادی و گاهی حتی قبلتر روی سیستمم بازی نصبه یا با شبیه ساز اونهایی رو که تو جوونی از دست داده بودم بازی میکنم.
قطعا بازیهای نسل هفت همچنان هم قابل بازی هستن و میشه ازشون لذت برد.
اصلا بحثی درش نیست.

اما هدف پستم رو بالاتر نوشتم، مقایسه کیفیت گیم پلی گیرز نسبت به بازیهای هم دوره خودش بود.

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون چند سال طول میکشه با این پینگ و تایم اوت بتونم بازی رو پلت کنم؟ :D واقعا دوست دارم اولین Gearsـی که رو PS اومده رو پلاتینومش رو بگیرم ولی تروفی 10000تا کیل واقعا رو اعصابه!
کدوم مد رو پیشنهاد میدین؟

• Like
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or