Multi Platform Gears of War: Reloaded

سازنده
The Coalition
تاریخ انتشار
۲۶ آگوست ۲۰۲۵ (۴ شهریور ۱۴۰۴)
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
zfv7qagf.jpg
XBOX ^^ PS5 ^^ Steam
نسخه اول Gears of War ، با بازسازی وفادارانه و بهینه‌سازی بومی برای پلتفرم‌های بیشتر، تحت عنوان Gears of War: Reloaded، بازگشته است.
Gears of War: Reloaded در تاریخ ۲۶ آگوست ۲۰۲۵ (۴ شهریور ۱۴۰۴) با قیمت ۳۹.۹۹ دلار (قیمت پایه) برای کنسول‌ های ایکس‌ باکس سری ایکس و اس، پلی‌ استیشن ۵ و استیم منتشر خواهد شد و از همان روز اول با اشتراک‌ های Game Pass Ultimate یا PC Game Pass در دسترس خواهد بود.
بازی از قابلیت بازی بین پلتفرمی و پیشرفت بین پلتفرمی در تمام پلتفرم‌ها پشتیبانی می‌کند. طرفداران ایکس‌باکس که نسخه دیجیتالی Gears of War: Ultimate Edition را دارند، یک به‌روزرسانی رایگان به Gears of War: Reloaded دریافت می‌کنند.

ss_5368f3330c76a5a29a988fb12445f7003c3e4ebe.1920x1080.jpg ss_ac215fe58c1ad492f3d392030a8cbc3f0c90a86d.1920x1080.jpg ss_68098fea17ebcd49973ed0489d62c30a4d9faf52.1920x1080.jpg
بازی شامل تمام محتوای Gears of War: Ultimate Edition است و کامل‌ترین نسخه از بازی اصلی تا به امروز را ارائه می‌دهد. بازیکنان بدون هیچ هزینه اضافی، بلافاصله به تمام محتوای قابل دانلود پس از انتشار دسترسی خواهند داشت - این شامل بخش کمپین، تمام نقشه‌ها و حالت‌های چند نفره و فهرست کاملی از شخصیت‌های کلاسیک و آیتم‌های تزئینی است که از طریق پیشرفت در بازی قابل باز شدن هستند. بخش داستانی از co-op پشتیبانی می‌کند و بخش آنلاین تا ۸ بازیکن را پشتیبانی می‌کند. با قابلیت بازی بین پلتفرمی در تمام پلتفرم‌ها، شما و دوستانتان می‌توانید بدون توجه به محل بازی، با هم متحد شوید , نیازی به حساب مایکروسافت نیست.
ویژگی های این ریمستر:​
  • رزولوشن 4K
  • 60 فریم بر ثانیه در بخش داستانی
  • 120 فریم بر ثانیه در بخش چند نفره
  • HDR
  • دالبی ویژن و دالبی اتموس 7.1.4
  • صوتی سه‌بعدی فضایی 7.1.4
  • نرخ نوسازی متغیر (VRR)
  • بافت‌های بازسازی‌شده
  • جلوه‌های بصری پس‌پردازش پیشرفته
  • سایه‌ها و بازتاب‌های بهبودیافته
  • رزولوشن بالا با آنتی‌ آلایزینگ بهبودیافته
  • بدون صفحه بارگذاری در طول بخش داستانی

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون چند سال طول میکشه با این پینگ و تایم اوت بتونم بازی رو پلت کنم؟ :D واقعا دوست دارم اولین Gearsـی که رو PS اومده رو پلاتینومش رو بگیرم ولی تروفی 10000تا کیل واقعا رو اعصابه!
کدوم مد رو پیشنهاد میدین؟
بهتره تا قبل از اینکه Gears Of War E-Day برای PS5 میاد تروفیهاش رو بگیری چون اون زمان همه سوییچ میکنن رو مولتیش و ممکن Reloaded با کمبود پلیر مواجه بشه. اگه فرض رو بر این بزاریم که EDAY همزمان برای PS5 در حال توسعه باشه و با کمی تاخیر یا حتی همزمان ریلیز بشه یه چیزی حدود 14 تا 20 ماه فرصت داری.
بهترین مد هم KING OF THE HILL
...
پ.ن : تولد 20 سالگی بازیسنتر هم مبارک.

آخرین ویرایش:
بهتره تا قبل از اینکه Gears Of War E-Day برای PS5 میاد تروفیهاش رو بگیری چون اون زمان همه سوییچ میکنن رو مولتیش و ممکن Reloaded با کمبود پلیر مواجه بشه. اگه فرض رو بر این بزاریم که EDAY همزمان برای PS5 در حال توسعه باشه و با کمی تاخیر یا حتی همزمان ریلیز بشه یه چیزی حدود 14 تا 20 ماه فرصت داری.
بهترین مد هم KING OF THE HILL
...
پ.ن : تولد 20 سالگی بازیسنتر هم مبارک.
بابا تروفی اچیومنت چیه تو رو قران این طوری خود بازی اصلی رو که از یاد میبری زندگیتون باید بزاری رو اچیومنت :/
بجای این بیشتر وقت بزار رو بخش داستانی ، رو درجه های سختی مختلف بازی های بیشتر بشینی 10 هزار نفر بکشی که چی بشه :/ بنظرم این اچیومنت خیلی احمقانه هست یعنی اگر هم هزار تا بود بازم احمقانه بود چه حالا که ده هزار هست xDهمون 10 هزار نفر صدا ها ساعت وقت گیره بجایی اون بشین چند تا بازی درست و حسابی بیشتر بازی کن والله مگه چقدر وقت داریم ما :/
در کل نمیگم مولتی بازی نکنید، اتفاقا خوب بازی کنید ولی درگیر اچیومنت های احمقانه و وقت گیر نشید بنظرم کم نیستن بعضی بازی ها هم اچیومنت چرت و وقت گیر دارن xD
و البته این بیشتر یک توصیه بود و من به هر سلیقه ای احترام میزارم 👍

بابا تروفی اچیومنت چیه تو رو قران این طوری خود بازی اصلی رو که از یاد میبری زندگیتون باید بزاری رو اچیومنت :/
بجای این بیشتر وقت بزار رو بخش داستانی ، رو درجه های سختی مختلف بازی های بیشتر بشینی 10 هزار نفر بکشی که چی بشه :/ بنظرم این اچیومنت خیلی احمقانه هست یعنی اگر هم هزار تا بود بازم احمقانه بود چه حالا که ده هزار هست xDهمون 10 هزار نفر صدا ها ساعت وقت گیره بجایی اون بشین چند تا بازی درست و حسابی بیشتر بازی کن والله مگه چقدر وقت داریم ما :/
در کل نمیگم مولتی بازی نکنید، اتفاقا خوب بازی کنید ولی درگیر اچیومنت های احمقانه و وقت گیر نشید بنظرم کم نیستن بعضی بازی ها هم اچیومنت چرت و وقت گیر دارن xD
و البته این بیشتر یک توصیه بود و من به هر سلیقه ای احترام میزارم 👍
حاجی یه دو درصد بذار شاید خودم خوره Gears باشم :D
ممنون بعد از اینکه خوب مارو قهوه‌ای کردی تهش به همه سلیقه‌ها احترام گذاشتی :D
تقریبا همه نسخه هارو حداقل ۵-۶ بار تموم کردم
زمان Gears 3یادمه یه داستانی رو هک xbox 360 بود که دیرتر دیسک هک اومد اون زمان که هیچ کس بازی ۳۶۰ اورجینال نمیخرید من اورجینال گرفتم که فقط زود بازیش کنم
خلاصه از ۳۶۰ درجه بازی رو مالیدم… :D

تروفی هم اگه احمق صدامون نمیزنی گفتم که دوست دارم اولین گیرز که رو پلی‌استیشن اومده رو پلت کنم. همین.

حاجی یه دو درصد بذار شاید خودم خوره Gears باشم :D
ممنون بعد از اینکه خوب مارو قهوه‌ای کردی تهش به همه سلیقه‌ها احترام گذاشتی :D
تقریبا همه نسخه هارو حداقل ۵-۶ بار تموم کردم
زمان Gears 3یادمه یه داستانی رو هک xbox 360 بود که دیرتر دیسک هک اومد اون زمان که هیچ کس بازی ۳۶۰ اورجینال نمیخرید من اورجینال گرفتم که فقط زود بازیش کنم
خلاصه از ۳۶۰ درجه بازی رو مالیدم… :D

تروفی هم اگه احمق صدامون نمیزنی گفتم که دوست دارم اولین گیرز که رو پلی‌استیشن اومده رو پلت کنم. همین.
نه داداش چرا من شما رو احمق صدا بزنم کاملا اشتباه متوجه شدی شما عزیزی تاج سری من که خدای نکرده نگفتم کسی احمق هست من گفتم تروفی احمقانه دارن بازی ها و این تروفی هم واقعا احمقانه هست.

من رو درجه سختی hardcore دوازده تا تیر تیرکمون با دوتا خشاب لنسر خالی کردم روش تا مرد

یه باگه انگار، چون من انواع و اقسام شامورتی گری هارو انجام میدم و نمیمیره! من چشم بسته اینو میکشتم:دی

برو پشت اون تیرباره و 1 دونه نارنجک بنداز تا اون خفاش هاش برن کنار بعد با تیربار بزنش. زرتی میمیره.

من با 7 8 تا تیر تیرکمون هدشاتش میکنم، بعد با اسنایپ باز هدشاتش میکنم مدام، بعد با نارنجک میزنم و آخرم با تورت میبندمش به تیر، باز نمیمیره:دی

یه باگه انگار، چون من انواع و اقسام شامورتی گری هارو انجام میدم و نمیمیره! من چشم بسته اینو میکشتم:دی

من با 7 8 تا تیر تیرکمون هدشاتش میکنم، بعد با اسنایپ باز هدشاتش میکنم مدام، بعد با نارنجک میزنم و آخرم با تورت میبندمش به تیر، باز نمیمیره:دی
از این روش برو جلو من دقیقا رو یک دقیقه رو Insane ترکوندمش

نمیرالمومنین هست گویا

• Smile
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or