سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .سلام برو بچولا
ما تو یکی از مراحل gears of war گیر کردم اگه میتونی راهنمایی کن
مرحله ای که تو یه جای خیلی کوچیک گیر افتادم و اون یارو کوره هم دنبالته 6-7 تا ستون هم هست که یکیشم میفته و دیوارو خراب میکنه و آتیش میگیره
نمیدونم باید چکار کنم
تورو خدا راهنمایی کنید دستم به دامنتون![]()
با سلام به شماآقا يكي لطف كنه سيو كامل بازي رو بزاره من تقريبا تا آخرش رفتم ولي الان سيو ها يه دفعه پريد.
آقا يكي لطف كنه سيو كامل بازي رو بزاره من تقريبا تا آخرش رفتم ولي الان سيو ها يه دفعه پريد.
شما مرحله ی اخر هستی و میخوای RAAM رو بکشیمن یه جا گیر کردم تو مرحله train اون یارو غوله رو که دورش پرنده ها جمعن رو باید چه طوری کشت؟؟؟
بابا اون تیر کمانه احتیاج نیست با همون اسنایپر میمیره:biggrin1: خودم این طوری کشتمش...
من که با اون تیرباره کشتمش !!!:laughing:بابا اون تیر کمانه احتیاج نیست با همون اسنایپر میمیره:biggrin1: خودم این طوری کشتمش...

شما اگه داری با XBOX بازی میکنی که تاپیکو اشتباه اومدی .ولی اگه با XBOX بازی میکنی باید اول از همه حواست باشه که پروفایل برا هردو انتخاب کنی چون بعضی ها یادشون میره.بعد با دسته اصلی برو COMPAIGN و بعد هم SPLIT SCREEN و بعد هم یا لود کن یا مرحله ایی که میخوای رو انتخاب کن.سلام
یه سوال میگم چه ط.ری من این بازی رو دو نفره بازی کنم هر کاری میکنم که نمیشه یکی از دسته هام بی سیم هستش یکی دیگه نه سیم داره ولی خوب هر دوتاش کار میکنه فقط هر کاری میکنم نمیتونم این بازی رو دو نفره بازی کنم قبلش باید چیزی رو فعال یا غیر فعال کنم چی کار باید بکنم ممنون میشم یکی کمکم کنه
قربانه شما
یا علی