Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام برو بچولا
ما تو یکی از مراحل gears of war گیر کردم اگه میتونی راهنمایی کن
مرحله ای که تو یه جای خیلی کوچیک گیر افتادم و اون یارو کوره هم دنبالته 6-7 تا ستون هم هست که یکیشم میفته و دیوارو خراب میکنه و آتیش میگیره
نمیدونم باید چکار کنم :(
تورو خدا راهنمایی کنید دستم به دامنتون:((

ببین از اونجایی که توضیحاتت خیلی کامله من نفهمیدم کجا رو میگی!

اسم مرحله رو بنویس شاید بتونم کمکت کنم!

لطفا بگید من برای سیو بازی چه کنم؟؟؟ اولش که بدون پروفایل بازی کردم سه روز بازی کردم یهو سیو ها پرید الان خیر سرم با پرو فایل بازی کردم در عرض یک خارج شدن از بازی و اجرای مجدد سیو ها پرید این دیگه چه جور بازی هست؟؟؟:((

من یه جا گیر کردم تو مرحله train اون یارو غوله رو که دورش پرنده ها جمعن رو باید چه طوری کشت؟؟؟
شما مرحله ی اخر هستی و میخوای RAAM رو بکشی:)
شما با SNIPER بزن تو سرش میمیره تعداد تیری که بزنی و بمیره هم بستگی داره روی چه درجه ی سختی بازی میکنی...

البته امین از وسطش راهنمایی کرد:biggrin1: ,اول باید با اون تیر و کمان بود (فکر کنم) بزنی بهش بعد که پرنده ها ازش جدا شدن همینطور تیر رو روش خالی کن , چند دفعه اینطوری بکنی میمیره!;)

سلام
یه سوال میگم چه ط.ری من این بازی رو دو نفره بازی کنم هر کاری میکنم که نمیشه یکی از دسته هام بی سیم هستش یکی دیگه نه سیم داره ولی خوب هر دوتاش کار میکنه فقط هر کاری میکنم نمیتونم این بازی رو دو نفره بازی کنم قبلش باید چیزی رو فعال یا غیر فعال کنم چی کار باید بکنم ممنون میشم یکی کمکم کنه
قربانه شما
:love::love: یا علی
شما اگه داری با XBOX بازی میکنی که تاپیکو اشتباه اومدی .ولی اگه با XBOX بازی میکنی باید اول از همه حواست باشه که پروفایل برا هردو انتخاب کنی چون بعضی ها یادشون میره.بعد با دسته اصلی برو COMPAIGN و بعد هم SPLIT SCREEN و بعد هم یا لود کن یا مرحله ایی که میخوای رو انتخاب کن.

امین یه چیز میگی ها:biggrin1:
وقتی اون پرنده ها دور و بر RAAM هستن کجاش رو میخوای با اسنایپر بزنی!؟:cheesygri

خب من اسنایپر هر پرنده ها رو دور میکردم هم RAAM رو میکشتم دیدی حالا میشه:biggrin1:

سلام.
یکی از بهترین راههای کشتن RAAM، یک CrossBow هست که تا دلت بخواد پره توی اکت آخر. اگه نگرفتیدش حتما اکت رو از اول شروع کنید تا با یکی ازین اسلحه ها باشید. بعد سریع برید پشت این جعبه:
mhc7bb.jpg

سنگر بگیرید.
اونوقت با کراس باو بزنیدش. میاد به سممتون اما از سنگر رد نمیشه و کاملا مصونید. اونوقت Lancerـتون رو بردارید و به صورت بلایندفایر بهش شلیک کنید. در ضمن وقتی پرنده ها دور و برش بر میگردن دوباره با یک کراس باو اونها رو کنار بزنید. یادتون نره که کراس باو هم بلایند فایر کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or