Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یه سوالی داشتم
خاستم بدونم که این بازی چه جور گرافیکی داره :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
سوالم یه خورده مسخره هست ولی خوب;););););)
شنیدم خیلی هم شنیدم در مورد unreal engine 3 دموهاشو هم خیلی دیدم فقط خاستم یکی که واقعا بازی کرده بیاد واسه من یه خرده بگه ببینم که در چه حده خیلی عالیه واقعا طبیعی خیلی هیجانی من اخبار گیم رو خیلی دنبال میکنم و تعریف نباشه واقعا گیمرم فقط خاستم در ایم مورد بدونم چون دارم پول جمع میکنم که یه دونه xbox360 بگیرم که چیزی نمونده که بگیرم خاستم ببینم واقعا ارزششو داره بگیرم واسه این بازی چون من فقط 8 سال پیش ps1 رو به خاطر RESIDENT EVIL 2 گرفتم 3 سال پیش هم فقط به خاطر بازی RE4 رفتم و PS2 گرفتم الان هم فقط به خاطر RE5 میخام XBOX360 بگیرم چون میدونم که بازی های 360 خیلی بیشتر PS3 هستش
میدونم واسه PS3 میاد ولی خوب من عاشق این بازی GOW شدم ممنون میشم یکی جواب منو بده
قربانه شما:love::love::love::love::love:

سلام
من یه سوالی داشتم
خاستم بدونم که این بازی چه جور گرافیکی داره :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
شنیدم خیلی هم شنیدم در مورد unreal engine 3 دموهاشو هم خیلی دیدم فقط خاستم یکی که واقعا بازی کرده بیاد واسه من یه خرده بگه ببینم که در چه حده خیلی عالیه واقعا طبیعی خیلی هیجانی من اخبار گیم رو خیلی دنبال میکنم و تعریف نباشه واقعا گیمرم فقط خاستم در ایم مورد بدونم چون دارم پول جمع میکنم که یه دونه xbox360 بگیرم که چیزی نمونده که بگیرم خاستم ببینم واقعا ارزششو داره بگیرم واسه این بازی چون من فقط 8 سال پیش ps1 رو به خاطر RESIDENT EVIL 2 گرفتم 3 سال پیش هم فقط به خاطر بازی RE4 رفتم و PS2 گرفتم الان هم فقط به خاطر RE5 میخام XBOX360 بگیرم چون میدونم که بازی های 360 خیلی بیشتر PS3 هستش
میدونم واسه PS3 میاد ولی خوب من عاشق این بازی GOW شدم ممنون میشم یکی جواب منو بده
الان شما چی رو خواستی بفهمونی به ما؟! اینکه بازی میکنی. 10 تا 360 بخر،کسی بخیل نیست و اینجا هم جای تعریف خاطرات نیست.;)

تریلر دیدی و داری سوال میکنی؟! :)

دوستان یک سوالی داشتم سیستم بازیابی خون در بازی مثل Cod4 هست.
بله
سلام
من یه سوالی داشتم
گرافیکش در حد خوبیه ارزش یه بار بازی حتما داره اما اگه فقط واسه این بازی ... کمی قدیمیه

الان شما چی رو خواستی بفهمونی به ما؟! اینکه بازی میکنی. 10 تا 360 بخر،کسی بخیل نیست و اینجا هم جای تعریف خاطرات نیست.;)

تریلر دیدی و داری سوال میکنی؟! :)
من قصد تعریف و تمجید نداشتم قصد فهموندن چیزی رو هم به کسی نداشتم فقط خاستم بگم که چه جور بازی هست خاطرات هم نگفتم فقط گفتم که مثلا چی رو واسه چی گرفتم حالا اگه کسی بلد نیست راهنمایی کنه لازم نیست بیاد متلک بندازه که تعداد پستش بره بالا:laughing::laughing::laughing:
من فقط یه راهنمایی خاستم:((:((

سیستم شما تقریبا مثل سیستم منه. من راحت اوردمش شما امکانش زیاده windows عوض کنی درست شه. شاید هم یه برنامه نصب کردی که تو بازی اختلال به وجود اورده. driver vga که جدیده احتمالا. اگه بازم نشد, نتیجه میگیریم DVD بازی شما مشکل داره:cheesygri

اقا این غوله که رو قطاره دیوونم کرده. چجوری بکشمش؟ ممنون همتون میشم
اون موقعه ای که کنار ترن باز میشه اگه وارد تاریکی بشی خفاش های دور غول طرف تو میان همون موقع دوباره با شیرجه برگرد کنار چراغ به مدت چند ثانیه دور غول خالیه می تونی بهش شلیک کنی
وقتی هم که نزدیکت شد دورش بزن بورو اون ور ترن اونجا یه machine gun هست بشین بشتش شلیک کن;)

سلام
من یه سوالی داشتم

Unreal Engine 3 یکی از موتورهای گرافیکی بسیار پر قدرت است در میان رقیبهای خود از جمله موتور ID Softwere - Crytec و............... حرفهای بسیاری برای گفتن دارد.
Gears Of War بازی است ساخت EPIC که علاوه بر طراحی این موتور گرافیکی قدرتمند سری Unreal Tournament که اخیرا شماره 3 ان را برای PC عرضه کرده و چندی بعد برای PS3 و در سال 2008 برای XBOX360 عرضه میکند ساخته است.
Gears Of War اولین بار تحت عنوان انحصاری X360 معرفی شد و بدون شک از سال 2005 تا 2006 مهمترین عنوان برای X360 بوده .
این بازی در سیک Action سوم شخص بوده که ماجرای نبرد انسانها و هیولا ها در سیاره سیرا دنبال کرده و ما هم در نقش مارکوس فینیکس از بهترین شخصیتهای دنیای بازی ظاهر میسازد.
روند در بازی GOW همانند دیگر بازی های EPIC یک اکشن بسیار تند و سریع و در عین حال نفس گیر و زیباست که در مکانهای مختلف از جمله شهر ها-کار خانه ها-قطار و........انجام میپذیرد.Gameplay بازی از زیباترین بازی هایX360 است که در جای جای ان جذابیت و شکل منحصر به فرد خود را دارا است و تجربه ان واقعا فراموش نشدنی است و Gameplay ان به قدری برای بازی باز لذت بخش خواهد بود که وی را مجبور به تکرار چندین بار بازی میکند.
از دیگر نقاط قوت بازی GOW که به ان قدرت بیشتری بخشیده استفاده از اقویا واقعی موتور UE3 است که باعث شد گرافیک ان در کنسول ها کاملا بی رقیب بماند.چزییات بالا و طبیعی بود مدلها و شکل خاص و قدرتمند موتر UE3 واقعا دیدنی.سیستم HDR بسیار پیشترفته نیز از مزایای ان است من خودم چند روز بعد از اینکه بازی منتشر شد و ان را تهیه کردم واقعا فکر نمیکردم X360 این چنین قدرت خودش رو نشون بده و در اون زمان هیچ بازی توانایی مقابله با GOW رو نداشت.ان هم روی HD TV که بسیار حیرت انگیز بود.گرافیک بازی در طول مراحل نیز بالا تر میره به طوری که مرحله :eek:باران:eek: و قطار واقعا حیرت انگیز هستند.( مرحله باران و نور پردازی ان فراموش نشدنی است.)
در اخر باید گفت هرکس که X360 میگیرد به شکلی محکوم است ! این بازی رو تجربه کنه .
و هنوز هم دیدن و بازی کردن GOW واقعا لذت بخش است و همانند Bioshock و Halo 3 از معدود بازی هایی است که همیشه در ذهن ماندگارند و ارزش خودشون رو از دست نمیدهند.

دوستان مشکل سیو این بازی حل نشد ؟

سیو ها برای چی پاک میشن ؟

پس از چندینو چند مرحله بازی کردن دوباره که وارد بازی میشی سیو ها پاک شدن و باید از اول شروع کنی:mad:

بابا چرا عصبانی میشی وقتی که تازه داری وارد میشی بعداز اینکه اینترو میزنی چند تا گزینه میاد که زیر اون گزینه ها اگه دقت کنی نوشتهF1تو F1رو بزن وقتی داخل شدی واسه خودت یه پرو فایل باز کن از این به بعد هم که میخوایی وارد شی باید اول F1روبزنی ورو پروفایل خودت کلیک کنی اون موقع دیگه سیوات نمیپره:cheesygri

من به مشكل برخوردم ...
گاهي اوقات وقتي دارم بازي Gears of War را بازي ميكنم مانيتور خاموش ميشه و بعد از كلنجار رفتن و روشن شدن مانيتور Erorr ميده كه درايور كارت گرافيك Stop كرده ...
علت چيست چه كنم ؟

من به مشكل برخوردم ...
گاهي اوقات وقتي دارم بازي Gears of War را بازي ميكنم مانيتور خاموش ميشه و بعد از كلنجار رفتن و روشن شدن مانيتور Erorr ميده كه درايور كارت گرافيك Stop كرده ...
علت چيست چه كنم ؟
احتمال داره درایور گرافیکت قدیمیه اگه بازم نشد یا گرافیکت مدلش ÷ایینه یا اگه بازم گرافیکت هم بالا بود مانیتورت مشکل داره یعنی قدیمیه.

آخرین ویرایش:
من به مشكل برخوردم ...
علت چيست چه كنم ؟

بگو ببینم با گیم پد بازی میکنی اگه اینطوره باید بگم باید بری تو تنظیمات پاور مانیتورت اون گزینه که مربوط میشه به اینکه اگه بعد از یه مدتی به موس دست نزنی مانیتور خاموش میشه رو زمانش رو یا بیشتر کنی یا بذاری رو never

سلام دوستان

من تو یک مرحله هست باید برید قسمت Control Room یک نفر جلوتر حرکت می کنه یک دفعه زیر پاهاش خالی میشه (( تخته ها )) باید چی کار کنیم اونجا ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or