سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .

الان شما چی رو خواستی بفهمونی به ما؟! اینکه بازی میکنی. 10 تا 360 بخر،کسی بخیل نیست و اینجا هم جای تعریف خاطرات نیست.سلام
من یه سوالی داشتم
خاستم بدونم که این بازی چه جور گرافیکی داره :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
سوالم یه خورده مسخره هست ولی خوب
شنیدم خیلی هم شنیدم در مورد unreal engine 3 دموهاشو هم خیلی دیدم فقط خاستم یکی که واقعا بازی کرده بیاد واسه من یه خرده بگه ببینم که در چه حده خیلی عالیه واقعا طبیعی خیلی هیجانی من اخبار گیم رو خیلی دنبال میکنم و تعریف نباشه واقعا گیمرم فقط خاستم در ایم مورد بدونم چون دارم پول جمع میکنم که یه دونه xbox360 بگیرم که چیزی نمونده که بگیرم خاستم ببینم واقعا ارزششو داره بگیرم واسه این بازی چون من فقط 8 سال پیش ps1 رو به خاطر RESIDENT EVIL 2 گرفتم 3 سال پیش هم فقط به خاطر بازی RE4 رفتم و PS2 گرفتم الان هم فقط به خاطر RE5 میخام XBOX360 بگیرم چون میدونم که بازی های 360 خیلی بیشتر PS3 هستش
میدونم واسه PS3 میاد ولی خوب من عاشق این بازی GOW شدم ممنون میشم یکی جواب منو بده
بلهدوستان یک سوالی داشتم سیستم بازیابی خون در بازی مثل Cod4 هست.
گرافیکش در حد خوبیه ارزش یه بار بازی حتما داره اما اگه فقط واسه این بازی ... کمی قدیمیهسلام
من یه سوالی داشتم
خاستم بدونم که این بازی چه جور گرافیکی داره :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
شنیدم خیلی هم شنیدم در مورد unreal engine 3 دموهاشو هم خیلی دیدم فقط خاستم یکی که واقعا بازی کرده بیاد واسه من یه خرده بگه ببینم که در چه حده خیلی عالیه واقعا طبیعی خیلی هیجانی من اخبار گیم رو خیلی دنبال میکنم و تعریف نباشه واقعا گیمرم فقط خاستم در ایم مورد بدونم چون دارم پول جمع میکنم که یه دونه xbox360 بگیرم که چیزی نمونده که بگیرم خاستم ببینم واقعا ارزششو داره بگیرم واسه این بازی چون من فقط 8 سال پیش ps1 رو به خاطر RESIDENT EVIL 2 گرفتم 3 سال پیش هم فقط به خاطر بازی RE4 رفتم و PS2 گرفتم الان هم فقط به خاطر RE5 میخام XBOX360 بگیرم چون میدونم که بازی های 360 خیلی بیشتر PS3 هستش
میدونم واسه PS3 میاد ولی خوب من عاشق این بازی GOW شدم ممنون میشم یکی جواب منو بده
قربانه شما![]()
کمک بازی Gears of War روی کامپیوترم چه بالا چه پایین تیک میزنه بعد از بازی خارج می شه
CPU:3.4
VGA:ATI 1650 PRO
RAM:1.5

من قصد تعریف و تمجید نداشتم قصد فهموندن چیزی رو هم به کسی نداشتم فقط خاستم بگم که چه جور بازی هست خاطرات هم نگفتم فقط گفتم که مثلا چی رو واسه چی گرفتم حالا اگه کسی بلد نیست راهنمایی کنه لازم نیست بیاد متلک بندازه که تعداد پستش بره بالا:laughing::laughing::laughing:الان شما چی رو خواستی بفهمونی به ما؟! اینکه بازی میکنی. 10 تا 360 بخر،کسی بخیل نیست و اینجا هم جای تعریف خاطرات نیست.![]()
تریلر دیدی و داری سوال میکنی؟!![]()

اون موقعه ای که کنار ترن باز میشه اگه وارد تاریکی بشی خفاش های دور غول طرف تو میان همون موقع دوباره با شیرجه برگرد کنار چراغ به مدت چند ثانیه دور غول خالیه می تونی بهش شلیک کنیاقا این غوله که رو قطاره دیوونم کرده. چجوری بکشمش؟ ممنون همتون میشم

سلام
من یه سوالی داشتم
قربانه شما![]()
باران
و قطار واقعا حیرت انگیز هستند.( مرحله باران و نور پردازی ان فراموش نشدنی است.)
احتمال داره درایور گرافیکت قدیمیه اگه بازم نشد یا گرافیکت مدلش ÷ایینه یا اگه بازم گرافیکت هم بالا بود مانیتورت مشکل داره یعنی قدیمیه.من به مشكل برخوردم ...
گاهي اوقات وقتي دارم بازي Gears of War را بازي ميكنم مانيتور خاموش ميشه و بعد از كلنجار رفتن و روشن شدن مانيتور Erorr ميده كه درايور كارت گرافيك Stop كرده ...
علت چيست چه كنم ؟
من به مشكل برخوردم ...
گاهي اوقات وقتي دارم بازي Gears of War را بازي ميكنم مانيتور خاموش ميشه و بعد از كلنجار رفتن و روشن شدن مانيتور Erorr ميده كه درايور كارت گرافيك Stop كرده ...
علت چيست چه كنم ؟