Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شرمنده همه دوستان. يه سوال جالبي برام پيش اومده!
من اين بازيو با هزار ذوق و شوق خريدم ولي بازي كه كردم ديدم اصلا بازيه مالي نيست كه اينقدر طرفدار داره!!! ميخواستم ببينم چه چيزه اين بازي باعث شده كه اينقدر طرفدار پيدا كنه ؟

بیخیال بابا من تونستم 20 دقیقه بازی کنم :cheesygri ، تو همون 20 دقیقه کفم برید .

سلام
بچه ها من بازی رو نصب کردم
ولی مشکل کرک دارم
کرکی که داخل سیدی بازی هست کار نمی کنه یعنی ناقص هست
کسی کرک exe رو می تونه برام بذاره تا دانلود کنم؟

دوستانی که به این بازی عیب میگیرن این در زمانی چیزی حدود یک سال پیش ولی کمتر 8 ماه پیش بهترین گرافیک را تا آن زمان داشت ثانیا این بازی گیم پلی داره اصلا موقع بازی آدم را عصبی نمیکنه ولی در کل بازی پورت شده همینه من که روی 360 خیلی باهاش حال کردم اولین بازی بود که تموم کردم همیشه همین جوری هست مثلا من با کمال تعجب cod4 360 را مثل آب خوردن با دسته میرم و واقعا لذت میبرم ولی با موس هیچ رقمه نتونستم کنار بیام و اصلا از cod4 pc خوشم نیومد ولی 360 را بهترین بازی عمرم میدونم پس نتیجه گیری با گیمپد بازی کن تازه سیستمت هم باید بالا باشه تا بتونی گرافیکش را درک کنی

دوستانی که به این بازی عیب میگیرن این در زمانی چیزی حدود یک سال پیش ولی کمتر 8 ماه پیش بهترین گرافیک را تا آن زمان داشت ثانیا این بازی گیم پلی داره اصلا موقع بازی آدم را عصبی نمیکنه ولی در کل بازی پورت شده همینه من که روی 360 خیلی باهاش حال کردم اولین بازی بود که تموم کردم همیشه همین جوری هست مثلا من با کمال تعجب cod4 360 را مثل آب خوردن با دسته میرم و واقعا لذت میبرم ولی با موس هیچ رقمه نتونستم کنار بیام و اصلا از cod4 pc خوشم نیومد ولی 360 را بهترین بازی عمرم میدونم پس نتیجه گیری با گیمپد بازی کن تازه سیستمت هم باید بالا باشه تا بتونی گرافیکش را درک کنی
اولا بارها گفته شده که بازی پورت شده نیست.گرافیکش مال حدود یک ساله پیشه و تا الان به نظر من با unreal engine 3 بازیهایی با گرافیک بالاتر اومدند.سیستم آنچنانی هم نمی خواد.اما در مورد gameplay به نظر من اولش هیجان انگیزه ولی بعد از مدتی خسته کننده وتکراری می شه(همش سنگرگیریه و تیر زدن).به نظر من این هم از اون نوع بازیهای سلیقه ایه که هر کسی باهاش حال نمی کنه.بازی مشکل کنترل هم نداره چون خود gamespot گفته بود که کنترل هم با mouse/keyboard راحته هم با دسته 360 ولی با mouse خیلی بهتر می شه هدفگیری کرد.(در مورد cod هم من خودم شخصا هیچوقت نمی تونم fps رو با کنسول بازی کنم و فقط با PC راحتم.)

غولی به اسم تبلیغات.;) البته زمان خودش بازی خوبی بود (البته به نظر من اون موقع هم یه بازی متوسط بود)

دیگه بی انصاف نباش ;)

Gow درسته که داستان خوبی نداره ولی سیستم تیراندازیش محشره و کلا جذابیت بازی رو چندین برابر میکنه
در ضمن بازی از نظر موزیک و افکتهای صوتی تو بالاترین سطح قرار داره
گرافیک بازی هم برای همه واضحه

این جور بازیها رو باید یه بار تموم کرد(ولی ارزش یه بار بازی رو 100% داره)

اولا بارها گفته شده که بازی پورت شده نیست.گرافیکش مال حدود یک ساله پیشه و تا الان به نظر من با unreal engine 3 بازیهایی با گرافیک بالاتر اومدند.سیستم آنچنانی هم نمی خواد.اما در مورد gameplay به نظر من اولش هیجان انگیزه ولی بعد از مدتی خسته کننده وتکراری می شه(همش سنگرگیریه و تیر زدن).به نظر من این هم از اون نوع بازیهای سلیقه ایه که هر کسی باهاش حال نمی کنه.بازی مشکل کنترل هم نداره چون خود gamespot گفته بود که کنترل هم با mouse/keyboard راحته هم با دسته 360 ولی با mouse خیلی بهتر می شه هدفگیری کرد.(در مورد cod هم من خودم شخصا هیچوقت نمی تونم fps رو با کنسول بازی کنم و فقط با PC راحتم.)
كاملا موافقم. مخصوصا قسمت -----> (همش سنگرگیریه و تیر زدن) از اول تا آخر بازي همينه... ولي گرافيكش خيلي خوبه هرچند خون هايي كه از دشمن ميريزه خيلي مسخرس ولي در حد خودش خوبه من كه به بازي امتياز 6 از 10 ميدم. اون 6تا هم فقط بخاطر گرافيك و صدا گذاريش... با گيم پليش هم حال نكردم...

دیگه بی انصاف نباش ;)

Gow درسته که داستان خوبی نداره ولی سیستم تیراندازیش محشره و کلا جذابیت بازی رو چندین برابر میکنه
در ضمن بازی از نظر موزیک و افکتهای صوتی تو بالاترین سطح قرار داره
گرافیک بازی هم برای همه واضحه

این جور بازیها رو باید یه بار تموم کرد(ولی ارزش یه بار بازی رو 100% داره)
خوب هر کس نظری داره...من همین یک بار هم که تمومش کردم عذاب کشیدم :laughing: حالا من اصلا مشکل crash کردن تو بازی نداشتم ولی دوستم هر 5 دقیقه بازی رو سیستمش crash میکرد...باگ های فوق عجیبی توی بازی بود!! مثلا یه آبجکت که فرض کن یه دیوار هست یه بار لود میشد بلافاصله غیب میشد دوباره لود میشد میدیدی که texture نداره باید چند ثانیه صبر کنی تا تکسچر لود بشه...با chainsaw میری تو حلق یارو و اتفاقا این chainsaw به locust میگیره ولی وقتی شما داری عملیات قطعه قطعه کردن میبینی locust داره 5 متر اون طرف تر جون میده :laughing:
شما شاید از این بازی خوشت اومده و نظرت هم کاملا محترمه ;) ولی من شخصا بهش نمره 7 هم نمیدم.شاید نسخه x360 رو 8.5 میدادم زمان خودش!ولی الان gow با lost palnet واسه من هیچ فرقی نداره...کنترل عالی روی کنسول تبدیل شده به یک کنترل متوسط روی pc!!
ارزش بازی ها با رفتن HL و Fear و هزار تای بازی مخصوص pc دیگه روی 360 و اومدن بازی های خوب 360 مثل gow و LP:EC روی pc داره پایین میاد ;) این چیزی هست که دیگه همه بهش اعتقاد دارن

می دونید آدم بازی رو که تبلیغات زیادی پشتشه قربانی حامیانش نکنه!
مایکروسافت بد
باشه.
ولی نباید از این بازی این طوری حرف زد. اگه هیچ چیزی هم نداشته باشه. اکشنش آخرت اکشنه.
همین کافیه. مگه بازیایه اکشن دیگه چی دارن. crysis cod 4 bioshock و...
خوب بگید چی دارن ..........

حرف عجيبي زديد!
شما داري Crysis‌ و Cod4 رو با Gears of War مقايسه مي كنيد ؟ :cheesygri
فكر كنم خودتون هنوز اينارو بازي نكرديد كه ميگيد مگه چي دارن كه Gears of War نداره ؟!
Gow فقط سنگر ميگيري شليك مي كني! ولي COD 4 يه محيطي به وجود اورده كه شما هركاري بخوايد ميتونيد تو بازي بكنيد عين يه كماندو واقعي! هرجا بخوايد ميريد عين اين ميمونه كه خودتون تو صحنه جنگ باشيد! ولي تو Gow به شما يه هدف ميده + 4تا ستون! بايد همون قسمتو بري جلو.
به نظر من كوه تا كوه فرق اكشنه اين بازيايي هست كه شما گفتي...!

دوستان من آخرش نفهمیدم اون کسانی که مشکل ارور Wargame-g4wlive.exe رو داشتند چه جوری مشکشون حل شد ؟ آخه من هم همین مشکل رو دارم و اصلا اجرا نمیشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or