Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

من دیروز قسمت aftermach را تموم کردم بر خلاف بعضی از دوستان اصلا از این قسمت خوشم نیومد یه جورایی بی سر و ته بود و بسیار کوتاه به نظرم کمپین اصلی بازی جذاب تره

ایزو بازی رو دانلودذ کردم رایت کردم. اول بازی گیر میکنه. مشکل از بد رایت شدن هست یا از ایزو؟ یک بار دیگه رایت کنم درست میشه؟

خواهشا دوستانی که خودشون بازی رو رایت کردن چه برنر مکس چه معمولی بگن که تو چک کردن بازی با ABGX 360 با ارور خاصی روبه رو نشدن
تو بازی های 97% فقط یه ارور می داد به رنگ قرمز که حجم بازی کمه و تو گزینه های دیگه مشکلی نبود
ولی من ایمیج این بازی رو که تهییه کردم چه تو 97% و چه تو برنر مکس یه سری ارور قرمز رنگ جدید میاد که نمی تونم برطرفش کنم
سورست ایراد داره
از سایت دانلود ها بگیر سورسش رو
من از اونجا دانلود و رایتِ 100% کردم
بدون مشکل

من یازی رو با رایت معمولی گرفتم ولی وقتی میزارم تو دستگاه بعد از سیاه شدن صفحه یه ارور میده که باید دیسک رو تمیز کنی و از این حرفا در صورتی که ال تی 3 و اخرین اپدیت رو داشتم .روی یه کنسول دیگه هم امتحان کردم نشد
راه حل چیه؟

واقعا اینایی که میان لایو و این بازی رو انجام میدن خیلی انسان های باحالی هستن !!!
به شدت دوست دارم بدونم چه فکری پیش خودشون میکنن !!!

من یازی رو با رایت معمولی گرفتم ولی وقتی میزارم تو دستگاه بعد از سیاه شدن صفحه یه ارور میده که باید دیسک رو تمیز کنی و از این حرفا در صورتی که ال تی 3 و اخرین اپدیت رو داشتم .روی یه کنسول دیگه هم امتحان کردم نشد
راه حل چیه؟

مشکل از دیسک بازیه باید عوضش کنی

دوستان عزیز اگه تکراری هست شرمنده،من الان بازی رو خریدم،میخواستم بدونم تو چه تاریخ و روزی (البته به تاریخ خودمون،حوصله تقویم نگاه کردن و پیدا کردن روزهای این خارجیهای درپیتو ندارم:d) میتونم باهاش به لایو وصل شم بدون ترس از بن شدن؟:banned::((

مطمئنن اولین کسی هستم اینجا اچیومنت SERIOUSLY JUDGMENTAL گرفته البته به تنهایی...

fmscw0ihe5cx5krx7ua7.jpg

jf5vkp1yb6jgecz6u4id.jpg

مطمئنن اولین کسی هستم اینجا اچیومنت SERIOUSLY JUDGMENTAL گرفته البته به تنهایی...

احسنت ... به شخصه واقعا از این کارت لذت بردم ... ایشالا منم به زودی میگیرمش.
ولی بازم دمت گرم ;)

دوستان میشه یکم در مورد کمپین بازی و این که داستان قشنگی داره یا نه توضیح بدید ؟
در مورد خصوصیات کمپین و محیط هاش و کلا بازی بیشتر توضیح بدید خیلی تو کف این بازیم ولی تا موقع انتشار جهانیش نمیخرمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or