Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

ایا این نسخه ای که الان لیک شده با نسخه ای که بعد از عرصه بازی میاد یکی هست ؟؟:-/؟ ظاهرا که فرقی ندارن
ولی اصولا که باید فرق داشته باشن لطفا اطلاعات جامع بدهید :d
این بازی هم مثل خدای جنگ داستان اصلیشو تموم کرده رفته سراغ گذشته :d

ایا این نسخه ای که الان لیک شده با نسخه ای که بعد از عرصه بازی میاد یکی هست ؟؟:-/؟ ظاهرا که فرقی ندارن
ولی اصولا که باید فرق داشته باشن لطفا اطلاعات جامع بدهید :d
این بازی هم مثل خدای جنگ داستان اصلیشو تموم کرده رفته سراغ گذشته :d
نه.داشته تکثیر میشده.یدونه ازش کش رفتن.
سالار جان.عزیزم خواستی اسم هیلو رو به اواتارت اصافه کنی،یکمی سلیقه به خرج میدادی قربونت برم:d

انتظارات از Geow J یکم بالا نیست ؟ :دی نمیدونم چرا ولی تو این 3-4 صفحه آخر احساس میکنم انتظارات دوستان اندازه یک نسخه شماره دار و اصلی هست.
انتظارات من که نه بالا هست ازش نه خیلی پایین کلا متوسطه و منتظر یک عنوان خوب بودم که عنوان خوبی شده طبق گفته ها فرخ درکل انتظاری که دارید از GEOW 4 داشته باشید :دی

دوستان من بازی رو گرفتم ولی وقتی تو دستگاه میزارم ارور میده که سی دی کثیف هستش.مشکل از کجاست.درست میشه؟

احتمالا مشکل از دیسکتون هست و عوض کنید

انتظارات از Geow J یکم بالا نیست ؟ :دی نمیدونم چرا ولی تو این 3-4 صفحه آخر احساس میکنم انتظارات دوستان اندازه یک نسخه شماره دار و اصلی هست.
انتظارات من که نه بالا هست ازش نه خیلی پایین کلا متوسطه و منتظر یک عنوان خوب بودم که عنوان خوبی شده طبق گفته ها فرخ درکل انتظاری که دارید از GEOW 4 داشته باشید :دی

نه بالا نيس :d مساله اينجاس كه قسمت كمپين بازي شامل پيشروي و حفظ منطقه هست و اين دهها بار تكرار ميشه(اون آخرش judgement كمي بهتر كه اونم كوتاه)مثه اين ميمونه كه داري مدهاي آنلاين مثل horde و .... رو در قالب داستان بازي ميكني و اين نااميد كنندس:(

وگرنه از لحاظ بهبود تو بقيه قسمتها به نظرم از سه هم بيشتر موفق بوده ....سريعتر شدن قسمت شوتر و تغيير جاي دكمه هاي كاملا مطلوب و كاور گيري و گرافيك كاملا بهبود يافته و سخت تر و شلوغ تر شدن قسمت شوتر و مهمتر از همه تغييرات به نظرم مثبت تو مدهاي آنلاين عاليه.......(البته حذف كردن مد horde هم كار غلطي بود به نظرم)

.

واقعا حیف اون Gears of War ای که اولش نوشتن Horde که حذف شده تمام مودهام حذف کردن ،لوکاست هام حذف کردن ، اسپیلیت اسکرینم رو لن حذف کردن، کمپین هم که شده عینِ انگرى بردز آخرش بايد ستاره پر كنى !! :|
اگه اولین بار گرز بازی میکنید یا زیاد بازی نکردین بازی قشنگیه مخصوصا AI که واقعا پیشرفت کرده ولی برا ماها که با این بازی زندگی کردیم افتضاحه منتظر متای زیر ۸۰ باشید که گند زدن تو کل سری !!

Sent from my iPod touch 5G using Tapatalk

پدرمون در اومد!! #:-s
هر چی میکشیم بازم از در و دیوار میان !! :دی
چند بار باید با هر یک شخصیت بازی کنیم؟؟من دور اول رو تموم کردم حالا دوباره شخصیت اولی اومد.تا کی ادامه داره؟؟

نه بالا نيس :d مساله اينجاس كه قسمت كمپين بازي شامل پيشروي و حفظ منطقه هست و اين دهها بار تكرار ميشه(اون آخرش judgement كمي بهتر كه اونم كوتاه)مثه اين ميمونه كه داري مدهاي آنلاين مثل horde و .... رو در قالب داستان بازي ميكني و اين نااميد كنندس:(

.
یکم باید متفاوت نگاه کنی :دی مشکل بازی خط داستانی و روندش هست بازی یه نوع تورتمنت و به قول خودت حفظ منطقه هست ولی کم و بیش نو اوری هایی هم داره مثل این که هر مرحله میخواد شروع بشه دو نوع سطح مبارزه میتونی برای شروع مرحله انتخاب کنی مثلا لوکاست ها یا خودت از چه نوع سلاحی استفاده کنی یا مثلا لوکاست ها از چه نوع باشن یا حتی یه مورد جالب تعیین نوع افکتهایی که گرافیکی که تو بعضی از مراحل برات تعیین میکنه من یادم نمیاد تا حالا یه بازی چنین سیستمی داشته باشه . در ضمن محیطهای بازی هم بعضی هاشون خیلی بزرگتر از دیگر گیرز ها هست تقریبا ازادیه عمل زیادی برات میده که از کدوم جهت یا طرف به دشمن حمله کنی و حتی دشمنها هم این را میتونن انجام بدند و این باعث شده بازی حالت sandbox به خودش بگیره از طرفی تهداد دشمنها زیاده و هوش مصنوعیش هم از کله سری بهتره خیلی باهوش ترند . گیم پلی بازی هم خیلی نرمه !
قسمت Aftermath را بازی کردی ؟:دی این قسمتش با این که کوتاه ولی فوق العاده طرحی شده محیطها عالی بودند به قدری عالی بود که وقتی تموم شد خاک عالم سرم شد :دی :|
مرحله اخرش هم که با غول اخرش میجنگی بعد نسخه یک که با General RAAM بهتریین boss fighting بود به نظرم .
با این همه حال گفتم بازی روند داستانیه جالبی تو قسمت judgement یعنی اون جذابیت را نداره فقط کارت شده حفظ منطقه اگه اینها چندتا مرحله به قسمت Aftermath اضافه میکردند خیلی عالی میشد .

من خودم میگم میانگین بازی باید مابین 8 تا 86 بشه بیشترم شد بهتر خوشحال میشیم :دی شایدم کمتر شد :دی این اخر نسلی خیلی محبت دارند سایتها :دی البته قسمت مولتی پلیر بازی هم خیلی مهمه اگه کیفیت عالی داشته باشه تاثیر داره تو امتیازات بازی .
که عنوان خوبی شده طبق گفته ها فرخ درکل انتظاری که دارید از GEOW 4 داشته باشید
من غلط کردم :دی شما با حرفهای من هایپ نشید :دی

آخرین ویرایش:
نظر به عنوان کسی که نیم ساعت بازی کرده!
گرافیک بازی که واقعا عالیه به وضوح نسبت به قبل پیشرفت کرده من الان مرحله یک هستم اتمسفر بازی تا اینجا فوق العاده بوده و گرافیکش اگر از Crysis 3 بهتر نباشه چیزی کم نداره دقیقا همون حسی که گرافیک C3 تو بازیای fps کنسولی به آدم میده (میگی این دیگه آخرشه) این بازی تو سبک tps تداعی میکنه! افکت آتیش که عالیه , AA بازی خیلی خوب کار شده و تقریبا دندونه ای تو بازی نیست , افکتهای موشن بلور افراطی به کار گرفته نشدن و خیلی زیبا و به موقع اجرا میشن , فریم ریت PERFECT! و گرافیک هنری هم خیلی خوبه (البته من فقط مرحله اولو بازی کردم) ....
گیم پلیم روونترو سریعتر به نظر میاد البته تا اینجا یکی دو موردم باگ داشته ولی قابل چشم پوشی بوده! در مورد داستان و گیم پلی وقتی بازیو تموم کردم کامل نظر میدم!

نظر به عنوان کسی که نیم ساعت بازی کرده!
گرافیک بازی که واقعا عالیه به وضوح نسبت به قبل پیشرفت کرده من الان مرحله یک هستم اتمسفر بازی تا اینجا فوق العاده بوده و گرافیکش اگر از Crysis 3 بهتر نباشه چیزی کم نداره دقیقا همون حسی که گرافیک C3 تو بازیای fps کنسولی به آدم میده (میگی این دیگه آخرشه) این بازی تو سبک tps تداعی میکنه! افکت آتیش که عالیه , AA بازی خیلی خوب کار شده و تقریبا دندونه ای تو بازی نیست , افکتهای موشن بلور افراطی به کار گرفته نشدن و خیلی زیبا و به موقع اجرا میشن , فریم ریت PERFECT! و گرافیک هنری هم خیلی خوبه (البته من فقط مرحله اولو بازی کردم) ....
گیم پلیم روونترو سریعتر به نظر میاد البته تا اینجا یکی دو موردم باگ داشته ولی قابل چشم پوشی بوده! در مورد داستان و گیم پلی وقتی بازیو تموم کردم کامل نظر میدم!

من تو را چقدر دوست دارم :دی این پستت را کپی پیست میکنم به مصطفی که اتفاقا تو را هم قبول داره :دی
حالا نیم ساعت بازی کردی ! بزار به مراحل اخرش برسی مخصوصا یه مرحله قبل از boss fighting رسما فکت میچسبه زمین :دی اصلا باورم نمیشد بازی یه سیستم نورپردازی داشت که هر دونه از لوکاست ها که 30 تایی باشن از جلوی نور رد میشدند همشون لایت بیم تولید میکردند ! تکسچرها فوق العاده تو محیط فکر کنم هر لحظه 5 و 6 تا انفجار ریل تایم رخ میده با 30 تا لوکاست که ریختند سرت با هوش مصنوعیه عالی یکدونه افته فریم مشاهده نکردم ! کلا صحنه هایی میبینی که شاخ در میاری چطور فریم ریت اینطور پایداره !
حالا وقتی به Aftermath رسیدی نظرت را میخوام :دی البته تو Aftermath من تو چندتا صحنه نادر افته فریم احساس کردم ولی همچنان بازی بسیار روان بود اما محیطهای بزرگتر از قسمت judgement ست از طرفی لودینگ تایمهایی هم مثل قسمت judgement نداره و هم افکتهای بیشتری هم داره .

گرافيك بازي فوقالعادست تا الان بعد از هيلو 4 بهترين گرافيكي بوده كه رو 360 ديدم تكسچرهايه عالي, نورپردازي پيشرفته ,سيستم ذره اي پيشرفته و نرخ فريم ريت عالي همه در بالاترين حدممكن قرار دارن يعني اگه قرار بود gears of war 4 رو هم تو اين نسل بودن مسلما نميتونستن گرافيكي بهتر از اين نسخه ارائه بدن.
وضوح تصوير و aa و تكسچرينگ بازي نسبت به نسخه سوم پيشرفت محسوسي داشته.
مبارزه هايه بازي و درگيري ها باورنكردني هست كه چطور با وجود اين همه دشمن با AI عالي در يك محيط, بازي دچار افت فريم نميشه گاهي اوقات اينقدر مبارزات بازي شلوغ و پر از افكت هاي مختلف نوري و پارتيكل ها بود كه هر لحظه فكر ميكردم امكان داره كه 360 منفجر بشه.
طراحي هنري بازي هم عالي بودو در حدواندازه هايه نسخه هايه قبلي بود,صداگذاري و موسيقي هم عالي بود.
من موندم چرا people can fly وقتي به اين خوبي قسمت Aftermath رو طراحي كردن چرا تمام بازي رو به اين شكل طراحي نكردن اگه واقعا كمي روي داستان ,كات سين هايه بازي و لول ديزاين بيشتر كار ميشد اين نسخه چيزي كمتر از يك نسخه شماره دار نداشت.

.
دقیقا، منکه بار چندم این سیستم حفظ منطقه اومد واقعا بدم اومد از بازی، اصلا انگار هیچ ایده ای نداشتن واسه بازی فقط یه سری راندوم محیط طراحی کردن. AI بازی هم هیچ بهتر نشده هنوز مثل اسکل ها میان تو شکمت همین جور میدون وسط ادم ها یه هو میزنه به کلشون کاور میگیرن تو اون خر تو خری!

من این بازیو دانلود کردم...ولی چون DVD9 ندارم فعلا نمی تونم بازیش کنم :d
کسی نمی دونه از کجا میشه DVD9 آنلاین خرید؟ :d
تو شهرمون که عمرا پیدا نمیشه...
نمیشه رو 2تا 4گیگ زد؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or