danial.wwf
کاربر سایت
نه.داشته تکثیر میشده.یدونه ازش کش رفتن.ایا این نسخه ای که الان لیک شده با نسخه ای که بعد از عرصه بازی میاد یکی هست ؟؟؟ ظاهرا که فرقی ندارن
ولی اصولا که باید فرق داشته باشن لطفا اطلاعات جامع بدهید :d
این بازی هم مثل خدای جنگ داستان اصلیشو تموم کرده رفته سراغ گذشته :d
دوستان من بازی رو گرفتم ولی وقتی تو دستگاه میزارم ارور میده که سی دی کثیف هستش.مشکل از کجاست.درست میشه؟
انتظارات از Geow J یکم بالا نیست ؟نمیدونم چرا ولی تو این 3-4 صفحه آخر احساس میکنم انتظارات دوستان اندازه یک نسخه شماره دار و اصلی هست.
انتظارات من که نه بالا هست ازش نه خیلی پایین کلا متوسطه و منتظر یک عنوان خوب بودم که عنوان خوبی شده طبق گفته ها فرخ درکل انتظاری که دارید از GEOW 4 داشته باشید

یکم باید متفاوت نگاه کنینه بالا نيس :d مساله اينجاس كه قسمت كمپين بازي شامل پيشروي و حفظ منطقه هست و اين دهها بار تكرار ميشه(اون آخرش judgement كمي بهتر كه اونم كوتاه)مثه اين ميمونه كه داري مدهاي آنلاين مثل horde و .... رو در قالب داستان بازي ميكني و اين نااميد كنندس
.

من غلط کردمکه عنوان خوبی شده طبق گفته ها فرخ درکل انتظاری که دارید از GEOW 4 داشته باشید
نظر به عنوان کسی که نیم ساعت بازی کرده!
گرافیک بازی که واقعا عالیه به وضوح نسبت به قبل پیشرفت کرده من الان مرحله یک هستم اتمسفر بازی تا اینجا فوق العاده بوده و گرافیکش اگر از Crysis 3 بهتر نباشه چیزی کم نداره دقیقا همون حسی که گرافیک C3 تو بازیای fps کنسولی به آدم میده (میگی این دیگه آخرشه) این بازی تو سبک tps تداعی میکنه! افکت آتیش که عالیه , AA بازی خیلی خوب کار شده و تقریبا دندونه ای تو بازی نیست , افکتهای موشن بلور افراطی به کار گرفته نشدن و خیلی زیبا و به موقع اجرا میشن , فریم ریت PERFECT! و گرافیک هنری هم خیلی خوبه (البته من فقط مرحله اولو بازی کردم) ....
گیم پلیم روونترو سریعتر به نظر میاد البته تا اینجا یکی دو موردم باگ داشته ولی قابل چشم پوشی بوده! در مورد داستان و گیم پلی وقتی بازیو تموم کردم کامل نظر میدم!
دقیقا، منکه بار چندم این سیستم حفظ منطقه اومد واقعا بدم اومد از بازی، اصلا انگار هیچ ایده ای نداشتن واسه بازی فقط یه سری راندوم محیط طراحی کردن. AI بازی هم هیچ بهتر نشده هنوز مثل اسکل ها میان تو شکمت همین جور میدون وسط ادم ها یه هو میزنه به کلشون کاور میگیرن تو اون خر تو خری!نه بالا نيس :d مساله اينجاس كه قسمت كمپين بازي شامل پيشروي و حفظ منطقه هست و اين دهها بار تكرار ميشه(اون آخرش judgement كمي بهتر كه اونم كوتاه)مثه اين ميمونه كه داري مدهاي آنلاين مثل horde و .... رو در قالب داستان بازي ميكني و اين نااميد كنندس
.