Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

اوه اوه اوه !! گُل بود و به گل هم اراسته شد ! :دی یا من از اخبار خبر نداشتم یا شما هم نمیدونید ! :دی اصلا توجه نکرده بودم قسمت CAMPAIGN بازی دو قسمت داره ! من دیروز قسمت Judgment را تموم کردم و گفتم به به عجب بازی بود ! همینطری میخواستم کنسول را خواموش کنم که :دی یدفعه گفتم برم تو قسمت AFTERMATH کلا بازی دوباره شروع شد با یه خط داستانیه دیگه :دی 2 روز هم باید این را بازی کنیم :دی

جون من بگید چند نفرتون دارید کدوم قسمت را میرید ؟:دی اصلا خبر دارید ؟:دی بالاخره یعنی دیروز شدید سوپرایز شدم :دی

اوه اوه اوه !! گُل بود و به گل هم اراسته شد ! :دی یا من از اخبار خبر نداشتم یا شما هم نمیدونید ! :دی اصلا توجه نکرده بودم قسمت CAMPAIGN بازی دو قسمت داره ! من دیروز قسمت Judgment را تموم کردم و گفتم به به عجب بازی بود ! همینطری میخواستم کنسول را خواموش کنم که :دی یدفعه گفتم برم تو قسمت AFTERMATH کلا بازی دوباره شروع شد با یه خط داستانیه دیگه :دی 2 روز هم باید این را بازی کنیم :دی

جون من بگید چند نفرتون دارید کدوم قسمت را میرید ؟:دی اصلا خبر دارید ؟:دی بالاخره یعنی دیروز شدید سوپرایز شدم :دی

خبری از مارکوس فینیکس نشد ؟

خبری از مارکوس فینیکس نشد ؟

خود کلیفی گفته بود شما در بازی با مارکوس جوان اشنا میشید باید بگم بله همون اول قسمت AFTERMATH مارکوس را میبینید .
این قسمت AFTERMATH فکر کنم بعد تموم کردن قسمت Judgment باز بشه ! خودتون قبل از تموم کردن قسمت Judgment چک کنید ببینید قسمت AFTERMATH فعاله ؟

کلا قسمت AFTERMATH دقیقا روال و روند بازی مثل گیرز های 1 و2 و 3 هست . تو پستهای قبلی از روایت داستان قسمت Judgment نا امید شده بودم بازی مثل یه تورنمنت بود هر مرحلش ! ولی این AFTERMATH دقیقا مثل گذاشته روند داستانی داره و به علاوه تمام محاسن قسمت Judgment ! شدید برام سوپرایز بود که شاید خبر نداشتم :دی

این اخر Judgment یه هیولایی میاد سراغتون که باید خودوتون بازی کنید :دی پدرم را در اورد ! تو تریلر ها هم دیدید مطمئنا :دی رو اون دیوارها هم که میرید تنظیمات قسمت لوکاست ها که مبارزات چه شکلی باشه کاری نداشته باشید چون مثل من بدبختی میکشید 200 تا 200 تا لوکاست میریخت سرم با اون غول بزرگ پدر و مادرم را اورد جلو چشم تا بتونم از بین ببرمش :دی

منم یه 2 3 ساعتی بازی کردم به نظرم از نظر گیم پلی روون ترین و خوش دست ترین گیرزیه که تا حالا بازی کردم اما یه مشکل بزرگ که با بازی دارم داستان بازی و یکنواختی اونه کل مراحل باید از نقطه A به نقطه B برید بدون داشتن کات سین خوف یا هیجان انگیزی .کلا یکم روند بازی تکراریه البته امیدوارم در ادامه بهتر بشه

جواب قسمت AFTERMATH :دی

آخرین ویرایش:
فرخ جان گفتی فریم ریت بازی در کمپین خیلی خوبه.
حالا یکی از مپ های م.لتی پلیر رو ازمایش کردی؟اصلا مپ های مولتی پلیرش رو چک کن ببین در چه حده؟
شرمنده زحمتش افتاد گردن تو.هر که بامش بیش برفش بیشتر:d

قسمت AFTERMATH تموم شد :|:d حیف واقعا حیف این قسمتش کوتاه بود ! مراحل بازی و محیطها دقیقا یاداور شماره 1 بود فوق العاده هم طراحی شده بودند . وقتی قسمت Judgment را تموم کنید قسمت AFTERMATH باز میشه .

فرخ جان گفتی فریم ریت بازی در کمپین خیلی خوبه.
حالا یکی از مپ های م.لتی پلیر رو ازمایش کردی؟اصلا مپ های مولتی پلیرش رو چک کن ببین در چه حده؟
شرمنده زحمتش افتاد گردن تو.هر که بامش بیش برفش بیشتر

مگه موش ازمایشگاهیم برم لایو بن یشم :دی

امروز اینو خونه دوستم بازی کردم واقعا این 360 بود که داشت اجراش میکرد؟ :-$ البته فکر کنم رفیقم تیکه های سلکشن شده رو بازی میکرد ولی هر مرحله ای که بهم نشون میداد از مرحله قبلی قشنگتر بود :|

وای پسر روح و روانم تازه شد، mgr رو ول کردم اومدم سراغ این

انقدر این اره کردن اوکاست ها بهم حال داد اصلا افسردگی گرفته بودم واسه اره کردن اینا

بازی رون تر شده خیلی

aftermath هم اگه 40 تا ستاره بگیرید باز می شه

سلام
ببخشید اگه سوالام بدجاست
اگه قبل از لانچ جهانی بازی رو بزاریم رو کنسول،دیگه نمیتونیم بریم لایو؟ یا تا قبل از لانچ جهانی نمیشه بریم لایو بعدش میتونیم بریم
ممنون

سلام
ببخشید اگه سوالام بدجاست
اگه قبل از لانچ جهانی بازی رو بزاریم رو کنسول،دیگه نمیتونیم بریم لایو؟ یا تا قبل از لانچ جهانی نمیشه بریم لایو بعدش میتونیم بریم
ممنون
درود
خیلی هم خوش جاست:دی
بله در صورت بازی کردن قبل از ریلیز جهانی به هیچ وجه نباید برید لایو ولی بعد ریلیز دیگه مشکلی نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or