Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

کلا بازی از نظر فنی که پیشرفت خیلی خوبی داشته چه گرافیک-افکت آتش-گیم پلی داستانی که درسته مثل سه گانه نیست ولی قابل قبول باز :دی
این کاور گرفتن خیلی الزامی نیست همه جا بری پشت سنگر :دی البته همین هیجانش برده بالا به نظرم :دی
درکل عنوان خیلی خوبی به عنوان اسپین آف هست از انتظارات من که بالاتر بود مخصوصا که اپیک خودش بازی نساخته

مشکل منم با این شماره دقیقاً همینه ! یسری تغییرات به بازی اضافه کردن که اصلاً لازم نبود ! کاور گرفتن هم یه جوری شده نمی دونم چه بلایی سرش آوردن ولی من همش تو درو دیوار گیر میکنم ! :d
مصطفی اخه به یه چیزی دقت نمیکنی سنگر گرفتن همون سنگن گرفتن سریهای قبل هست :دی انتظار نداری که با این همه دشمن بتونی راحت سنگر بگیری ؟!:دی سنگن گرفتن بازی یه جوری نشده بلکه دشمن تو محیط اونقدر زیاده و هم باهوش هستند که فورا حمله میکشن به طرف به همین خاطر فرصت نداری که سنگر بگیری :دی یعنی باید خیلی سریع تغییر مکان بدی و جای دیگه سنگر بگیری :دی یعنی تو گیرز جاجمنت مثل گیرزهای قبل دشمنها از یه مکان مشخص شده حمله نمیکنند بلکه از هر طرف و در و دیوار برات حمله میکنند به همین خاطر سنگن گرفتن دیگه به اون راحتی ها نیست :دی

آخرین ویرایش:
مصطفی اخه به یه چیزی دقت نمیکنی سنگر گرفتن همون سنگن گرفتن سریهای قبل هست :دی انتظار نداری که با این همه دشمن بتونی راحت سنگر بگیری ؟!:دی سنگن گرفتن بازی یه جوری نشده بلکه دشمن تو محیط اونقدر زیاده و هم باهوش هستند که فورا حمله میکشن به طرف به همین خاطر فرصت نداری که سنگر بگیری :دی یعنی باید خیلی سریع تغییر مکان بدی و جای دیگه سنگر بگیری :دی یعنی تو گیرز جاجمنت مثل گیرزهای قبل دشمنها از یه مکان مشخص شده حمله نمیکنند بلکه از حر طرف و در و دیوار برات حمله میکنند به همین خاطر سنگن گرفتن دیگه به اون راحتی ها نیست :دی
یه جا من از رو یه بلندی و پشت سنگر داشتم لوکاست ها رو می ترکوندم یهو یکیشون از پشت سر اومد اره ـم کرد :-o البته در طول بازی فقط همین یه بار پیش اومد ولی انصافا واسم خیلی جالب بود :دی در کل PCF تغییرات خودش رو تو بازی لحاظ کرده، حالا شاید واسه بعضی ها جالب نباشه ولی همین که بازی یه مقدار با شماره های اصلی تفاوت داره بهتره :دی

یه جا من از رو یه بلندی و پشت سنگر داشتم لوکاست ها رو می ترکوندم یهو یکیشون از پشت سر اومد اره ـم کرد :-o البته در طول بازی فقط همین یه بار پیش اومد ولی انصافا واسم خیلی جالب بود :دی در کل PCF تغییرات خودش رو تو بازی لحاظ کرده، حالا شاید واسه بعضی ها جالب نباشه ولی همین که بازی یه مقدار با شماره های اصلی تفاوت داره بهتره :دی

کاش گیرز 3 را همین اپیک و pdf مشترک با حضور کلیفی بی میساختن یعنی یه چیزی محشری را شاهد بودیم :دی متاش الان میشد 95 :دی

مصطفی اخه به یه چیزی دقت نمیکنی سنگر گرفتن همون سنگن گرفتن سریهای قبل هست :دی انتظار نداری که با این همه دشمن بتونی راحت سنگر بگیری ؟!:دی سنگن گرفتن بازی یه جوری نشده بلکه دشمن تو محیط اونقدر زیاده و هم باهوش هستند که فورا حمله میکشن به طرف به همین خاطر فرصت نداری که سنگر بگیری :دی یعنی باید خیلی سریع تغییر مکان بدی و جای دیگه سنگر بگیری :دی یعنی تو گیرز جاجمنت مثل گیرزهای قبل دشمنها از یه مکان مشخص شده حمله نمیکنند بلکه از هر طرف و در و دیوار برات حمله میکنند به همین خاطر سنگن گرفتن دیگه به اون راحتی ها نیست :دی
لول چی میگی واسه خودت؟:d کاور گرفتن واسه شما noob ـاست نه من :d ، از طرفی کاور گفتن چه ربطی به شلوغی و تعداد زیاد لوکاست ها داره؟! دارم میگم کاور گرفتن و sens بازی یه مقدار تغییر کرده یعنی خیلی اوقات اونجوری که میخوای عمل نمیکنه ! نمی دونم میتونم منظورم درست برسونم یا نه؟( توضیحش سخته :d ) ببین برو یه دور مولتی گیرز 3 بازی کن بعد برو سراغ جاجمنت خودت متوجه میشی . کلاً نرمی شماره 3 نداره بیشتر شبیه GEOW 2 شده .

اصلا مدل و سرعت کاور و این سیستما انگاری تو مولتی فرق داره با کمپین ... انگاری گرز۳ رو با سرعت ۱.۵ برابر داری بازی میکنی... حس بدی میده ... ولی کاش دکمه ی کاور گرفتن رو از A برمیداشتن جاش Lb رو جایگزین می کردن ... شما موقع چند تا کاور گرفتن مدام باید شست رو از A و استیک راست جابجا کنی که تمرکز هدف گیری رو و سرعت پشت سرهم کاور گرفتن رو کم میکنه ... فک کنم به دلم بمونه با Lb کاور بگیرم :(

لول چی میگی واسه خودت؟:d کاور گرفتن واسه شما noob ـاست نه من :d ، از طرفی کاور گفتن چه ربطی به شلوغی و تعداد زیاد لوکاست ها داره؟! دارم میگم کاور گرفتن و sens بازی یه مقدار تغییر کرده یعنی خیلی اوقات اونجوری که میخوای عمل نمیکنه ! نمی دونم میتونم منظورم درست برسونم یا نه؟( توضیحش سخته :d ) ببین برو یه دور مولتی گیرز 3 بازی کن بعد برو سراغ جاجمنت خودت متوجه میشی . کلاً نرمی شماره 3 نداره بیشتر شبیه GEOW 2 شده .

دقیقا میدونم داری چی میگی :دی ولی اینها همش به حس و حال ربط داره :دی چون تو این شماره با خیال راحت نمیتونی کاور بگیری احساس میکنی فرق داره :دی اتفاقا همین امروز داشتم بازی میکردم و کاور گرفتنش نرم از حتی ۳ هست :دی حتی کاور گیریش را تو سلاح های خیلی سنگین اوتوماتیک کردند ! مثلا اگه نزدیک دیوار باشی سلاح سنگین را به خوای به کار بندازی اتوماتیک سنگر میگیره !:دی یعنی دیگه لازم نیست اول سنگر بگیری بعد .........البته نمیدونم شاید یادم رفته تو شماره ۳ هم بوده باشه ؟!:دی ولی به هر حال هیچ فرقی نداره سیستم سنگر گیریش . فقط بعضی دوستان گفتن که سنگر گیری دیگه فاز نمیده علتش دقیقا همون چیزی که من گفتم چون دیگه نمیتونی با خیال راحت سنگر بگیری :دی کلا دیگه زیاد اصلا مفهموم نداره سنگر گیری که بخوایم روش زوم کنیم :دی

دَستَــت خرابــــــه . . . !

دَستَــت خرابــــــه . . . !
دسته خودت خرابه ! :|:d
در هر صورت بنظر من گیم پلی بازی یه مقدار تغییر کرده رو حرفم ام زیاد پافشاری نمی کنم فقط پیشنهاد میکنم برید یکی از مودهای مولتی بازی فرضاً FFA یا TD چند مین بازی کنید .

سیستم کاورگیری هیچ تغییری نداشته نرم تر هم شده نسبت به گرز 3 فقط یه زره سریع تر از 3 کاور میگیره

سیستم کاورگیری هیچ تغییری نداشته نرم تر هم شده نسبت به گرز 3 فقط یه زره سریع تر از 3 کاور میگیره
خدا خیرت بده.داشتم افسرده میشدم.
به نظرم نحوه ی چینش کاور ها در بخش مولتی باید قابل قبول باشه.حالا کمپین هر چی که بود اشکال نداره.
گیرز از اونجایی که سیستم پریدن و نشستن و ... نداره و این دو تا کار با کاور گرفتن انجام میشه،بنابراین سیستم خوب تعبیه کاور ها در نقشه های مولتی پلیر میتونه بازی رو خوب و دلچسب کنه.
به نظرم چیزی که گیرز رو از بقیه بازی ها جدا میکنه اینه که این بازی از یه منطق خاصی پیروی میکنه.به خاطر دو عامل jump و cover
...
بچه ها نظراتشون رو از بازی گفتن.اما هیچکی از اصولی بودن مپ های مولتی حرفی نزد.منظورم همون دو عامل بالاست.
اگه اون دو مورد تایید بشه پس بازی کلا تایید میشه

خدا خیرت بده.داشتم افسرده میشدم.
به نظرم نحوه ی چینش کاور ها در بخش مولتی باید قابل قبول باشه.حالا کمپین هر چی که بود اشکال نداره.
گیرز از اونجایی که سیستم پریدن و نشستن و ... نداره و این دو تا کار با کاور گرفتن انجام میشه،بنابراین سیستم خوب تعبیه کاور ها در نقشه های مولتی پلیر میتونه بازی رو خوب و دلچسب کنه.
به نظرم چیزی که گیرز رو از بقیه بازی ها جدا میکنه اینه که این بازی از یه منطق خاصی پیروی میکنه.به خاطر دو عامل jump و cover
...
بچه ها نظراتشون رو از بازی گفتن.اما هیچکی از اصولی بودن مپ های مولتی حرفی نزد.منظورم همون دو عامل بالاست.
اگه اون دو مورد تایید بشه پس بازی کلا تایید میشه
باور کن بیشتر از ۱۰ تومان نمیشه قیمت بازی ... خودت بگیر همشو یه تست بزن ... بقیه طبق سلیقشون یکی میگه عالی یکی میگه خیلی بد ...

باور کن بیشتر از ۱۰ تومان نمیشه قیمت بازی ... خودت بگیر همشو یه تست بزن ... بقیه طبق سلیقشون یکی میگه عالی یکی میگه خیلی بد ...

مساله پولش نیست دوستان مولتی بازی میکنن و تا عرضه رسمی نمیتونن بازی کنن برای همین نمیگیرن و صبر میکنن تا عرضه بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or