Gears Of War: Judgment (پست اول حتما خوانده شود)

بالاخره یکی عاشق این بازی میشه یکی حتی حاضر نیست 1 دقیقه هم بازیش کنه خلاصه این که این چیزا ارزش بحث و بی احترامی نداره
این که نشد هر کی اومد از بازی انتقاد کرد بریزین سرش و کسی هم که از بازی خوشش نیومده لازم نیست 100 تا پست بده

من عاشق این بازیم اما انتظاراتم بیش از حد بود.

آخرین ویرایش:
دوستان خواهش میکنم به هم بی ادبی نکنید ... این کارا اصلا جالب نیست و این که یکی به اون یکی تیکه بندازه و ضایعشم بکنه اصلا خنده دار نیستش . امیدوارم حرفاتون رو افتخار ندونید . به هر حال همه که نمیشه یک نظر داشته باشند یکی از بازی خوشش میاد مثل من و یکی هم شاید بدش بیاد . در هر صورت همه میتونند نظرات خودشون رو بگن چون این مکان تالار گفتگو و انجمن هستش .

امیدوارم همه کوتاه بیان و دیگه حرفی که با شخصیت خودتون سازگار نیست زده نشه دوستان عزیز ;)

در مجموع من اصلا این قسمت رو قابل مقایسه با قسمت سوم نمیدونم . مخصوصا کنترل بازی که بسیار بسیار ضعیفتر شده ( نه نرمی کنترل بلکه تغییراتی که در کنترل وارد کرده اند به نظرم زیاد جالب نیست البته شاید باید کم کم باهاش انس بگیرم ) . همچنین داستان بازی بسیار سطحی تر شده و باید گفت Gameplay هم دیگه اون اصالت رو نداره و یه جوراییCOD گونه شده بازی.
مشکل منم با این شماره دقیقاً همینه ! یسری تغییرات به بازی اضافه کردن که اصلاً لازم نبود ! کاور گرفتن هم یه جوری شده نمی دونم چه بلایی سرش آوردن ولی من همش تو درو دیوار گیر میکنم ! :d و موردی که بیش تر از همه اینا تا حالا منو اذیت کرده تغییر sensitivity بازی هست که اصلاً جالب از آب در نیامده ! مخصوصاً تو مولتی این قضیه بیشتر به چشم میاد !

---------------------
دوستان عزیز یه مقدار معدبانه تر هم میشه صفحات تاپیک رو جلو برد !

کنترل بازی بسیار خوب و روان هست و دقیقه اون چیزی هست که مولتی بازهای خفن دنبالش میگردن و یک جورایی جنگ ها و تن به تن میکنه نه نوب بازی

البته هنوز مولتی نلاین بازی نکردیم ببینم چی میشه

کدوم بخش پستم متعصبانه بود؟ :d بهترین بازیه نسل!؟ نسخه 2که عالی بود بازم نمیتونه بهترین نسل باشه !
CALM Down Dude [2]
با این قسمتش هم موافقم میشه بدون کاور زد به دل دشمن... هنوز اینسینشو بازی نکردم ببینم اونم اینطوریه یا که نه!
:)) من راستش اصلا ندیدم شوما چه پستی دادی :دی
چرا نمیتونه؟ یعنی جز بهترین ها نیست؟
یه دوستی گفت بدون هدف گیری بازی کلا خودش هدف داره اصلا همچین چیزی نیست و مثل نسخه های قبلیه!
گرافیکش خیلی قشنگه
اینکه مارکوس نیست خیلی بده...گرز بدون مارکوس نمیچسبه

خب بالاخره منم بازی را تمام کردم .
درسته گیم پلی رون تر شده و گرافیک هم خیلی چشم نواز هست ولی به نظر من که در مقایسه با گیرز 3 فقط یک شوخی بود . کل بخش کمپین بازی فقط تو این خلاصه میشد که از نقطه A بریم B و یه سری دشمن را بکشی و بعد هم مرحله بعدی . داستان هم که فقط یه بهانه بود تا این عنوان شکل بگیره .
اگه بخش AFTERMACH نبود که دیگه هیچی . همین بخش یک ساعته کلش به کمپین بازی میارزید . اصلا یه حسی داشت که توی کمپین نبود .
فکر کنم این بخش رو برای گیرز 3 ساخته بودن وبنا به دلایلی توی گیرز 3 قرار ندادن . ممکنه اینجوری باشه ؟

! کاور گرفتن هم یه جوری شده نمی دونم چه بلایی سرش آوردن ولی من همش تو درو دیوار گیر میکنم ! و موردی که بیش تر از همه اینا تا حالا منو اذیت کرده تغییر sensitivity بازی هست که اصلاً جالب از آب در نیامده ! مخصوصاً تو مولتی این قضیه بیشتر به چشم میاد !
کس دیگه ای هم این دو تا جمله رو تایید میکنه؟:(

فک کنم اینا کنسولم اورکلاک میکنن نادخا ...
حالا قصد جو دادن ندارم ولی هر مرحله بازی واسه خودش یه Wallpaper ـه
و بر خلاف اونچه که دوستمون گفت دوربین همچنان سنگینی سابق رو داره و به نظرم سنگین ترم شده ...
و اینکه بر خلاف هیلو شعور به خرج دادن و اولین عنوانی که استودیوی فرعی میسازه رو شماره دار نکردن هیچ ، تحت نظر استودیوی اصلی هم ساختن که قابل تقدیره
این Horror تو Aftermath ما رو کشته ...>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or