Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اعضای THE COALITION
s29pbn2bmmq6.jpeg

و پیامشون به fans ها...
Thank you from all of us at THE COALITION STUDIO
.The gears of war Ultimate Edition BETA now is over
Thank you for sharing your Feedback,bugs and Suggestions with us -- you've helped us to improve the final game.

امروز داشتم GeoW 2 بازی می کردم که...
من فراموش کردم در ارتباط با قضیه 2 تا ماه یک توضیح بدم gears of war 2 یک دیالوگ بین مارکوس و Benjamin carmine ردو بدل میشه که بنجامین میگه ماه های سرا!

This one guy in Basic, he thought that they came from Risea or one of the moons.

چیزی که اینجا برای من خیلی جلب توجه می کنه، one of the moons نیست، بلکه اون Risea هستش!
یه سری شایعه توی دنیای گیرز وجود داره که می گه منشع اصلی لوکاست ها Risea هستش، که ظاهرا اشتباهه. (چیزهایی که مهرداد صفحه ی قبل گفت.)
Risea یکی از اجرام آسمانی منظومه ای هست که سرا توش وجود داره. (شاید سیاره؟)
اما نکته ی خیلی جالب اینجاست. فقط و فقط یه بار توی کل سری گیرز به Risea اشاره شده که اسمش در کنار "یکی از ماه ها" آورده شده. توی هیچ نسخه ای بیشتر از یه ماه نمی بینیم تا اینکه توی تریلر اول GeoW 4 دوتا قمر نشون می دن و خیلی هم روی این موضوع تاکیید دارن!
من فکر می کنم این mentionـیه که یه جوری این دوتا موضوع رو به هم ربط میده.
یعنی احتمالا بعد از اتفاقات GeoW 3 انسان ها دنبال یه جایی برای زندگی می گردن، گروه‌ی رو به Risea می فرستن و... .
اینجاست که شاید با توجه به کژتابی حرف کارماین یه دلیل منطقی بشه آورد که منظور از اون one of the moons، ماه های سرا نبوده چون توی هیچ نسخه ای غیر از یه قمر ندیدیم، پس منظور از one of the moons، ماه های Risea هستش؟!
با توجه به اینکه دیگه روی سرا لوکاستی وجود نداره، برای خیلی ها گیرز، Locust vs. COG معنی میشه و اینکه توی تریلر بازی موجودات جدید دیدیم؛ اتفاق افتادن plot بازی یا بخش عمده ـش توی Risea خیلی خوب می تونه توجیح بکنه، وجود لوکاست ها، وجود موجودات جدید و حتی وجود Locust King (!) رو!
به نظرم این ایده می تونه درست باشه، تنها توجیحی که وجود نداره تقابل نسبی ـش با ماجرای Medical Facilities هستش.

پ.ن: @Musician توی کتاب ها یا کامیک ها چیزی از Risea گفته نشده؟!

آخرین ویرایش:
امروز داشتم GeoW 2 بازی می کردم که...

چیزی که اینجا برای من خیلی جلب توجه می کنه، one of the moons نیست، بلکه اون Risea هستش!
یه سری شایعه توی دنیای گیرز وجود داره که می گه منشع اصلی لوکاست ها Risea هستش، که ظاهرا اشتباهه. (چیزهایی که مهرداد صفحه ی قبل گفت.)
Risea یکی از اجرام آسمانی منظومه ای هست که سرا توش وجود داره. (شاید سیاره؟)
اما نکته ی خیلی جالب اینجاست. فقط و فقط یه بار توی کل سری گیرز به Risea اشاره شده که اسمش در کنار "یکی از ماه ها" آورده شده. توی هیچ نسخه ای بیشتر از یه ماه نمی بینیم تا اینکه توی تریلر اول GeoW 4 دوتا قمر نشون می دن و خیلی هم روی این موضوع تاکیید دارن!
من فکر می کنم این mentionـیه که یه جوری این دوتا موضوع رو به هم ربط میده.
یعنی احتمالا بعد از اتفاقات GeoW 3 انسان ها دنبال یه جایی برای زندگی می گردن، گروه‌ی رو به Risea می فرستن و... .
اینجاست که شاید با توجه به کژتابی حرف کارماین یه دلیل منطقی بشه آورد که منظور از اون one of the moons، ماه های سرا نبوده چون توی هیچ نسخه ای غیر از یه قمر ندیدیم، پس منظور از one of the moons، ماه های Risea هستش؟!
با توجه به اینکه دیگه روی سرا لوکاستی وجود نداره، برای خیلی ها گیرز، Locust vs. COG معنی میشه و اینکه توی تریلر بازی موجودات جدید دیدیم؛ اتفاق افتادن plot بازی یا بخش عمده ـش توی Risea خیلی خوب می تونه توجیح بکنه، وجود لوکاست ها، وجود موجودات جدید و حتی وجود Locust King (!) رو!
به نظرم این ایده می تونه درست باشه، تنها توجیحی که وجود نداره تقابل نسبی ـش با ماجرای Medical Facilities هستش.

پ.ن: @Musician توی کتاب ها یا کامیک ها چیزی از Risea گفته نشده؟!

تکنولوژِی حال حاضر سرا هیچ وقت تا سطحی پیشرفت نکرد که مردم بتونن به سیارات دیگه جابه جا و ساکن بشن فقط در سطحی بود که ماهواره های فضایی لانچ بشه یک چیزی مشابه با وضعیت فعلی دنیای خودمون اون risea or one of the moons هیچ وقت یحثش جدی گرفته نشد تا زمانی که تریلر گرز4 نمایش داده شد لوکاست ها هم به هیچ عنوان از سیاره دیگه نیومدن , به اضافه اینکه من چند تا hint تو تریلر نشون دادم که مربوط میشه به اینکه جریان تو sera اتفاق میفته که خارج از این باشه واقعا غیر منطقی هست.این قضیه هم هیچ وقت داخل کتاب و کامیک ها بهش اشاره نشد.

تکنولوژِی حال حاضر سرا هیچ وقت تا سطحی پیشرفت نکرد که مردم بتونن به سیارات دیگه جابه جا و ساکن بشن فقط در سطحی بود که ماهواره های فضایی لانچ بشه یک چیزی مشابه با وضعیت فعلی دنیای خودمون اون risea or one of the moons هیچ وقت یحثش جدی گرفته نشد تا زمانی که تریلر گرز4 نمایش داده شد لوکاست ها هم به هیچ عنوان از سیاره دیگه نیومدن , به اضافه اینکه من چند تا hint تو تریلر نشون دادم که مربوط میشه به اینکه جریان تو sera اتفاق میفته که خارج از این باشه واقعا غیر منطقی هست.این قضیه هم هیچ وقت داخل کتاب و کامیک ها بهش اشاره نشد.

دقیقا همین طوره.
البته اگر بازی توی سرا اتفاق بیفته یه سری چیزهای که الان می دونیم یا فکر کنیم غیر منطقی به نظر میاد، اگر خارج از سرا اتفاق بیفته یه سری مسائل دیگه غیر منطقی به نظر میاد! :d
بستگی داره این تفکر ما رو چه طوری Coalition با توجیح هاش تغییر بده.

سیستم شاتگان (:d) هم ظاهرا مثل 1و2 شده :

دقیقا همین طوره.
البته اگر بازی توی سرا اتفاق بیفته یه سری چیزهای که الان می دونیم یا فکر کنیم غیر منطقی به نظر میاد، اگر خارج از سرا اتفاق بیفته یه سری مسائل دیگه غیر منطقی به نظر میاد! :d
بستگی داره این تفکر ما رو چه طوری Coalition با توجیح هاش تغییر بده.

البته سرا ثابت کرده همیشه جای تخیلی بوده و کلا اکوسیستم اتمسفر موجودات خیلی خفنی داره اون از hail و ایمولژن , riftworm اینم از wind flare
به نظر من خیلی منطقی تر هست که بگیم سرا 2 تا ماه داره (حالا به دلایل جدید) تا اینکه بگیم بازی تو یک سیاره دیگه هست ولی تکنولوژِیشون عین ساکنین سرا دولتشون cog لنسرشون mk2 بعدش اینام همش تصادفی باشه بعد اصلا همدیگم نمیشناسن :|:d
This one guy in Basic, he thought that they came from Risea or one of the moons.
این جمله هم دقیقا زمانی گفته میشه که برای اولین بار delta squad وارد hollow میشه و خیلی خیلی عقبتر از اون قضیه هست که ریشه لوکاستها براشون تو new hope facility روشن بشه , پس این قضیه هم خط میخوره...
یک چیزه دیگه هم اضاقه کنم کلا سرا از لحاظ فصلی هم متفاوت هست اونها فصل زمستانشون یا winter رو frost مینامن شایدم این ماهه تو یک بازه زمانی از سال ظاهر میشه :d
..........
شاتگان هم راضیم ازش فقط باید سیتسم gore رو بهتر کنن که قبلا هم گفتم بشه مثل gears 2 که organs دل روده طرف بریزه زمین روش راه بری :d

این ویدیو دیدم کلا ناراحت شدم, این بابا خود version من منتها اونور زندگی میکنه حیف که دست ما ازین چیزا کوتاه :|:|

https://www.youtube.com/watch?v=FVndoq2Miok

البته سرا ثابت کرده همیشه جای تخیلی بوده و کلا اکوسیستم اتمسفر موجودات خیلی خفنی داره اون از hail و ایمولژن , riftworm اینم از wind flare

مشکل اینجاست که توی شماره های قبلی یه ماه نشون دادن! :d
اتمسفرش هر چه قدر هم عجیب غریب باشه هیچ جوره نمی تونه اضافه شدن یه ماه یهویی رو توجیح کنه. مگر اینکه دلیل خیلی منطقی بیارن.

به نظر من خیلی منطقی تر هست که بگیم سرا 2 تا ماه داره (حالا به دلایل جدید) تا اینکه بگیم بازی تو یک سیاره دیگه هست ولی تکنولوژِیشون عین ساکنین سرا دولتشون cog لنسرشون mk2 بعدش اینام همش تصادفی باشه بعد اصلا همدیگم نمیشناسن :|:d
این دو نفر صد در صد ساکن سرا هستن توش هم شکی نیست. COG، Gnasher، Lancer و... همن طور که گفتی دلیل محکم هستن.
گفتم شاید از سرا به سیاره ی دیگه یه تیم از COG فرستاده باشن. :d
اگر بازی روی سیاره ی جدید باشه باید برای اون پلاک ماشینه که هیچی، ولی سطح تکنولوژی ای که باعث شده به سیاره ی دیگه سفر کنن و Windflare که ظاهرا مخصوص سرا هست و در صورت وجود لوکاست روی سیاره ی جدید دلیل بیارن.
اگر بازی روی سرا باشه باید برای دوتا ماه، موجودات جدید توی تریلر و بودن احتمالی لوکاست ها دلیل بیارن.
مهم نیست بازی کجا اتفاق بیفته مهم اینه که منطقی اتفاق بیفته! :d

آخرین ویرایش:
TRUE MASTERPIECE

دانلود :

دانلود فایل Download Kevin Riepl Gears War Theme Lite mp3 از آپلود آی آر

اهنگ مال زمانی هست که داخل GEARS OF WAR 1 میمردید... یکی از قطعه هایی هست که عمق روح دنیای gears of war داخلش موج میزنه.
امیدوارم Composer گرز 4 هم همین کوین رایپل باشه اگرم نشد به درک بدن به همون Steve Jablonsky یکی از یکی بهتر.

TRUE MASTERPIECE

دانلود :

دانلود فایل Download Kevin Riepl Gears War Theme Lite mp3 از آپلود آی آر

اهنگ مال زمانی هست که داخل GEARS OF WAR 1 میمردید... یکی از قطعه هایی هست که عمق روح دنیای gears of war داخلش موج میزنه.
امیدوارم Composer گرز 4 هم همین کوین رایپل باشه اگرم نشد به درک بدن به همون Steve Jablonsky یکی از یکی بهتر.
دیوونه این اهنگ بودم خارق العاده است ممنون واسه لینک . فقط اگه کیفیت 320kbps این اهنگ را پیدا کنی ممنون تر میشم :دی

یک سال و یک ماه پیش رفتم 360 رو فروختم یه ps4 خریدم
روزی هم که تریلر گرز4 اومد تصمیم گرفتم ، امروزم رفتم ps4 رو فروختم ONE خریدم
خداکنه مث روزای گرز2و3 شلوغ بشه...

یک سال و یک ماه پیش رفتم 360 رو فروختم یه ps4 خریدم
روزی هم که تریلر گرز4 اومد تصمیم گرفتم ، امروزم رفتم ps4 رو فروختم ONE خریدم
خداکنه مث روزای گرز2و3 شلوغ بشه...
از تو دم دمی مزاج تر من ندیدم پسر. چقدر منو شیر میکردی که 4 رو نگه دارم.الان حق دارم بگم I Hate You ؟ :|:d
خخخخخخخخخخخخخخخخ
yahoo_21.gif
))))))))
یالا وان بخر بیا بریم حموم :v

حموم؟
yahoo_17.gif
:hurted1::d

آخرین ویرایش:
وردرارن یک تریلر دیگه رو Gamescom بدن با یک موزیک متن حماسی روش
واقعا موزیک متن هایی تاثیرگزارتر از سری Gears ندیدم . این گیم پلی کهE3 نشون دادن تاثیر گزار نبود رو مردم باید یک چیز نشون بدن زیر و رو کنن:-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or