Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
کامیار, انیا نمیتونه بچه دار بشه :d صفحات قبل توضیحشو دادم .
مهرداد به نظرت این مرده کیه ؟؟ چه نسبتی با کارکترای قسمت قبل داره ؟ :d
البته این امکانم هست که تغییر داده باشن داستان کتاب رو ! راد فرگوسن گفته بود قدیم !

عکس های مستقیم از گیم پلی

فوق العادست :x شخصیت اصلی را هم دوست دارم درسته اندازه مارکوس بد اسس نیست اما تو دل برو ه :دی

راستی فقط منم فکر میکنم این جونور ها شبیه به اون باس دریایی توی گرز 3 هستند ؟ یک ارتباطی باید بینشون باشه

مهرداد به نظرت این مرده کیه ؟؟ چه نسبتی با کارکترای قسمت قبل داره ؟ :d
البته این امکانم هست که تغییر داده باشن داستان کتاب رو ! راد فرگوسن گفته بود قدیم !

متین حقیقتش منو یاد برادران carmine میندازه به نوعی :d بعد از لحاظ طراحی کاراکتر facial خیلی سادس یعنی هیچ ابهتی انچنانی نداره ولی برای این قضاوت ها زوده من خودم اینو تو ذهنم به وجود اوردم اگه تو صورتش جای 2 3تا زخم و یکمی صورتش حالت خشن تری بگیره موهاشم به مشکی تغییر پیدا بکنه و rag مارکوسم بزاره سرش خیلی خوب میشه اصلا از این رو به اون رو میشه:d که البته تمام این چیزهایی که گفتم نیاز به توضیحات داره که چرا صورتش زخم داره و و و غیره... ولی کلا باید تو صورتش تغییراتی بوجود بیاد :d نسبتش با مارکوس انیا هم همونطور که قبلا هم اشاره کردم غیر منطقی هست انیا به خاطر تاثیرات Imulsion نمیتونه باردار بشه که البته اکثر انسهانهای sera اگه infected شده باشن نمیتونن بچه دار بشن ولی شاید راه درمانی براش پیدا کرده باشن البته یک سری ارتباط ها بین Jd مارکوس و انیا هست , مارکوس و پدرش ادام جفتشون چماشون ابی هست jd هم همینطور jd موهای بلوند داره که به انیا ارتباط پیدا میکنه به اضافه اینکه jd میخوره شخصیت شوخ طبعی داشته باشه که من پایه این قضیه به هیچ عنوان نیستم... امیدوارم بتونن این 2 تا کاراکتر جوری بوجود بیارن که در سطح مارکوس دام ظاهر بشن به اضافه اینکه من زیاد موافق کاراکتر female به عنوان پلیر دوم نیستم چون بازیرو از حالت خشن بودن دور میکنه.من هی یک نکته ای یاد میره بگم , voice actor کیت kait همون voice actor انیاست:d
داستان کتاب رو که متاسفانه نمیتونن تغغیرش بدن چون منطقی نیست.
.........
راد فرگوسن تو gears 4 به گفته خودش سعی داره که بازی برگردون به ریشه ها که دقیقا منظورش این هست که زمانی که شما گرز 1 بازی میکنید به نوعی لوکاست ها برای شما احساس ترس بوجود میارن ولی داخل شماره 2 3 این موضوع به نوعی عادی میشه... من خودم احساس میکنم شماره 4 گرز حس تاریکتری نسبت به شماره 1 به مخاطب القا میکنه نکته دیگه ای که تو دیالوگ های jd به کار میبره این هست که این موجودات رو that thing صدا میکنه یعنی هیچ ایده ای نداره که اینها از کجا اومدنو ریشه هاشون از کجاس که این نشون میده ما با یک واقعه خیلی خیلی تازه طرف هستیم ...

مهرداد جان منم باهات موافقم اگر JD رو اخموتر کنن و رو صورتش جای زخم باشه و یه مقدار صورتش رو استخونی تر کنن بهتر میشه
امشب یبار دیگه تریلرGeow 4 رو دیدم یه سوال داشتم چرا دو تا ماه تو آسمون هستش؟دلیلش چیه کسی میدونه؟

آخرین ویرایش:
دوباره تریلرو دیدم واقعا جو و فضای خوب و سنگینی داره،
صدا گذاریش هم واقعا خوبه...
فضای اون قسمت کتابخونش هم جالب بود،
حرکت برگا و درختا،انفجارا،حتی نور چراخ قوه ،وزش باد و نور ماه که خیلی نظرم رو جلب کرد...
در مورد کاراکترا هم Jd به غیر از صورت و صداش خوب طراحی شده،دختره رو ولی کلا باهاش حال نکردم،
در مورد دشمنا هم به نظرم اینا یه سری موجود غیر عادی-یعنی زیاد باهاش دگیر نیستم تو بازی-بودن و دشمنا تغییر نکردن،

ولی چیز مهم تر اون حس برادری و خشونته که گرز رو تبدیل به یه بازیه خاص می کنه،
یادمه قبل از نسخه ی 3 یه کلیپ از Chris Perna -نمی دونم هنوز تو تیم هست یا نه-دیدم که کلا بحثش به غیر از طراحی خیلی رو همین قضیه ی Brotherhood تمرکز داشت،به نظرم برا فن ها فاکتور مهمیه...
البته هنوز خیلی زوده برا نظر دادن...
و اینکه راد فرگوسن هم خیلی خوبه...

مهرداد جان منم باهات موافقم اگر JD رو اخموتر کنن و رو صورتش جای زخم باشه و یه مقدار صورتش رو استخونی تر کنن بهتر میشه
امشب یبار دیگه تریلرGeow 4 رو دیدم یه سوال داشتم چرا دو تا ماه تو آسمون هستش؟دلیلش چیه کسی میدونه؟

به خاطر اینکه سرا بیشتر از یک قمر داره... احتمالا 3 یا 4 تا
البته اینم میتونه باشه که جریان بازی تو یه سیاره دیگه اتفاق میفته که خیلی خیلی بعییده

این شخصیتی که نشون دادن استایل حرف زدنش و تُن صداش بسیار شبیه Liam Mcintyre بازیگر نقش اسپارتاکوس هست

به خاطر اینکه سرا بیشتر از یک قمر داره... احتمالا 3 یا 4 تا
البته اینم میتونه باشه که جریان بازی تو یه سیاره دیگه اتفاق میفته که خیلی خیلی بعییده

سرای که نسخه های قبل نشون دادن یک قمر داشت

من فراموش کردم در ارتباط با قضیه 2 تا ماه یک توضیح بدم gears of war 2 یک دیالوگ بین مارکوس و Benjamin carmine ردو بدل میشه که بنجامین میگه ماه های سرا! البته داخل هیچکدوم از کتابها و کامیک ها به این قضیه اشاره ای نشده باید منتظر بمونیم تصمیماتشون بر چه حساب بوده وگرنه به طور کلی تا به الان 1 ماه نشون داده شده داخل سه گانه گرز و جاجمنت.

hg9d_gfdf.png

...........
راد فرگوسن تو توییچ اعلام کرده بود داخل گیم پلی گرز 4 نکاتی هست که که هیچکدوم ار فنها تا حالا بهش پی نبردن من هم تریلرو با بهترین کیفیت دانلود کردم و نکات جدیدی داخلش پیدا کردم :

همونطور که داخل عکسی که پایین گذاشتم میبینید شماره پلاک ماشین به این صورت هست : crimson omen logo 4m COG که COG مخفف COALITION ORDERED GOVERMENTS هست که بیانگر این هست که بازی در سرا به وقوع میپیونده و LOGO جدید که بر روی ARMOR جی دی هست دولت جدید هست که قبلا توضیحشو دادم در ارتباط با موقعیت که بازی اتفاق میفته من تنها جایی که به ذهنم میرسه که از لحاظ جغرافیایی و توپوگرافی به اون لوکیشن بخوره VETES ISLAND هست که زمانی که داخل گرز 2 JACINTO کاملا از بین میره اون جزیره تبدیل میشه به اقامتگاه جدید انسانها که لوکاستها قادر به زدن تونل به اونجا نبودن ولی لمبنتها نفوذ کردن در رابطه با اون WINDFLARE هم که قبلا بهش اشاره کردم باید اینو بدونیم سیاره سرا اتفاقات طبیعی عجیب غریب زیادی داره مثل HAIL یا همون تگرگ شیشه ای داخل GEARS OF WAR 2 پس این مسائل دور از ذهن نیست.

nuen_sdasa.jpg

scux_vectesisland.png

یه موضوعی به نظرم اومد :
تو جریان حمله locust ها ، اکثر sera داغون میشه .
اکثر مردم می میرن .
همونطور که مهرداد گفت ، imultion باعث عدم بارداری زنان میشه !
آب و هوا هم به نظر وضعیت خوبی نداشت !
هر جور حساب میکنم نسل انسان ها تو sera همینجوریش باید منقرض بشه ! موجودای جدید دقیقا دنبال چی هستن تو sera ؟؟

یه موضوعی به نظرم اومد :
تو جریان حمله locust ها ، اکثر sera داغون میشه .
اکثر مردم می میرن .
همونطور که مهرداد گفت ، imultion باعث عدم بارداری زنان میشه !
آب و هوا هم به نظر وضعیت خوبی نداشت !
هر جور حساب میکنم نسل انسان ها تو sera همینجوریش باید منقرض بشه ! موجودای جدید دقیقا دنبال چی هستن تو sera ؟؟

کلا تمام بدبختی های 100 سال اخیر SERA همش به خاطر کشفیات imulsion هست جنگ uir و cog بر سر سوخت Imulsion,راه اندازی new hope facility و ازمایشات بر روی subject ها و بوجود اومدن sires ها... پیدایش لوکاست ها,در واقع 5 سال قبل از E-DAY داخل HOLLOW (محل زندگی لوکاست ها) IMULSION شروع کرد به تغییراتی و هر موجودی با بر برخورد بهش دچار تغییر فیزیکی یا به قول معروف MUTANT میشد(به عنوان مثال تغییر BRUMAK در اخر GEARS OF WAR 2) به همین دلیل QUEEN MYRRAH به ادام فینکس فرصت میده که راه حلی برای پیشگیری شیوع IMULSION بکنه وگرنه مجبورند به سطح زمین بیان ولی متاسفانه ادام فینکس موفق به پیدا کردن راه حلی نمیشه و در اون زمان ادام فینکس با اختراع HAMMER OF DAWN موجب پایان دادن به جنگ PENDULUM میشه در همین حین که IMULSION پیشروی بیشتری میکرد 6 هفته بعد از جنگ پندولوم QUEEN MYRRAH مجبور میشه برای نجات نژاد لوکاستها به روی زمین حمله کنه و برای بقای خودشون علیه انسانها وارد جنگ بشه...که اول gears of war 1 با این جمله معروف روبرو میشیم :
For a time, the humans of Sera knew the illusion of peace... until Emergence Day. At that moment, our people broke free from our subterranean, erupting into the domain of these ground walkers, and wiping out whole cities. We fought and killed the humans on their fine boulevards, in their homes, on their battlefields.

t3ju1g2kf3nd8oer5ij8.jpg

ALL SHALL FALL BEFORE THE HORDE

..................

پایان گرز 3 کلا گند زد تو ادامه سری! حداقل یک راهی ؟ نژادی؟ چیزی میگذاشتی برای برگشت! خیلی پایانش تخیولی بود تو هیلو هم همچین پایان ها نمیگزارن چه برسه به گرز!

پایان گرز 3 کلا گند زد تو ادامه سری! حداقل یک راهی ؟ نژادی؟ چیزی میگذاشتی برای برگشت! خیلی پایانش تخیولی بود تو هیلو هم همچین پایان ها نمیگزارن چه برسه به گرز!

امین انقد دستشون بازه واسه ادامه ی سری.....یو هو skorge برمیگرده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or