Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اون حرفا و انتقاداتی که اکثرا از جمله خودم کردم فقط مربوط به نمایش بازی میشه که انتظار داشتم حالا که گیمپلی نمایش دادن یه چیز جدید از بازی رو نشون بدن. قضیه اینجاس که ما کوچکترین اطلاعاتی هم از داستان، شخصیت ها و حتی زمان بازی نداریم. همینا باعث شد اون نمایش بیشتر بی سر و ته جلوه کنه.

مسلما GEARS 4 بازی عالی خواهد شد چون سازنده میدونه ما چی میخوایم (از اتمسفر بازی مشخصه که میدونه). منتظر نمایش های بعدی بازی میمونیم.

من که آخرش متوجه نشدم بازی Gears 4 هست یا Gears of War 4. تو تایتل بازی نوشته Gears 4 ولی تو سایت Xbox که میرم بازی رو با عنوان Gears of War 4 معرفی کرده. بعد اینا اگه میخواستن شخصیت اصلی رو عوض کنن باید عین Halo عمل میکردن و کلی پس زمینه میچیدن، تازه اونجا چیف هنوز هست و شخصیت جدید جای چیف رو نگرفته. اینجا یهو یه بابایی نشون میدن که به نظر میاد شخصیت اصلی هست، خب مشخصه همه واکنش نشون میدن :دی نمایش بازی یه چیزی رو نشون داد، اینکه گرافیک و اتمسفر کاملا عالی هست، ولی خب برای نشون دادن این قضیه لازم نبود یه گیم پلی نصفه و نیمه تحویل ملت بدن که اینجوری واکنش منفی به همراه داشته باشه. به هر حال امیدوارم هر چه زودتر مشخص کنن قضیه چیه و اگه مارکوس شخصیت اصلی نیست، این یارو جدیده رو کامل معرفی کنن، تکلیف عنوان بازی رو هم درست مشخص کنن و اگه Gears 4 هست بگن چرا اسم بازی عوض شده. من مشکلی با تغییرات مثبت ندارم ولی خب دلیلش رو باید بگن، نه اینکه یهو بردارن بدون هیچ اطلاع رسانی همه چی رو عوض کنن :دی

:-/یه سوال که ذهنم رو مشغول کرده چرا تو این عکس JD (یا همون کاراکتر بازی) تصویرش واضح نیست؟ چرا؟
67ff5d985133bb961.jpg
[/URL][/IMG]
ارتیست خواسته با این کار اون حس تیره و تاریک و حس HORROR این شماره به ما القا کنه.
.................
محمد معلومه تاپیکی که زدمو نخوندی:d GEARS 4 اسمی هست که فقط برای E3 به کار میبرنش محصول نهایی GEARS OF WAR 4 هست.

مهرداد اصلانم به PAUL WALKER شبیه نیست استایل و حرف زدنش منو یاد یکی میندازه که هر چی فکر میکنم یادم نیست

اینکه اینا بچه کارکتر های اصلی باشن اصلا معقول نیست و به نظرم این نظریت رد میشه :d به نظر من با توجه CO-OP چهار نفره گرز 3 بعد نیست که تو گرز 4 هم شاهد CO-OP چهار نفره باشیم و این دوتا شخصیتی که نشون دادن یک مینی مرحله برای بدست اوردن چیزی باشن
در مورد دشمن جدید هم یکم دارن فانتزیشش میکنن شخصیت اصلی که از اون ماده بهش برخورد کرد تو کتاب خونه برق لباسش قطع شد به نظرم دارن روی یک دشمن جدید مسخره تر و چرت تر از اون لمبند ها کار میکنن که امیدوارم قالب بازی رو به خودشون اختصاص ندن

در کل به نظرم باید به تیم سازنده اعتماد داشته باشیم و این فقط این نمایش خیلی اولیه بود صرفا جهت معرفی و قطعا یک چیز عظیم می سازن

اونا هم که میگن مارکوس باید قیدشو بزنن و کارکتر جدید بیارن اصلا نظرشون جالب نیست و برای من غیر قابل قبول اکثر بازی های مطرح با کارکترشون شخصیت پیدا کردن و اونها این تغییر کارکتر رو انجام ندادن مثل هیلو مثل TR مثل آنچارتد و خیلی از بازی های موفق دیگه مارکوس هم شخصیت کمی نیست و دیدم تقریبا 90 درصد گیمر ها اون رو به اسم میشناسن چیزی که تو کمتر شخصیت دیده میشه

ارتیست خواسته با این کار اون حس تیره و تاریک و حس HORROR این شماره به ما القا کنه.
.................
محمد معلومه تاپیکی که زدمو نخوندی:d GEARS 4 اسمی هست که فقط برای E3 به کار میبرنش محصول نهایی GEARS OF WAR 4 هست.
یعنی چی اسم E3؟ تو همون سایت Xbox که عکس یارو هست نوشته Gears 4 :دی مگه انجین اختصاصی هست که بخوان اسم واسش بزارن؟ :دی

هيچكس نميخواد ماركوس رو بكشن!فقط يه شخصيت اصلي جديد معرفي كنن.همين هيلو هم داره كم كم اين كار رو ميكنه!به نظرم در نبود دام:(( بايد يكي باشه كه جاي خاليش رو پر كنه و كم كم خودشو بكشه بالا.

مهرداد اصلانم به PAUL WALKER شبیه نیست استایل و حرف زدنش منو یاد یکی میندازه که هر چی فکر میکنم یادم نیست

اینکه اینا بچه کارکتر های اصلی باشن اصلا معقول نیست و به نظرم این نظریت رد میشه :d به نظر من با توجه CO-OP چهار نفره گرز 3 بعد نیست که تو گرز 4 هم شاهد CO-OP چهار نفره باشیم و این دوتا شخصیتی که نشون دادن یک مینی مرحله برای بدست اوردن چیزی باشن
در مورد دشمن جدید هم یکم دارن فانتزیشش میکنن شخصیت اصلی که از اون ماده بهش برخورد کرد تو کتاب خونه برق لباسش قطع شد به نظرم دارن روی یک دشمن جدید مسخره تر و چرت تر از اون لمبند ها کار میکنن که امیدوارم قالب بازی رو به خودشون اختصاص ندن

در کل به نظرم باید به تیم سازنده اعتماد داشته باشیم و این فقط این نمایش خیلی اولیه بود صرفا جهت معرفی و قطعا یک چیز عظیم می سازن

اونا هم که میگن مارکوس باید قیدشو بزنن و کارکتر جدید بیارن اصلا نظرشون جالب نیست و برای من غیر قابل قبول اکثر بازی های مطرح با کارکترشون شخصیت پیدا کردن و اونها این تغییر کارکتر رو انجام ندادن مثل هیلو مثل TR مثل آنچارتد و خیلی از بازی های موفق دیگه مارکوس هم شخصیت کمی نیست و دیدم تقریبا 90 درصد گیمر ها اون رو به اسم میشناسن چیزی که تو کمتر شخصیت دیده میشه

من نگفتم شبه PAUL WALKER گفتم تا دیالوگ گفت صداش مثل PAUL WALKER بود شاید بد منظورمو گفتم...
چون معقول نیست نظریم رد میشه دلیلت نابودم کرد :d
یعنی چی اسم E3؟ تو همون سایت Xbox که عکس یارو هست نوشته Gears 4 :دی مگه انجین اختصاصی هست که بخوان اسم واسش بزارن؟ :دی
چه ربطی داره :dتصمیمشون بر این بوده اسم بازی برای E3 با این عنوان نمایش بدن :d
اینو ببین جوابتم میگیری ثانیه 16
https://www.youtube.com/watch?v=5WkS9Sf2ffo

اقا نکنه گیرز 4 را هم 60 فریم بسازن ؟ :| بلکه واسه بعضی ها عالی هم باشه ولی هر کنسولی باید یه پرچمدار گرافیکی داشته باشه و با 60 فریم بودن حداقل برای مدتی بعد دیگه نمیشه . شاید برای اول نسل با یه گرافیک خوب جواب بده ولی بعدش نه !

از اینجا میگم که این ریمیک گیرز 1 را کردن 60 فریم چیزی که یه گیمر جدید با رو اوردن به کنسول X1 میاد اولین بار بازی را 60 فریم تجربه میکنه یکم غیر منطقیه با شروع گیرز 4 اون را 30 فریم تجربه کنه از این جهت هم میگم دقیقا اتفاق هیلو 5 که با معرفی کالکشن مسترچیف که بازیها را 60 فریم تجربه کردیم این نسلی خود هیلو 5 هم 60 فریم شد .

بالاخره واسه مولتی پلیر بازهای حرفه بگم خوشتون بیاد برید به درک :دی اقا ما همون 30 فریم را میخوایم خدا کنه از این جور تصمیم ها نگیرن :|

اقا نکنه گیرز 4 را هم 60 فریم بسازن ؟ :| بلکه واسه بعضی ها عالی هم باشه ولی هر کنسولی باید یه پرچمدار گرافیکی داشته باشه و با 60 فریم بودن حداقل برای مدتی بعد دیگه نمیشه . شاید برای اول نسل با یه گرافیک خوب جواب بده ولی بعدش نه !

از اینجا میگم که این ریمیک گیرز 1 را کردن 60 فریم چیزی که یه گیمر جدید با رو اوردن به کنسول X1 میاد اولین بار بازی را 60 فریم تجربه میکنه یکم غیر منطقیه با شروع گیرز 4 اون را 30 فریم تجربه کنه از این جهت هم میگم دقیقا اتفاق هیلو 5 که با معرفی کالکشن مسترچیف که بازیها را 60 فریم تجربه کردیم این نسلی خود هیلو 5 هم 60 فریم شد .

بالاخره واسه مولتی پلیر بازهای حرفه بگم خوشتون بیاد برید به درک :دی اقا ما همون 30 فریم را میخوایم خدا کنه از این جور تصمیم ها نگیرن :|
گرز 4 داره با DIRECTX12 ساخته میشه به اضافه اینکه موتور انریل انجین 4 به شدت فلکسیبل هست زیاد نگرانی نباید بوجود بیاد برای 30 فریم شدن احتمالش خیلی بالاس همون 60 فریم باشه.

گرز 4 داره با DIRECTX12 ساخته میشه به اضافه اینکه موتور انریل انجین 4 به شدت فلکسیبل هست زیاد نگرانی نباید بوجود بیاد برای 30 فریم شدن احتمالش خیلی بالاس همون 60 فریم باشه.
:|
توکه فعالی اونجاها برو یه سوالی بکن :دی اقا نمیخوایم بزارید یه بازی مثل ادم تا اخر نسل سر گرافیک جوابگو باشه :|
DX12 تا چه حد میتونه جواب بده ؟! بله تو اوایل نسل که هنوز از قدرت سخت افزاری به حد کمال استفاده نمیشه جواب نمیده ولی فرض را بر این بگیر 3 سال بعدش کنسول رقیب با 30 فریم بازی تحویل میده و ماله ما هم با 60 فریم به نظرت فضا عادلانست ؟!

اگه گیرز4 قرار بود 60 فریم باشه خبر به این مهمی رو همون سره سن اعلام میکردن.

مصطفی الان خیلی خیلی زوده که بخوان بیان رو سن همچین چیزیو اعلام بکنن 1 سال خورده مونده تا ریلیز بازی هنوز خیلی از مراحل ساخت بازی تو دولوپ هست و خیلی چیز ها انبالانس هست ولی واسه خوده من هیچ فرقی نداره 60 یا 30 من گرز رو PC میزنم 60 فریم میرم پای XBOX 30 فریم زیاد به چشم نمیاد سریع عادت میکنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or