Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بچه ها متاسفانه دو دسته شدن تو تایپک این رشته سر دراز داره اینطور که معلومه ...
اقا مهرداد از ترجمه کامیک ها چه خبر ؟ اگه کمکی بود من در خدمتم .

کامیک ها داره ترجمه میشه , باشه حتما خبرشو میدم عزیز.

................
من دیگه نمیدونم به چه زبونی بیان کنم ولی این پست هایی که بین من و کاربر GARTALL تبادل شد

GARTALL
این تغییرات گیرز 1 هم اعصاب منم ریخت بهم ! اینها چی زدند خدایی ؟! اون از انفجار نارنجک تو گیرز که وقتی کنار لوکاست منفجر میشد تیکه ها لوکاست ها به صورت ریز ریز کاملا پخش میشد تو اطراف الان گرفتن مثل گیرز 3 کردند که فقط چند تکه میشه اونم مثل پفک با برخورد بهشون میرن اونور و اینور تو گیرز یک تمام جسد ها سنگینی واقعی داشتند ) یکی از قسمت های که تو گیرز 3 نفرت داشتم ازش متاسفانه گرفتند ریمستر گیرز 1 را هم شبیهش کردند .

جواب من :
تکه شدن کاراکتر هم توسط شاتگان منطقی به نظر میرسید چون شاتگان تو حلق طرف بود که از وسط ترکید حجم خون هم زیاد بودش
توی هیچ کدوم از شماره های گرز جسد ها سنگینی نداشتند و با برخورد باهاشون سریع پرتاب میشدن به هر سمت که اتفاقا به غیر از شماره 3 که منطقی تر شد حداقل روی زمین کشیده میشدن نه پرتاب

GARTALL
من رو حرفی که میزنم کاملا اطمینان دارم تو گیرز 1 سنگینی جسدها بیشتر از همه شماره ها بود . کاملا فکت هستو تو گیرز 3 مصنوعی ترین انفجار بدن کارکترها را شاهد هستیم در حاله ایکه گیرز 1 بسیار بهتر بود . اگه شما یادت نمیاد من کاملا یادم میاد تو همین سایت تو تاپیک مربوطه کلی سر این شاکی بودند .
تو گیرز 1 وقتی نارنجک منفجر میشد قشنگ میشد تیکه ها لوکاست ها را تو هوا دید و مثل سنگ ریزه پخش میشد تو محیط ولی تو گیرز 3 لوکاست 5 تکه کامل میشه که مثل پفک هم اینور و اونور میشه ! این کجاش واقعی هست ؟!
شات گان را هم کاملا مخالف هستم میشه نمونه واقعی را نشون بدید ببینیم چطوری ممکنه یه شات گان بزنه یه انسان را کل وجودش را پخش زمین کنه ؟! شات گان یه سلاح قوی هست ولی راکت که نیست !

جواب من :
باشه شما فکر کن جسد ها سنگینی دارن تو گرز 1 شما ازادی هرجور دوست داری فکر کنی ولی FACT صادر نکن .
مگه من گفتم نمیشه مگه من گفتم غیر واقعیه؟؟؟گرفتی مارو؟:d
ما چیکار به نمونه واقعی داریم الان؟؟؟ SHOTGUN بازی GNASHER هست که قدرت تخریبشم بسیار بسیار بالاس نکنه فکر کردی WINCHESTER SHOTGUNه؟

GARTALL
من فکر نمیکنم چیزی که میبینم را میگم وچیزی که حقیقت داره یعنی فکت .
نمونه واقعی یه مثال بود چیزی که من و امثال من پسند نمیکنیم همون قدرت تحریبی بالاست ! دوم اینکه اصالت شات گان گیرز از شماره 1 شروع شده وقدرت تخیریبیه بالا هم نداشت پس استانداردش همون بود و با نمونه واقعی هم شباهت داشت حالا تو شماره 3 جوری دیگه میشه . تغییرات که به باب من یکی خوش نیومده

جواب من : شما از نظر شخصی به فکت رسیدی GOOD LUCK WITH THAT :d
گرز 1 شاتگانش قدرت تخریب بالا نداره ؟ شما با مقوله RELOAD و ACTIVE RELOAD اشناییت داری؟ مسلما نه
توی این عکس من طرف بدون ACTIVE RELOAD زدم
(تو اون تصویری که لوکاستو با شاتگان زدم میخاید برم دیوارو بزنم تا قدرت تخریبش معلوم بشه؟)

GARTALL
الان تو این عکس چه اتفاقی افتاده ؟! خون پاشیده هوا ؟ نه میخواستی خونم نپاشه ؟! کسی گفت شات گان تو گیرز 1 قدرت نداشت ؟! اون گیرز 3 هست که به صورت کذایی قدرت داره . سعی کن پستها را خوب بخونی تو همون عکسی که خودت گذاشتی مقایسه کن با گیرز 3 که 5 تکه گوشت میفته زمین ! به صورت مصنوعی . شات گان تو گیرز 3 مثل اینه که تو شکم لوکاست یه نارنجک انداختی . لول .

جواب من :

باشه باشه شما درست میگید

در ضمن GARTALL عزیز من با شما بحث منطقی کردم خودتون موضوع تنش زا کردید.

من از گفتن یک مورد صرف نظر کردم بماند تا بعد...

شما با من هیچ بحث منطقی نکردید ! چون در اولین فرصت خواستی بگی تو از من بیشتر میدونی ! دوما تصویری گذاشتی هیچ ربطی به تخریب نداشت بلکه سیستم پاششن خون بود سوم اینکه سعی میکنی بگی تمام موارد گیرز 3 محاسن بیشتر نسبت به 1 داره .

شما با من هیچ بحث منطقی نکردید ! چون در اولین فرصت خواستی بگی تو از من بیشتر میدونی ! دوما تصویری گذاشتی هیچ ربطی به تخریب نداشت بلکه سیستم پاششن خون بود سوم اینکه سعی میکنی بگی تمام موارد گیرز 3 محاسن بیشتر نسبت به 1 داره .
من نمیدونم فازه شما چیه؟ تا جایی که من یادم میاد 2 3 دفعه با هم بحثارو نقل قول کردیم تو تاپیکای دیگه بعدش از این جمله دوستانه به شما بر خورده حالت تهاجمی پیدا کردی

فرخ من پیشنهاد میکنم خودت یک مرتبه xbox روشن کنی بری به همه موضوع هایی که اشاره کردی بررسی کنی بعد خودت بیای پستتو edit کنی :d

تا اینو دیدی حالت تهاجمی گرفتی در صورتی که نگفتم GARTALL گفتم فرخ اخرشم شکل خنده گذاشتم یعنی این انقدر درکش سخته که دارم دوستانه صحبت میکنم؟
من هیچ.قت ادعا نداشتم قاضی هم گذاشتم دوستان مثل همیشه خوشبختانه تعداد دوستان گرز باز دورو ورمون هم خیلی خیلی زیاده عزیز همه هم خوب در جریانن
.........
سیستم پاشش خون؟ عزیز دشمن با تیر میزنم میخوای ازش خون نیاد؟ سیستم تخریب برم رو پنجره خونه ی HOFFMAN نشون بدم؟دشمنو گذاشتن که بکشیمش خونم ازش بیاد , عزیز دل من خودم گرز 1 از همه سری ها بیشتر دوست دارم چون بیشترین ساعات بازی کردرو دارم.

به نظر من سیستم جنازه (!) تو Gears 1 خیلی بهتر بود چون همین چند وقت پیش دوباره چند تا مرحله از بازی رو رفتم. ولی خب این قضیه خیلی هم چیز خاصی نیست که بخواد رو کیفیت کلی بازی تاثیر بزاره. Gears 3 تنها مشکلاتی که داشت به نظرم روی درجه Normal خیلی آسون بود بازی و در کل اون سختی شماره اول رو نداشت، اسلحه ها هم خیلی بالانس نبودن. اگه Gears 4 کلیت گیم پلیش مثل شماره سوم باشه ولی اتمسفر و درجه سختی مثل شماره اول، به نظرم میتونه بهترین عنوان سری بشه :دی

من نمیدونم فازه شما چیه؟ تا جایی که من یادم میاد 2 3 دفعه با هم بحثارو نقل قول کردیم تو تاپیکای دیگه بعدش از این جمله دوستانه به شما بر خورده حالت تهاجمی پیدا کردی

فرخ من پیشنهاد میکنم خودت یک مرتبه xbox روشن کنی بری به همه موضوع هایی که اشاره کردی بررسی کنی بعد خودت بیای پستتو edit کنی :d

تا اینو دیدی حالت تهاجمی گرفتی در صورتی که نگفتم GARTALL گفتم فرخ اخرشم شکل خنده گذاشتم یعنی این انقدر درکش سخته که دارم دوستانه صحبت میکنم؟
من هیچ.قت ادعا نداشتم قاضی هم گذاشتم دوستان مثل همیشه خوشبختانه تعداد دوستان گرز باز دورو ورمون هم خیلی خیلی زیاده عزیز همه هم خوب در جریانن
.........
سیستم پاشش خون؟ عزیز دشمن با تیر میزنم میخوای ازش خون نیاد؟ سیستم تخریب برم رو پنجره خونه ی HOFFMAN نشون بدم؟دشمنو گذاشتن که بکشیمش خونم ازش بیاد , عزیز دل من خودم گرز 1 از همه سری ها بیشتر دوست دارم چون بیشترین ساعات بازی کردرو دارم.
شما پستی در مورد تخریب شات گان در گیرز 1 دادید ولی من نگفته بودم که شات گان تو گیرز 1 ضعیف هست بلکه گفتم شات گان تو گیرز 3 خیلی قوی تره چون میزنه یه کارکتر را تیکه تیکه میکنه واسه من این معقول نیست زمانی معقول بود که واسش یه سیستم انیمیشن و فیزیکی خوب طراحی کنند مثلا میزدی دستش دست می افتاد زمین یا پاهاش ولی ما تقریبا یه حالت داریم میزنی به لوکاست میشه 5 تکه ! و همون تکه ها هم فیزیک درست و درمونی نداشت . این واسه من باور پذیر نیست عین یه نارنجک میمونه ولی تو گیرز 1 حالت واقعی تر داشت و برام فاز بیشتری داشت درسته قدرت شوتینگش زیاد بود و لوکاست را پرت میکرد عقب ولی وقتی جنازش را میدیدی , میدی که لوکاست سوراخ سوراخ شده و بدن و صورت له شده حس واقع گرایی زیادی داشت .

حرف اخر من اینه ما الان x1 را داریم که قدرت سخت افزارش خیلی بیشتره اگر میخواستند سیستم گیرز 3 را پیاده کنند میتونستند کلی بهبود بدن . درسته ؟ ولی این کار را نکردند و این یکی واسه من خیلی مسخرست چون میتونستند یه سیستم خفن واسش طراحی کنند (فیزیک عالی )
------------------------
من سری گیرز را خیلی بازی کردم از نظر خودم سیستم گیرز 1 خیلی عالی بود یه سختیه فوق العاده داشت دلیل بیشترش هم هوش مصنوعی میدونم شاید خیلی ها یادشون نیاد درسته گیرز 1 دشمن تو صحنه کم داشت ولی لوکاست ها خیلی باهوش تر بودند یه حالت sandbox گونه تو صحنه به وجود میاوردند تاکتیکهای بهتری داشتند ادم را قشنگ دور میزدند وقتی عقب نشینی میکردی قشنگ حجوم میاوردند روت و زود زود پشت سنگر تغییر موقعیت میدادند به همین خاطر با اسنایپ هم خیلی سخت میتونستی هدفشون بگیری و............

آخرین ویرایش:
شما گیرز فنهای خفن واسه خودتون خفن هستید واسه ما نه ! شما هزاران ساعت وقت گذاشتید روش و ما 1 ساعت ! ok ولی به نظر خودم من تو این 1 ساعت از هزاران ساعت شما بیشتر حالیمه ! ( از نظر خودم ) شما نظراتتون را واسه خودتون محترم هست و ماله ما واسه خودمون .

کسی که اولین پست من را ببینیه میفهمه من هیچ فکتی تو پستم قرار ندادم . نظز شخصیم هست .

این پستم :
http://forum.bazicenter.com/thread85848/page51/#post3734110
بعد به پستهایی که بعضی ها در جواب دادند را توجه کنید که پستهای خودشون کاملا بیان میکنه که حرفهاشون فکت هست و ما اشتباه میکنیم ! فقط کلمه فکت به کار گرفته نشده ! لول . بعد یه تعداد میخوان بگن به زور نظر من اشتباهه بعد میخوان بگن من جلو ایشون حق نظر ندارم ! لول ! بازم میگم شما گیرز فنهای خفن واسه خودتون خفنیت نه واسه ما ! افتاد ؟!
دوست عزیز این پیام شما یعنی بی احترامی به دیگران و جمع کثیر گیرز بازها از قدیمی ها گرفته تا جدیدا...اگه زیاد عصبی میشید در مورد یک چیز سعی کنید بعد از فروکش کردنش دست به قلم ببرید.
شما اینجا به همه بی احترامی میکنی بعد میگی من بیشتر از همه حالیمه ؟
درسته نظر شخصی خودتونه ولی ادب حکم میکنه که شما با فکر بیشتر نظر میدادی,البته از ادبیاتتون مشخصه که این موضوع برای شما تبدیل به یه هنجار بزرگ شده که شما و کاربر HalfLife G@ دو نفری چنان موضع شدید ی گرفتید که حاضرید با کل بازی سنتر به نبردِ نرم بپردازید سر یه موضوع کوچیک.
بازم میگم اینکه شما میگی من از همه بیشتر میفهم و شما گیرز بازا حالیتون نیست میتونه بالعکس باشه (البته این نظر شخصی من هست) شما هم هر چقدر هم اینجا فعالیتت رو ببری بالا بازی جوری میاد که ما میپسندیم و دیزاینرها...حالا اینکه با سلیغه ی شما جور در نمیاد بماند
به عنوان یه کاربر بازیسنتر پیشنهاد میکنم تو گیرزِ کلاسیک بمونید تا از کشتن لوکاست ها رنج نبرید.

آخرین ویرایش:
درسته نظر شخصی خودتونه ولی ادب حکم میکنه که شما با فکر بیشتر نظر میدادی,البته از ادبیاتتون مشخصه که این موضوع برای شما تبدیل به یه هنجار بزرگ شده که شما و کاربر HalfLife G@ دو نفری چنان موضع شدید ی گرفتید که حاضرید با کل بازی سنتر به نبردِ نرم بپردازید سر یه موضوع
اتفاقا اصلا بنده به این موضوع فکر نمی کنم که به هنجار هم تبدیل بشه برام:d

بنده جای جای انجمن پست میدم ولی بحثی ایجاد نمیشه ولی اینجا چرا اینجوری شد؟؟
علت کش اومدن بحث ما جواب دادن غیر منطقی و مسخره گونه بعضی کاربرای اینجا(نه همشون البته:d)بود که به خاطر احساس پلیر گیرز بودن خفنی که بهشون دست داده به جای بحث و جواب منطقی طوری برخورد می کنن که گیرز فقط برا خودشون ساخته شده.

بخود شمام همچین جوابایی بدن حالت تهاجمی تدافعی می گیری:dوگرنه هیچکس بیکار نیس سر این موضوعها تو انجمن به قول شما به نبرد نرم بپردازه:d

موفق باشید

.

2 تا نکته تو کلیپ لیک شده دیدم، به نظرم جالب اومد ! :
1- سلاح torque bow پشت کارکتر رو اگه نگاه کنید، میبینید که تیر هم رو سرشه ! دوستان من که رفتن و تست کردن تو گرز1 ، گفتن تو گرز1 360 این مورد وجود نداره !
22297950845763493936.png

2- شکل ظاهری Gnasher تو کلیپ با شکلش تو گرز 1 360 فرق داره (خیلی نو نوار تر شده !) ! این امکان، یعنی میتونن مثل گرز 3 ، اسکین هم اضافه کنن به gears remaster !

51634756587176873622.png

به زودی دوستان من که رفتن گرز1 و بعضی موارد رو تست کردن، کلیپاشون رو اینجا میزارن !!

اینم ویدیویی که با @Nightmare_AW جان تست کردیم,دقت کنین تیره تورک بو پشته مارکوس نیست ولی همین طور که @jondollah عزیز گفت تو ریمستر هست:)

[video=aparat;1AfSG]http://www.aparat.com/v/1AfSG[/video]

چند تا دیگم ویدیو هست در مورده تکه شدن و قدرت تخریب بالای گرز 1....

ویدئویی تست شده در مورد فرگ و قدرت تخریبش نسبت به ریمستر . انفجار فرگ و قطعه شدن کاراکترها که مشابه ریمستر هست :d

[video=aparat;KZBrc]http://www.aparat.com/v/KZBrc[/video]

پ.ن:ولی گرافیک تو ریمستر بیداد میکردا ! :-"

یه ویدئوی مقایسه ایِ جالب دیدم از گیرز ریمستر با تمام گیرز ها . دو قسمت مقایسه شاتگان و فرگ رو جدا کردم و لینکش رو میزارم دوستان هم استفاده کنن :d
-------------
Gears of war Remaster - gnasher Shotgun Comparison
------------
Gears of war Remaster - Frag Comparison
------------
اینم لینک کامل از یــــــوتـــــیـــــوب !
https://www.youtube.com/watch?v=PzIlslbik3k

مقایسه عالی بود..... یه عکس از لحظه انفجار با شاتگان گذاشتم قشنگ فرقاشون مشخص :

jy3e_21.jpg

همونطور که می بینید تو gears 3 و judgment بعد شلیک کاراکتر یهو میپره به سمت راست پایین صفحه که خیلی عجیب و جالب:dتو gears2 ولی دقیق از همون زاویه ای که بهش شلیک شده جسد به سمت عقب میره که قشنگ فیزیک و تاثیر پذیری از زاویه شلیک مشخصه
تو ریمستر گیرز ولی یکم اولا فاصله کمتر و خیلی نمیشه مقایسه برابر کرد ولی تو اون هم کرکتر یهو از همه جهات می ترکه که عجیب باز:d

.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or