Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
گیرز بازیه خشن و هاردکوریه و دعوای پلیرهاش هم خونین و خشنه.
ایشالا ادامه ی دعوا در کانال و با زبون شاتگان . قابلیت تیکه پاره کردن هم موجوده.البته من عضو خنثی بازی بودم و هستم :-s:d

داداش بنده نوشتم 3 تا گیرز رو اینقدر....نه فقط گیرز 3 رو:d
عصبی بودی کامل نخووندی
.
عصبیه چی داریم اختلات میکنیم مشتی :d اول نوشتی تو شماره 3 بعدش سریع ویرایش زدی گرچه من همه حرفامو با مدرک زدم شما هم نشون بده 300 یا 200 یا...چقدر کیل داری ما متقاعد بشیم

عصبیه چی داریم اختلات میکنیم مشتی :d اول نوشتی تو شماره 3 بعدش سریع ویرایش زدی گرچه من همه حرفامو با مدرک زدم شما هم نشون بده 300 یا 200 یا...چقدر کیل داری ما متقاعد بشیم
نه داداش اونو ویرایش نکردم چون وقتی میگم خیلی 3 رو دوس نداشتم که نمی شینم 200 هزارتا کیل بگیرم:dانتقادم نمی کردم که:d
شما پستای بعدی منم بخوونی به دوستمون گفتم 3 رو چند ماه بیشتر نزدم ولی 2 تای اولی تا روز عرضه نسخه بعدی زدم...در مورد کیل نسخه های 1 و 2 اون اچیو 100هزار نفری فقط تو شماره دو رو با بقیه کیلها تو 1 و 2 جمع کنی می بینی که این مقدار میشه
نه فقط من بلکه هر کسی که سه شماره رو کامل زده باشه مطمینا الان کیلش خیلی خیلی بیشتر از مال منم میشه

.

.

آخرین ویرایش:
دوستان خیلی سلیقه رو وارد بحث منطقی میکنن که این درست نیست .. به عنوان کسی که مدت زیادی رو با هر 3 شماره بوده نه فقط یکی .. مدل پوکیدن جنازه تو شماره 1 . 2 رو بیشتر میپسندم ولی این نمیشه فکت !! نظر منه.. پس دلیل نمیشه که شماره3 تو این مسئله ضعیف عمل کرده !! شماره 3 خیلی مشکلات 1 .2 رو حل کرده بود ولی بازم مورد انبالانس و گلیچ هم داشت ولی از همه لحاظ کامل بود من به شخصه شماره 2 رو بیشتر دوست داشتم ولی واقیعت اینه شماره 3 کاملتر از بقیه بود تنها چیزی که فکته اینه که گیرز بهترین بازی شوتر سوم شخصه که هیچی رو دستش نیومده ... پس واقعا خنده داره سر چندتا جزییات خیلی کوچیک کسی بخواد ایراد بگیره اونم سلیقه ای ........

نه داداش اونو ویرایش نکردم چون وقتی میگم خیلی 3 رو دوس نداشتم که نمی شینم 200 هزارتا کیل بگیرم:dانتقادم نمی کردم که:d
شما پستای بعدی منم بخوونی به دوستمون گفتم 3 رو چند ماه بیشتر نزدم ولی 2 تای اولی تا روز عرضه نسخه بعدی زدم...در مورد کیل نسخه های 1 و 2 اون اچیو 100هزار نفری فقط تو شماره دو رو با بقیه کیلها تو 1 و 2 جمع کنی می بینی که این مقدار میشه
نه فقط من بلکه هر کسی که سه شماره رو کامل زده باشه مطمینا الان کیلش خیلی خیلی بیشتر از مال منم میشه

.

.
فرضا شما ویرایش نزدی من بیام بگم خوب 37000 هزار تا kill تو 3 داری درست +100000 تا kill تو شماره ی دو داری خب چقدر میمونه تا 300 هزار تا یعنی شما 163000 کیل تو شماره ی 1 گرفتی؟:blink: خب همه گیرزا stats & award داره یه عکس نشون بده حداقل من یکی متقاعد بشم
به نظر شما بازیکن هاردکوری هستی ولی خوبه که یه چیزی از رو هوا نگیم که توش بمونیم...تــــــمام !

آخرین ویرایش:
فرضا شما ویرایش نزدی من بیام بگم خوب 37000 هزار تا kill تو 3 داری درست +100000 تا kill تو شماره ی دو داری خب چقدر میمونه تا 300 هزار تا یعنی شما 163000 کیل تو شماره ی 1 گرفتی؟:blink: خب همه گیرزا stats & award داره یه عکس نشون بده حداقل من یکی متقاعد بشم

داداش گفتم 200 ...300 هزار یعنی یه حدود دادم حالا عدد دقیق که جایی ثبت نشده برای گیرز 2 یا 1(چون تو 1 و 2 مثه 3 ثبت نمیشد)

البته من دلیل پافشاری شما رو روی عدد نمیدونم اگر قصدتون مثلا ضایع کردن من هست خوب اشکالی نداره اینطوری فکر کنید ولی اگر هدفتون از شنیدن این عدد پی بردن به این بود که قبول کنین دارین با کسی صحبت می کنید که چند سالی زندگی کرده با این بازی و کمپین نزده فقط (حالا چه 200 هزار چه 300 هزار)اونوقت میشه در مورد بقیه مسایل بحث کرد
وگرنه ادامه این بحث برای یک عدد که من یه صفحه پیش گفتم چه فایده ای داره نمیدونم

بهرحال من گفتنی ها و نظرم رو گفتم امیدوارم موفق باشین

.

به نظر شما بازیکن هاردکوری هستی ولی خوبه که یه چیزی از رو هوا نگیم که توش بمونیم...تــــــمام !

بابا بیخیال.. بحثو به کجا کشوندین از گلبول قرمز رسید به skill !!! این بحث از ریشه غلطه چون شده یه بحث سلیقه ای نه از رو دلیل و منطق !! سلیقه 1نفر هم نمیشه عوض کرد.. کسیم اگه میخواد بخاطر یه نظر سلیقه ای یه نفر اونم برای جزییات به این کوچیکی بازی رو بازی نکنه اسمش گیمر نیست.. .. پس نگران فیدبک منفی نباش ...

- - -ویرایش - - -

داداش گفتم 200 ...300 هزار یعنی یه حدود دادم حالا عدد دقیق که جایی ثبت نشده برای گیرز 2 یا 1(چون تو 1 و 2 مثه 3 ثبت نمیشد)

البته من دلیل پافشاری شما رو روی عدد نمیدونم اگر قصدتون مثلا ضایع کردن من هست خوب اشکالی نداره اینطوری فکر کنید ولی اگر هدفتون از شنیدن این عدد پی بردن به این بود که قبول کنین دارین با کسی صحبت می کنید که چند سالی زندگی کرده با این بازی و کمپین نزده فقط (حالا چه 200 هزار چه 300 هزار)اونوقت میشه در مورد بقیه مسایل بحث کرد
وگرنه ادامه این بحث برای یک عدد که من یه صفحه پیش گفتم چه فایده ای داره نمیدونم

بهرحال من گفتنی ها و نظرم رو گفتم امیدوارم موفق باشین

.

جناب مسئله اینه اگه بعضی ها سنجیده پست بدن هیچ کدوم از این مشکلات پیش نمیومد اینجا فن بیس گیرز اف واره اکثر بچه های اینجا خیلی وقته گیرز میزنن یکی از دلایلی که سریع هم قاطی میکنن اینه که واقعا بازی رو دوست دارن فن بازین مثل خودم.. طاقت شنیدن ایرادای سلیقه ای بی ر بط پوچ رو ندارن وقتی کاربر فرخ میاد سلیقه خودشو فکت میکنه به مهرداد که زیاد گیرز زده میگه برو بشین باز بازی کن اشتباه میکنی این حرکت ترول خالصه برا کسی که هر 3 شماره خیلی بیشتر از اونی که فک کنی بازی کرده ... هر کسی در حد تخصص خودش حرف بزنه اینجوری نمیشد ..حده اقل اینو مطمئنم کاربر فرخ اینقدر تو این بازی تخصص نداره که بخواد فکت صادر کنه .. ولی نظر و سلیقه کامل وارده نه فکت ...

آخرین ویرایش:
دوستای خوبم ، ایشالا که از این به بعد همه با هم دوست باشن و صلح و صفا تو نسل هشتم و گیرز بیداد کنه !!!! :-"
برا اینکه دیگه بحث های بالا بیشتر ادامه پیدا نکنه و اینا یه ویدئو داشتم از یکی از دوستان . گیم پلی تو گیرز 3 . حتما در جریان wallbounce های گیرز 3 هستین و اون همه کلیپ مختلف ازش رو انواع آپلودسنتر ها . این کلیپ رو هم اگه میسر شد ازش نگذرین .(لینک یوتیوبِ ) کیفیت پلیر ایرانی رو ببینین . >:) (که البته قدیمیه و شاید دیده باشین خیلیا )
اینم لینکش

الان نحوه ترکیدن تکه تکه شدن کاراکترها شده مشکل؟؟شما کجا بودید زمانی که منو مهرداد بچه ها مشکلات بازیو واسه epic لیست میکردیم میفرستادیم؟؟
پستهاتونو سعی کنید سنجیده تر ارسال کنید ;)
من هرجا بودم یا نبودم مشکلی نیست شما n بار رفتید مشکلات را لیست کردید ایا مشکلات من بوده ؟!
به قول دوستمون ما هم کلی ساعات تو گیرز گذروندیم و تشخیص نکات گیم پلی چیزی که نیست که تشخیص ندیم .
گیرز 3 با یه شلیک شات گان لوکاست منفجر میشه البته انفجار مشکلی نادره ولی میتونست خیلی بهتر از این باشه نسبت به اینکه 5 تکه کامل بشه ! هرجا هم از نزدیک هدف بگیری تقریبا همین اتفاق رخ میده .
دوستمون اومد از شات گان گیرز 1 عکس گذاشت چیزی که بیشتر تو تصویر دیده میشه پاشش خون تو هواست کسی صحبت از خون کرده ؟! تو گیرز 1 بیشتر لوکاست له و لورده میشد تا اینکه 5 تیکه بشه و این به نظر بیشتر مورد پسند بود تا این که مثل توپ فوتبال اینور و اونور پرتاب بشه از طرفی به نمونه واقعی بیشتر شبیه هست و اینکه با گیرز 1 شات گان را تجربه کردیم . حالا اینکه یکی شات گان را تو گیرز 3 بیشتر دوست داره یه چیز سلیقه ای هست ولی اینکه بگیم فرقی نکرده کاملا یه حرف بی پایه و اساس هست . چیزی که تو گیرز 3 ازار دهندست اغراق بیش از حد هست .

من هرجا بودم یا نبودم مشکلی نیست شما n بار رفتید مشکلات را لیست کردید ایا مشکلات من بوده ؟!
به قول دوستمون ما هم کلی ساعات تو گیرز گذروندیم و تشخیص نکات گیم پلی چیزی که نیست که تشخیص ندیم .
گیرز 3 با یه شلیک شات گان لوکاست منفجر میشه البته انفجار مشکلی نادره ولی میتونست خیلی بهتر از این باشه نسبت به اینکه 5 تکه کامل بشه ! هرجا هم از نزدیک هدف بگیری تقریبا همین اتفاق رخ میده .
دوستمون اومد از شات گان گیرز 1 عکس گذاشت چیزی که بیشتر تو تصویر دیده میشه پاشش خون تو هواست کسی صحبت از خون کرده ؟! تو گیرز 1 بیشتر لوکاست له و لورده میشد تا اینکه 5 تیکه بشه و این به نظر بیشتر مورد پسند بود تا این که مثل توپ فوتبال اینور و اونور پرتاب بشه از طرفی به نمونه واقعی بیشتر شبیه هست و اینکه با گیرز 1 شات گان را تجربه کردیم . حالا اینکه یکی شات گان را تو گیرز 3 بیشتر دوست داره یه چیز سلیقه ای هست ولی اینکه بگیم فرقی نکرده کاملا یه حرف بی پایه و اساس هست . چیزی که تو گیرز 3 ازار دهندست اغراق بیش از حد هست .
الان این چیزی که شما میگی و اصرار داری روش اسمش گیم پلی نیست !!
این شوت شدن کارکتر و اجزاش که تو همه گرزا بوده ! پس سر این مورد بحثی نیست !
کل بحث شما سر اینه که تو گرز 1 مثلا کارکتر 5 تیکه نمیشد یه جور دیگه میشد ، اما تو گرز3 میشه ! به این میگن تفاوت !! وقتی تفاوت میاد ، سلیقه هم میاد !! شما نحوه ترکیدن گرز 1 رو بیشتر دوست داری دیگه ! تموم شد و رفت !
نمونه واقعی داره مگه ترکیدن با شاتگان ؟؟

پس بهتره از اولین پست من یه دور دیگه حرف هایی که رد و بدل شده مرور کنید ! ببینید چی گفتیم چی جواب داده شده . نیاز به بحث نمیبینم .

پس بهتره از اولین پست من یه دور دیگه حرف هایی که رد و بدل شده مرور کنید ! ببینید چی گفتیم چی جواب داده شده . نیاز به بحث نمیبینم .
داداش.مشکله خاصی نداری؟از نظره حافظه ای انگا باگ داری
فازت چیه.هی دارین کشش میدین این موضوعو.
هر چی هیچی نمیگیم چه وضعشه.انقد اینجا درمورده 6پکو اینا نگو.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or