Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
لیک ها نشون میده که بازی تو سبک جاسوسی و تو چین بوده حتی اسم هم داشته:dپروژه فعلا تا زمان نامعلومی معلقه البته اسپنسر اشاره کرده وسط راه(!) دوباره ممکنه احیاش کنن

لیک ها نشون میده که بازی تو سبک جاسوسی و تو چین بوده حتی اسم هم داشته:dپروژه فعلا تا زمان نامعلومی معلقه البته اسپنسر اشاره کرده وسط راه(!) دوباره ممکنه احیاش کنن
این بازی اگه کنسل بشه و فقط تا 20161بازی بدن بیرون و اونم گرز باشه من میرم یقه ی اونا رو میگیرم.:d
میگم این ماکرو بیاد رمدی رو بخره با بلک تاسک یکی کنه بشن 2تا تیم. عجب تیمی میشن.(تخیلی هست میدونم.):d

گرافیک نسل جدید,مالتی پلیر بهتر ولی کلی چیز جدید که هوش از سر ادم میبره و مثل همیشه با اومدن یک gears of war ما با این فرمول روبرو میشم.

83452978815498826122.jpg

بازی که تصمیم من و تورو برای نسل جدید کاملا عوض کرد مهرداد . امیدوارم نا امیدمون نکنه :d

در حال حاضر اصن نمیشه پیشبینی کرد که چی میشه . اما منم مثل خیلی از بچه ها کاملا دلم روشنه که گرز بعد از افتضاح جاجمنت دوباره به روزهای اوجش برگرده و بتونه یه نسل کامل سرگرممون کنه .
واقعا به تنهایی میتونه دلیلی باشه برای خریدن وان و دوباره کلی آدم رو جمع کنه دور هم البته این بار خیلی دوستانه تر و بدور از جو بچگونه ای که ایجاد شده بود
به سلامتی Rod Fergusson :d

بازی که تصمیم من و تورو برای نسل جدید کاملا عوض کرد مهرداد . امیدوارم نا امیدمون نکنه :d

در حال حاضر اصن نمیشه پیشبینی کرد که چی میشه . اما منم مثل خیلی از بچه ها کاملا دلم روشنه که گرز بعد از افتضاح جاجمنت دوباره به روزهای اوجش برگرده و بتونه یه نسل کامل سرگرممون کنه .
واقعا به تنهایی میتونه دلیلی باشه برای خریدن وان و دوباره کلی آدم رو جمع کنه دور هم البته این بار خیلی دوستانه تر و بدور از جو بچگونه ای که ایجاد شده بود
به سلامتی Rod Fergusson :d

دقیقا نوید:d , من 3 4 روز پیش یهو تصمیم گرفتم PS4 بگیرم به دلایلی که کاملا روشنه , با آریا Dragon مشورت کردم منو با دلایل منطقی و روشنش کاملا متقاعد کرد که برم سمت PS4 اما چیزی به 1 ساعت نکشید که خبر گرز XBOX ONE اومد من واقعا خوشحال شدم چون این خبر بهترین خبری میتونه باشه که 2 ماه بعد از شروع نسل جدید بیاد الان با اطمینان کامل میرم به سمت XBOX ONE با اینکه میدونم بازی اواخر 2016 ریلیز میشه اما دلخوشی که باید باشه هست GEARS OF WAR

GEARS OF WAR JUDGMENT هم یک نوع تست از PEOPLE CAN FLY بدون, شاید اگر این نسخه انقدر بد از اب در نمیومد الان این IP هنوز EPIC نگه میداشت و مطمئن بود سپرده زیر دست خوب استدیویی و مایکروسافت نمیتونست کل حق قبل اینده این بازیو بخره یک وقتی دیدی بازی مالتی پلتفرم شده بود تا الان !! البته باید اضافه کنم اینکه چرا اپیک این بازی خودشو نمیسازه چون هیچ سرپرستی که بتونه بازیو به اندازه فرگوسن و بلسزینسکی هدایت کنه نداره وکلی دلیل دیگه وگرنه چه دلیلی داشت بدن دست PEOPLE CAN FLY. پس کلا تا مدت خیلی طولانی ساخت گرز منتفی میشد چون EPIC هم در حال حاضر داره رو IP جدید کار میکنه پس تمامی این مسایل به نفع ما شد گرز مال ماکرو شد فرگوسن هم داریم با یک استدیو کاملا عالی.

مولتی پلیر این بازی هم هر کاریش بکنی به خاطر رقابت شدیدی که وجود داره هیچ وقت از اون حالتی که اشاره کردی دور نمیشه چون مدام سری جدید از بچه ها میان با انواع اقسام اخلاق های جور واجور مختلف من حداقل توی این 6 7 سال لایو بودنم با بیشتر از 500 600 نفر ایرانی گرز بازی کردم از درست راه رفتن چیزای بیسیکشون که یاد گرفتن دیدم تا حرفه ای شدنشون تا... واقعا ما با این بازی تاریخچه گسترده ای داریم.

شاید بشه گفت یکی از گسترده ترین بازی هایی که جماعت ایرانی رو پای خودش نشونده . هر سن و هر سلیقه ای . یکی وال بانس و شاتگان یکی دیگه لنسر و چین ساو ! یکی با Horde حال میکرده یکی Beast یا شاید هم مُد جدید گرز Survival !
بخش داستانی بازی !! ازون اتمسفر سنگین گرز 1 تا آخرین باس فایت احمقانه ی گرز 2 ( و البته در بقیه قسمت ها فوق العاده بود ) تا کشته شدن دام و در ادامه جاجمنت !
کلی مد مختلف . چقدر حرکت میزدیم تا بتونیم 2دست مثل آدم Ranked Match بازی کنیم . و این داستان همیشه ادامه داشت . مسابقه هایی که برگزار میشد . هم فان هم جدی . خیلی جدی :d
چه مپ های خاطره انگیزی . چه کارایی که نکردیم . No Scope که هیچ وفت از پس تو بر نیومدم . توی گرز 2 . :d همش خاطرست . هیچ کدومم تلخ نیستن . حتی جاجمنت . این بازی واقعا بزرگه . مخصوصا برای ما که یه نسل باهاش بودیم مفهومش خیلی بیشتر از یه بازیه و فقط کسی که داخلش بوده درک میکنه
شت چقدر حماسی شد :d

شاید بشه گفت یکی از گسترده ترین بازی هایی که جماعت ایرانی رو پای خودش نشونده . هر سن و هر سلیقه ای . یکی وال بانس و شاتگان یکی دیگه لنسر و چین ساو ! یکی با Horde حال میکرده یکی Beast یا شاید هم مُد جدید گرز Survival !
بخش داستانی بازی !! ازون اتمسفر سنگین گرز 1 تا آخرین باس فایت احمقانه ی گرز 2 ( و البته در بقیه قسمت ها فوق العاده بود ) تا کشته شدن دام و در ادامه جاجمنت !
کلی مد مختلف . چقدر حرکت میزدیم تا بتونیم 2دست مثل آدم Ranked Match بازی کنیم . و این داستان همیشه ادامه داشت . مسابقه هایی که برگزار میشد . هم فان هم جدی . خیلی جدی :d
چه مپ های خاطره انگیزی . چه کارایی که نکردیم . No Scope که هیچ وفت از پس تو بر نیومدم . توی گرز 2 . :d همش خاطرست . هیچ کدومم تلخ نیستن . حتی جاجمنت . این بازی واقعا بزرگه . مخصوصا برای ما که یه نسل باهاش بودیم مفهومش خیلی بیشتر از یه بازیه و فقط کسی که داخلش بوده درک میکنه
شت چقدر حماسی شد :d

هاها اوناش به کنار کلی حرکت میزدیم خود fun بود لامصب این لیدر بورد گرز 2 کلا 2 3 سالی هست بستن photo mode هم بستن وقتی عکس میگرفتی بهت امتیاز پوینتی میداد من متاسفانه زیاد عکس ندارم رو هاردم ولی این 2 تارو میزارم یادش واقعا گرامی
عکس اولی گلیچ کرده بودم , واسه گلیچشم 5 مین زمان میخواست با 2نفر همراه چه بساطی بود اخر میرفتی اون بالا همین!:d
56418424394507100017.jpg
50738302316061874277.jpg
این عکس دومی هم یکی از ابداع هام بود طراحی روی دیوار , رو دیوار با لنسر همر برست طرح میکشیدم اکثرا پو..ن :d بعدش با اسکورچر بوم شات layer میدادیم , حیف که جاش نیست بزارم اگه یادت بیاد روی دیوار blood drive با حسین کلی بچه های دیگه :d هر کی هم میخواست عضو کلن بشه یک دور ra..pe دسته جمعی میشد که خود humiliation بود :d

سیستم رنک دهیشم خیلی قشنک بود ساده ساده اما بر اساس TRUE SKILL

67195957008874738871.jpg

............................

نوید تا حالا به این موضوع توجه کردی گرز بهتر هیچ وقت روی 60 فریم اجرا نشه به نظر من روی همون 30 فریم کفایت میکنه چون گیم پلی بازی به اندازه کافی سریع هست این 60fps با اینکه بازیو خیلی روون میکنه زیاد جالب نمیشه ولی احتمالا چه بخوایم نخوایم 1080p و 30fps هست.

نوید تا حالا به این موضوع توجه کردی گرز بهتر هیچ وقت روی 60 فریم اجرا نشه به نظر من روی همون 30 فریم کفایت میکنه چون گیم پلی بازی به اندازه کافی سریع هست این 60fps با اینکه بازیو خیلی روون میکنه زیاد جالب نمیشه ولی احتمالا چه بخوایم نخوایم 1080p و 30fps هست.

نه باو 60 تا که میشه COD دیگه به درد نمیخوره . هیچی نمیبینی . فکر کن 60 فریم وال بانس هم بکنی :)):d
همون 1080 30 عالیه برا این بازی

در ضمن بقیه دیوار نوشته هات رو هم بفرست واسم :d

نه باو 60 تا که میشه COD دیگه به درد نمیخوره . هیچی نمیبینی . فکر کن 60 فریم وال بانس هم بکنی :)):d
همون 1080 30 عالیه برا این بازی

در ضمن بقیه دیوار نوشته هات رو هم بفرست واسم :d
اخه اکثر بازیها رو واسه نسل بعد رو 60 فریم میسازن خدا کنه سازندها درک کنن گیرز باید رو 30 فریم بمونه.به نظر من جاجمنت خیلی خوب بود :-o:d حالا چرا چون اومد تمام نقاط ضعف یه بازی رو پوشش داد(خیلی اتفاقی) چون سازندهای اصلی نبودن الان هم تیم جدید از واکنشهایی که به جاجمنت شد خبر داره پس بدون حتی 1درصد الگو برداری از جاجمنت(از نظر گیم پلی) بازی رو میسازن که این خیلی خوبه

اخه اکثر بازیها رو واسه نسل بعد رو 60 فریم میسازن خدا کنه سازندها درک کنن گیرز باید رو 30 فریم بمونه.به نظر من جاجمنت خیلی خوب بود :-o:d حالا چرا چون اومد تمام نقاط ضعف یه بازی رو پوشش داد(خیلی اتفاقی) چون سازندهای اصلی نبودن الان هم تیم جدید از واکنشهایی که به جاجمنت شد خبر داره پس بدون حتی 1درصد الگو برداری از جاجمنت(از نظر گیم پلی) بازی رو میسازن که این خیلی خوبه

تیم جدید چیه ، خود فرگوسن ، عمری پای سری گذاشته و یجورایی فرزند خونده اشه ، پای بازی هست و جای نا امیدی نیست
کلیف بی برگرده همون هسته قوی تشکیل میدن.. برم نگرده باز ، فرگوسن هست ، جاجمنت که خراب شد بیشتر بخاطر رفتن اینا بود..

تیم جدید چیه ، خود فرگوسن ، عمری پای سری گذاشته و یجورایی فرزند خونده اشه ، پای بازی هست و جای نا امیدی نیست
کلیف بی برگرده همون هسته قوی تشکیل میدن.. برم نگرده باز ، فرگوسن هست ، جاجمنت که خراب شد بیشتر بخاطر رفتن اینا بود..
اره هین که زیر نظر rod fergusson هستند واقعا جای امیدواری داره اگه کلیف هم بر میگشت حتی یه درصد هم به این بازی شک نمیکردم فقط خدا کنه تو ساخت سلاح ها دقت کنن اسلحه هایی مثل مارکزا که تقریبا اتوماتیکه و دمیج زیادی میده و انلاین بازی رو به F میده نسازن یا حداقل تو مولتی ازش استفاده نشه

cliff bleszinski اخیرا یک رستوران باز کرده و از این بابت هم بسیار راضی هست که وارد این بازار کار شده حتی زمانی هم که داخل Epic مشغول کار بوده به فکر این بوده که یک روزی رستوران باز کنه در مورد کیفیت کار رستورانش صحبت میکنه که میگه توی 20 سالی تو اپیک کار میکرده بسیار از نقاط دنیارو سفر کرده برای همین اکثرا غذا هارو خورده رستورانشم بیشتر غذاهای دریایی و اسیایی هست سوشی از این دسته غذاها .

50217984655525832588.jpg

32688887755735984507.jpg

85935428755401241854.jpg
21015295110708362551.jpg
cliff در رابطه با بروژه بازی شخصیش صحبت میکنه که تا به حال فقط concept art هاش اومده و گفته انتظار داشته باشید 4 تا 6 هفته دیگه اولین اطلاعات بازی میاد و بعدش کمی در رابطه با پروژه های kick starter و indie صحبت میکنه و ریسک ها ضرر و موفقیت ای که در پیشرو دارن مثل بازی موفق DAY Z در رابطه عرضه بازیش میگه دنبال شرکت عرضه کننده با نام های بزرگ نیستش سعی میکنه بازی هاشو به صورت مستقیم در دسترس عموم قرار بده منظورش ریلیز بازی بر روی شبکه STEAM هست به قول خودش :
(kick starter is a beautiful romantic thing for every success story 10 failure thing for kickstarter)
از صحبت هاش معلوم هست بازی بعدیش که مسلما برای PC هست بازی درون مایه های RUST - DAYZ - SURVIVAL هست که واقعا میشه از همین الان گفت از concept art معلوم این بازی با تم اخر زمانی struggle از این دستست نکته جالب اینجاست این جور بازیها روی pc طرف دارای زیادی داره همون dayz نسخه pre-alpha ش رو steam هست اگه اشتباه نکنم 14 15 دلار که خود سازنده ها هم گفتن نخرید ولی مردم مشتاقانه میخرند بازی میکنند لذت میبرند خلاصه cliff به هیچ وجه بر روی gears بعدی کار نمیکنه حتی به عنوان پشتیبان.

33197254682636831666.jpg

فرگوسن در جدید ترین مصاحبه اش با اعتماد به نفس کاملی از آینده بازی و نقشه هایی که دارن گفته :
Now that Microsoft Owns the Franchise there are going to be a lot of different ways to express the Gears of War Franchise
حالا دیگه مایکروسافت صاحب امتیاز این فرنچایز هستش، ما هم تجربه های خیلی جدیدی رو میخوایم به این سری اضافه کنیم، راه های زیادی واسه انجام این کار هستش !
The team at Black Tusk is an amazing group of talents. I’m just really excited about what we can do with it
تیم ما کلا از افراد با استعداد و خوش ذوقی تشکیل شده، من نسبت به کارهایی که قراره انجام بدیم خیلی هیجان زده ام !

توي E3 يوهو كليف بي مياد رو استيج دسته رو ميگيره دستش بازي ميكنه ، يه چپتر هم داخل رستورانش ميسازن :d بعدم ميگه من كاملا در ساخت بازي دخيل بودم :d
تخيلي ترين پست اين تاپيك :d

شرمنده بابت اسپم ولی اینجا محل عبور و مرور GeoW فن هاست گفتم یه اشاره ای هم به این بکنم :دی

24101208410067425107.jpg

همین :دی

خوب ادرسش ونک هست نزدیک محل کار من و حسین,فردا ما شاید رفتیم امیدوارم چیز هایی که بهش میخوان اشاره کنن چیزهای نو در رابطه با مراحل ساخت بازی , کاراکتر های دیجیتالی انیمیشن ها کانسپت ها و داستان بازی باشه با توجه به اینکه داخل مجتمع فنی تهران هست , امیدوارم وارد بحث های حاشیه نشن چون این بازی از لحاظ هنری پتانسیل صحبت کردن داره علل خصوص معماری فضاها داخلی و خارجی و طراحیشون.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or