Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
آقا یکی تو تلگرام بازی رو گذاشته واسه فروش، الکیه یا واقعا امده؟
فکنکنم اینجوری باشه چون فنای گیرز تو غرب هم یه ویدیو از گیم پلی نذاشتن یا گذاشتن من نمیدونم.فرگوسن گفته بود منتظر اسپویل از بازی باشید ولی دیگه نه تا این حد:D

فکنکنم اینجوری باشه چون فنای گیرز تو غرب هم یه ویدیو از گیم پلی نذاشتن یا گذاشتن من نمیدونم.فرگوسن گفته بود منتظر اسپویل از بازی باشید ولی دیگه نه تا این حد:D

آره گویا تو ردیت هم یه سری کامنت رو حذف کردن، چون اسپویل داشته! یحتمل یه سری تونستن بازی کنن! این یارو که میگم 300 قیمت داده، میخوام بخرم اما سرکاری باشه بد میره تو پاچم!:دی اول شماها بخرید امن بود منم بخرم!:دی

• Like
Reactions: SHANSER and WCW
Gears of War 4 - Impressions and Previews:
Gears of War 4's campaign feels like an Epic revival
Hands on with campaign and multiplayer.

http://www.eurogamer.net/articles/20...n-epic-revival
Hands-on: Gears of War 4 takes things back to the start, to rebuild what made the series so special in the first place

http://www.gamesradar.com/hands-on-g...e-first-place/
GEARS OF WAR 4 PREVIEW – BRUTALITY REVISITED

http://www.cgmagonline.com/2016/09/1...ity-revisited/
GETTING TO WAVE 50 IN GEARS OF WAR 4'S HORDE MODE IS BRUTALLY HARD

http://www.ign.com/articles/2016/09/...f8896b29000037

Is Gears of War the best thing ever? I visited The Coalition to find out!

http://m.windowscentral.com/gears-war-4-studio
It's great to see that the new studio for Gears of War is trying new things, but it's also clear to see that they are trying not to anger too many fans by keeping in what people loved originally. There are a few exceptions to this such as an epic sequence where you get to drive a motorcycle chasing after a plane, guns blazing. While the two new cover mechanics are great additions, I think we'll have to wait until the next instalment in the franchise before the studio feels confident enough to truly experiment with the possibilities they have in Gears of War. The fifth game is not a revolution, but definitely an evolution, ultimately playing it a little bit safe.

http://www.gamereactor.eu/previews/4...ears+of+War+4/

A45TuFx.png

L090lvT.gif

آخرین ویرایش:
یک مقاله بسیار جامع در ارتباط با مشکلات و چالش هایی که امروزه شرکت های بازی سازی برای ساخت یک عنوان AAA نسبت به 10 15 سال قبل در پیش رو دارند پرداخته و چرا یک عده از دولوپر ها به سمت ساخت بازی های ایندی کشیده میشن ، و همجنین تو این مقاله به تصمیمات و دشواری های که COALITION در پیش رو داشته و به نظرات راد فرگوسن و برخی از دولوپر های کوالیشن پرداخته شده ، مقاله بسیار طولانی و عالی هست و کاملا مرتبط با پروسه ی ساخت 4 GEARS OF WAR هست.
در آخر هم گفتن اگه متای بازی بالای 90 بشه بعضی از اعضای کوالشین تتوی GEARS خالکوبی میکنن...
They’ll know within a few days if Gears 4 is on the road to recoup its investment. If it gets a Metacritic score of 9/10 or higher, some people on the team said they would get a Gears of War tattoo, as many fans of the game already have. It would be the second Gears tattoo for Fergusson.

خب کم کم باید منتظر اسپویل شدن بازی باشیم :D دوستان هر کامنتی که شامل چیزهایی هست که سازنده به صورت رسمی اعلام نکرده، شامل داستان، شخصیت ها، اسم مراحل و .... رو لطفا در تگ اسپویلر قرار بدید. اگر کسی اسپویل رو رعایت نکنه برای همیشه از این تاپیک بن میشه.

مهران کجایی خودتو نشون بده... یادمه گفته بودی اگه بازی بالای 90 بشه شیرینی میدی به من چون اون اول که استودیو عوض شد من قشنگ احساس سرخوردگی داشتم به خصوص بعد جاجمنت :))
جدا از شوخی این بازیه که واسه فن های واقعیش حتی اگه 1 هم بگیره فرقی نمیکنه منم خودم متا رو 88 89 حدس زدم(هرچند امیدوارم بالای 90 باشه) دلیلشم این عزیزان انسان نمایی هست که تو این چند وقته بازیا رو نقد میکنن اونایی که به این جور بازیا 2 و 3 و 4 میدن که هیچی ولش کن بقیه که یه ذره نرمال ترن بعضی وقتا نقداشون رو میخونی یه ایرادایی گرفتن از بازیا که جوابش وقت اون صورتک پوکر فیسه
متاسفانه تا اینجای نسل که من اکثر نقدای بازیا رو میبینم خیلی جانب دارانه بوده و واسه بازیای مایکروسافت این موضوع بیشترم احساس میشه

این preview که بالا هست قدیمیه احتمالا همشم مثبت بجز همون اخری که گفته انقلابی نیست که یحتمل چرت گفته ! نه این که مثلا MGS V یا .. انقلابی بودن ..
به نظرم اگه همه چی بازی درست و سر جاش باشه راحت 90 میگیره همپن Halo که نتونست هر دو شمارش مشکل داشت یکیش مولتیش یکیش کمپین

• Like
Reactions: SHANSER
اره این preview ها قدیمیه فعلا اخرین حرف همون Shino625 زده بود که گفته بود نقد ها مثبتن حالا احتمالا فردا اولین نقد لیک میشه معمولا برای بیشتر بازی ها اینطوریه

اره این preview ها قدیمیه فعلا اخرین حرف همون Shino625 زده بود که گفته بود نقد ها مثبتن حالا احتمالا فردا اولین نقد لیک میشه معمولا برای بیشتر بازی ها اینطوریه
پیش نمایش هایی که گذاشتم درسته قدیمین(واسه دو هفته قبلن) ولی چون تو تاپیک ندیدمشون گذاشتم که دوستان استفاده کنن.
ولی توییت کلیف که زیر پیش نمایشهاست واسه دیروزه.
با توجه به شواهد مثل اینکه با یه نسخه خیلی عالی طرفیم.\m/

• Like
Reactions: SHANSER
اینکه این یارو Shino625 اومده گفته نقدها مثبت هست باید دید منظورش از مثبت در چه حد هست وگرنه امتیاز 8 را هم میشه گفت مثبت ! اتفاقا این گفتش بیشتر هم نگران کنندست تا امیدوار کننده .
خودتون را امیدواز نکنید فاز منفی بدید فقط :D در بهترین حالت سایتها براش 9 ردیف کنند بازم کافی نیست حداقل باید یه 9 , 10 تا نمره کامل 10 داشته باشه و چند 9.5 و اینها چون مطمئن باشید حداقل 4 و 5 تا سایت قشنگ کمین کردند براش امتیازات 3 و 4 و 5 ردیف کنند تا براحتی متا زیر 90 کشیده بشه . FH3 با 17 تا نمره کامل میانگینش شده 91 .
کلا هرجور حساب میکنم نمیشه اقا نمیشه :D

اینکه این یارو Shino625 اومده گفته نقدها مثبت هست باید دید منظورش از مثبت در چه حد هست وگرنه امتیاز 8 را هم میشه گفت مثبت ! اتفاقا این گفتش بیشتر هم نگران کنندست تا امیدوار کننده .
خودتون را امیدواز نکنید فاز منفی بدید فقط :D در بهترین حالت سایتها براش 9 ردیف کنند بازم کافی نیست حداقل باید یه 9 , 10 تا نمره کامل 10 داشته باشه و چند 9.5 و اینها چون مطمئن باشید حداقل 4 و 5 تا سایت قشنگ کمین کردند براش امتیازات 3 و 4 و 5 ردیف کنند تا براحتی متا زیر 90 کشیده بشه . FH3 با 17 تا نمره کامل میانگینش شده 91 .
کلا هرجور حساب میکنم نمیشه اقا نمیشه :D
دبگه از اینور بوم هم نیافتیم هی من میدونم بهش 4 میدن من میدونم نمیشه دیدیم که Forza شد حداقل نکته اش اینه اگه بتونه 16-17 تا 10 کامل بگیره تضمینه بالای 90 هست ولی خوب احتمالا یک 4 هم باید کنار بزاریم براش نمیشه کنار نزاشت U4 و Forza H3 هم 4 داشتن
فعلا همه چی مثل هندونه در بستس
....................... ..
کاش فرگوسن یک نسخه هم واسه ما میفرستاد خودمون بازی میکردیم نمرمون میدادیم:-??

دبگه از اینور بوم هم نیافتیم هی من میدونم بهش 4 میدن من میدونم نمیشه دیدیم که Forza شد حداقل نکته اش اینه اگه بتونه 16-17 تا 10 کامل بگیره تضمینه بالای 90 هست ولی خوب احتمالا یک 4 هم باید کنار بزاریم براش نمیشه کنار نزاشت U4 و Forza H3 هم 4 داشتن
فعلا همه چی مثل هندونه در بستس
....................... ..
کاش فرگوسن یک نسخه هم واسه ما میفرستاد خودمون بازی میکردیم نمرمون میدادیم:-??
FORZA سازندهاش همون سازنده ها هستند چیزی تغییر نکرده ! اگه رو گیرز 4 هم همین اپیک پشتش بود با همون کلیفی اینجا تضمین 100 درصد میدادم میانگین 90 به بالا میشد . نکه الان اینها بی استعداد باشند بلکه چون سازنده عوض شده ایراداد زیر خاکی و ذره بینی روش انجام میشه !

17 تا نمره کامل گیرز 4 بخواد بگیره ؟! لطفا از افاسانه ها حرف نزنید :D حتی اگر هم بگیره چند تا امتیاز 4 و 5 بزار کنارش راحت متا زیر 90 هست .

FORZA سازندهاش همون سازنده ها هستند چیزی تغییر نکرده ! اگه رو گیرز 4 هم همین اپیک پشتش بود با همون کلیفی اینجا تضمین 100 درصد میدادم میانگین 90 به بالا میشد . نکه الان اینها بی استعداد باشند بلکه چون سازنده عوض شده ایراداد زیر خاکی و ذره بینی روش انجام میشه !

17 تا نمره کامل گیرز 4 بخواد بگیره ؟! لطفا از افاسانه ها حرف نزنید :D حتی اگر هم بگیره چند تا امتیاز 4 و 5 بزار کنارش راحت متا زیر 90 هست .
تیم Colation که تیم قوی هست لیدر خوبی هم پشت بازی بوده چرا امید نباشه نمایشاش هم که عالی بوده بی اغراق . خود کلیف بی تعریف کرده از گیم پلی بازی من خودم هم یکم ته دلم خالی هست که شاید بالای 90 نشه ولی اونچیزایی که من دیدم و مود Horde 3 و 2.5 سال وقتی که پشت بازی گذاشتن تضمینه فقط نگرانی اینجاست منتقد ها گیر ندن که بازی خوبیه ولی انقلابی نیست برای گرز و..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or