Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اگه +90شد که خدا را شکر اگه نشد خودم پدرت را در میارم :D
نگران نباش اگرم متاش +90 نشد بیا تو مولتی پلیر خودم پدرتو در میارم :D البته تو که اولو آخرش میخوای تکسچر شمار کنی چه فرقی برات داره یه دورم کمپینو رو کژوال میری دیگه :grimacing::D

نظرسنجی یک ایراد داره. الان مشخص نیست که کی به کدوم گزینه رای داده.

همه لذت نظرسنجی به دیدن گزینه های سایر کاربران است

در اخر هم باید به مهرداد جون تبریک و خسته نباشی بگم.

یاد فعالیت های خودم تو تاپیک اویل ویتین افتادم.

باید قدر چنین کاربرانی را دونست که تمام وقتشون را صرف یک چیز میکنند.

کار تحسین برانگیز و البته به شدت سختیه. چون شما باید مداوم دنبال اخبار بازی باشی تا تاپیک به روز باشه.

امیدوارم بازی بترکونه و خستگی از تن امثال مهرداد ژون بره بیرون

اینم از کنسول ما(امروز رسید):x

photo_2016-10-03_22-40-50.jpg

دروغ چرا حقیقتا گیرز بازی بود که منو مجاب کرد ایکس باکس وان بگیرم(حالا از بین انحصاری ها ارادت ویژه ای به هیلو هم دارم ولی گیرز بازی بود که نتونستم در برابرش مقاومت کنم و به خاطرش ایکس باکس وان رو گرفتم.)
تمام سری های گیرز به جز جاجمنت رو بازی کردم،بعضیا مثل نسخه یک رو دو سه بار تموم کردم)
در هر صورت شدیدا به این نسخه امیدوارم انشالله که سرافرازمون کنه.8->

اینجا اکثر فن های قدیمی و شناخته شده مثل musician عمرشون رو مولتی گذاشتن ولی به شخصه برای من کمپین بازی شدیدا ارزشش بالاست هیچ شوتری رو دست Geow نداریم
وخدا رو شکر از بابت بودن فرگوسن میشه خیالم جمع باشه با این تریلرها میمونه موسیقیش که من یک جاهایی تو شماره 3 واقعا بغضم گرفت هیچ بازی موسیقیش انقدر تحت تاثیرم قرار نداده بود صحنه های احساسی مارکوس .. از بابت متا که بالای 85 خیالم راحته تازه امبرگو 5 روز قبل عرضه گذاشتن با فراق باز

اینجا اکثر فن های قدیمی و شناخته شده مثل musician عمرشون رو مولتی گذاشتن ولی به شخصه برای من کمپین بازی شدیدا ارزشش بالاست هیچ شوتری رو دست Geow نداریم
وخدا رو شکر از بابت بودن فرگوسن میشه خیالم جمع باشه با این تریلرها میمونه موسیقیش که من یک جاهایی تو شماره 3 واقعا بغضم گرفت هیچ بازی موسیقیش انقدر تحت تاثیرم قرار نداده بود صحنه های احساسی مارکوس .. از بابت متا که بالای 85 خیالم راحته تازه امبرگو 5 روز قبل عرضه گذاشتن با فراق باز
اتفاقا خود منم بیشتر بخش داستانی گیرزها رو بازی کردم.بعضی وقتا با دوستان کو آپ میزدیم ولی در کل مولتیشو خیلی کم بازی کردم.
از لحاظ موسیقی هم خیالت راحت رامین جوادی یه نابغه است.

• Like
Reactions: WCW
اتفاقا خود منم بیشتر بخش داستانی گیرزها رو بازی کردم.بعضی وقتا با دوستان کو آپ میزدیم ولی در کل مولتیشو خیلی کم بازی کردم.
از لحاظ موسیقی هم خیالت راحت رامین جوادی یه نابغه است.
نمیدونم تریلر هاش دنبال کردی مخصوصا این لانچ یا نه ؟ ولی بخش داستانی پر از صحنه های دژاوو هست که تو نسخه های قبل یکجور دیگه تکرار شده حالا نمیگم که اسپویل نشه

گیرزفن ما خیلی داریم اینجا.
این افراد امتیاز نه اینکه مهم نباشه ولی من میدونم این افراد چی دارن میکشن.فقط منتظرن خیلیم بد منتظرن.یاد تاپیک mgs 4 بخیر که یه همچین حالو هوایی داشت...
کلا یسری از بازیا هست که طرفدارای اصیلش امتیاز اصلا مهم نیست اونا فقط میخوان ببینن سر مزار دام چخبره...میخوان ببینن مارکوس هنوز سر مزار دام میره...این یه نمونش بود...ولی کسانیکه تازه برااولین بار میخوان این عنوانو تجربه کنن فقط متا رو میبینن چی میشه تا با همسایه دعوا کنن.ولی فنای اصیلش تو فکر یه چیز دیگن...کسی تریلر اول گیرز که برا e3 بودو یادش هست؟؟واسه 2005 بود.من سوم راهنمایی بودم یه ps2 داشتم وحشت کردم این تریلرو دیدم.مخصوصا وقتی مارکوس اخرش میدویید تیرمیزد فریاد میکشید...هیچوقت اون صحنشو یادم نمیره.همه بچه ها که 5 سال منتظر بودن تبریک میگم دمتون گرم

نگران نباش اگرم متاش +90 نشد بیا تو مولتی پلیر خودم پدرتو در میارم :D البته تو که اولو آخرش میخوای تکسچر شمار کنی چه فرقی برات داره یه دورم کمپینو رو کژوال میری دیگه :grimacing::D
من به صورت مجازی پدرت را در نمیارم :D قرار میزارم حضوری حسابت را میرسم :D
دستت درد نکنه چون من بیشتر سر گرافیک میحرفم قرار نیست چیزی برام مهم نباشه اونوقت میشینم راحت فیلم میبینم دیگه :D اتفاقا بیشتر از هر چیز من نگران گیم پلی و طراحی مراحل هستم چون دیگه برای عناون گیرز گرافیک تضمین شدست و کوچکترین نگرانی بابتش ندارم .

فقط نگران این بعضی منتقدهای روانی هستم تو بعضی پیشنمایش ها مثلا خوندم گفتن بازی انقلابی نیست و بیشتر تغییر تحولات توش انجام شده ! یعنی ببین سطح انتظار را ؟! طرف نشسته منتظر هست تو گیم پلی انقلابی رخ بده لول ! نمیدونم مثلا الان تو این نسل چندتا بازی بالای 90 میانگین اوردن انقلابی تو گیم پلیشون رخ داده ؟! که ازش راضی بودن الان گیر دادن که گیرز 4 انقلاب به پا کنه ؟! طرف مثلا میاد سر نقد میگه گیرز خیلی بازی خوب و کاملی هست و چون انقلاب نکرده امتیاز 7 یا 6 ! لول !
دیگه ببین سر بازیه موفق این نسل مثل FH3 بعضی منتقدهاش طرف میاد میگه بهترین ریسینگ عمرم را بازی کردم ولی نهایتا میاد براش میده 9 دیگه خدا به داد گیرز 4 برسه .
قبلا هم گفتم گیرز 4 سازنده هاش عوض شده و این بخوایم نخوایم یه مشکل اساسی از نظر گیر دادن منتقدها که مو به مو زیر ذربین قرارش میدند تا به هر نحوی کار سازنده را بکشه پایین با این شرایط بتونه میانگین +90 بیاره شاهکار بزرگی انجام دادند که به نظر من باید تو گینس ثبت بشه :D

واقعا داریم به کجا میریم ؟ 8-|
جایی نمیریم همین جا هستیم :D

آخرین ویرایش:
من به صورت مجازی پدرت را در نمیارم :D قرار میزارم حضوری حسابت را میرسم :D
دستت درد نکنه چون من بیشتر سر گرافیک میحرفم قرار نیست چیزی برام مهم نباشه اونوقت میشینم راحت فیلم میبینم دیگه :D اتفاقا بیشتر از هر چیز من نگران گیم پلی و طراحی مراحل هستم چون دیگه برای عناون گیرز گرافیک تضمین شدست و کوچکترین نگرانی بابتش ندارم .

فقط نگران این بعضی منتقدهای روانی هستم تو بعضی پیشنمایش ها مثلا خوندم گفتن بازی انقلابی نیست و بیشتر تغییر تحولات توش انجام شده ! یعنی ببین سطح انتظار را ؟! طرف نشسته منتظر هست تو گیم پلی انقلابی رخ بده لول ! نمیدونم مثلا الان تو این نسل چندتا بازی بالای 90 میانگین اوردن انقلابی تو گیم پلیشون رخ داده ؟! که ازش راضی بودن الان گیر دادن که گیرز 4 انقلاب به پا کنه ؟! طرف مثلا میاد سر نقد میگه گیرز خیلی بازی خوب و کاملی هست و چون انقلاب نکرده امتیاز 7 یا 6 ! لول !
دیگه ببین سر بازیه موفق این نسل مثل FH3 بعضی منتقدهاش طرف میاد میگه بهترین ریسینگ عمرم را بازی کردم ولی نهایتا میاد براش میده 9 دیگه خدا به داد گیرز 4 برسه .
قبلا هم گفتم گیرز 4 سازنده هاش عوض شده و این بخوایم نخوایم یه مشکل اساسی از نظر گیر دادن منتقدها که مو به مو زیر ذربین قرارش میدند تا به هر نحوی کار سازنده را بکشه پایین با این شرایط بتونه میانگین +90 بیاره شاهکار بزرگی انجام دادند که به نظر من باید تو گینس ثبت بشه :D
حضوری از مجازی برای من ساده تره :neutral: بچه های که منو از نزدیک دیدن در جریان هستن ، با کسی که رزمی کارکرده شوخی نکن:grimacing: :D اما بحث سر امتیازات...
من یک مطلبیو می خواستم چند روز پیش بگم منتها فرصت نشد، یکی از سایتایی که من خودم خیلی روش نسبت به رفتار منتقداش حساس شدم Gamespot هست ، یادم میاد E3 دو سال پیش زمانی که Coalition اعلام کرد می خواد تو E3 حضور پیدا کنه و خبری از بازی جدیدش بده GAMESPOT لیستی از عناوین مورد انتظار تهیه کرد که GEARS OF WAR جز لیستش نبود که راد فرگوسن از این قضیه تعجب کرد و توییت کرد No love for gears, I'm done with you و با کمال تعجب هر اینترویی که تو این دو سال از gears ue و gears 4 که اومده کلا رفتار منتقداش به شدت حال بهم زن بوده و هروقت اسمی از مولتی پلیر بازی به وسط میومد منتقدا به شدت جبهه می گرفتن و خاطرات ra.pe شدنشونو تعریف می کردن طوری که تو قیافه یارو مشخص بهش تجاو..ز شده و بعد میگفتن مولتی این بازی برای ما نیست:tearsofjoy: جالبی قضیه اینجاست که اسم منتقد یادم نیست ، میگفت من طرفدار سر سخت بازی هستم اما 1 هفته از بتای بازی گذشته بود و بازیو حتی امتحان نکرده بود و حرف از فن بودن میزد ، یا یکی دیگشون که خیلی منتظر horde و کمپن بوده از جملاتی مثل yeah it's pretty much gears game استفاده می کنند و با حالتی خیلی منفی و تمسخر آمیز .
بحث FH3 شد ، برای نمونه فقط کافی بری ویدیو لابی گیم اسپاتو ببینی که مال 2 هفته پیش و مختص FH3 هست ، یارو منقد برای اینکه از FORZA H3 تعریف کنه به خودش جوری می پیچید که انگار این بازی حقشو خورده و در آخر به نکته منفی من درآوردی باگ کوچیک تو مولتی اشاره کرد :tearsofjoy:
خلاصه مطلب اینه که بازی که خوب باشه قطعا دهن منتقدام میبنده با اینکه همیشه یک چیزی برای گیر دادن دارن ، حالا این وسطم چند تا سابت پیدا میشن نمره 4 میدن که تکلیفشون معلومه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or