Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نمیدونم قبلش چه بحثی صورت گرفته یا احتمالا کامنتهایی پاک شده که این هشدار رو فرستادید ولی بنظرم بستن فضا که اسمی از بازیهای کنسول مقابل برده نشه یا مقایسه ای هرچند تند و نیش دار صورت نگیره پویایی انجمن رو از بین میبره.من تا حالا تو تاپیکهای بخش ایکس باکس به جز یکی دو مورد بصورت پرسشی شرکت نکردم ولی اگرم ببینم در مورد فلان بازی PS4 تو تاپیکهای Xbox نقدی صورت بگیره هرچند بسیار شدید یا حتی ترول ناراحت که نمیشم هیچی بلکه دوست دارم تو بحثشون شرکت کنم.فرضا من چنین جمله ای میبینم و میخوام بحث رو از اینجا با این دوستمون شروع کنم

اما وقتی صفحه بعدش با هشدار یک مدیر انجمن که بصورت برجسته نوشته رعایت کنید روبه رو میشم پیش خودم حدس میزنم طبق معمول یا کامنتها رو پاک میکنن یا در صورت ادامه دسترسی به تاپیک قطع میشه.این یعنی بطور ناخواسته پویایی انجمن رو از کار انداختن" اگرچه میدونم نیت شما نیکِ و شکی توش نیست.

احتمالا بخواید پیشنهاد بدید خب برید به بخش مقایسه بازی ها و یه تاپیک فلان VS فلان باز کنید'' اما این امکان پذیر نیست که واسه هر بحثی که حداکثر میخواد چندتا کامنت ادامه داشته باشه و احتمالا پراکنده و مختص به همون 2عنوان هم نشه تاپیکی باز کنیم.در نتیجه تاپیکها فقط در حد یه اطلاع رسانی و چندتا تصویر باقی میمونن و حتی بعضیاشون بازدید کننده ای هم نخواهند داشت.

در آخر به نوبه خودم از زحماتتون سپاسگزاری میکنم.
موضوعی که مهمه اینه که اکثرا طرفدارای هر کدوم از بازیا، از اونیکی بازی اطلاعات دقیق و درستی ندارن ! برای همین به بازی های طرف مقابل ایراد های بی اساس و عجیب میگیرن! در نتیجه بحث کاملا غیر دقیق و احساسی میشه ! سبک و هدف این دو بازی هم خیلی متفاوته که بحث رو حتی بی منطق تر میکنه !

البته که برای مقایسه منطقی دوتا بازی" هر دو طرف گفتگو باید اونها رو انجام داده باشن و منم قصد داشتم با کسیکه عضو تحریریس و حتما اون بازی رو انجام داده صحبتی بکنم نه شخصی که در جهت شوخی یا ترول اومده یه چیزی گفته رفته.در مورد تفاوت سبک نیازی نیست حتما هم سبک باشن" بالاخره یکیشون لذت بیشتری رو به شما رسونده یا فرضا برابر.

البته شما نباید با اراده ی خودتون بحث رو هدایت کنید. این رو در نظر بگیر که اصلاً و ابداً بحث مقایسه بین بازی X و گیرز نبوده و نیست. اون پست هم خیلی چیزها برای گفتن داشت ولی نباید به طور دلخواه برداشت کرد. ابداً نگفتم این بازی در مقایسه با فلان بازی، فلان عملکرد رو داره. من به کذایی و تجاری بودن نمره ی متا خرده گرفتم و منظورم این بود که خیلی از بازی ها شایستگی نمره ی دریافت شده رو ندارند. چیزی هم که عیان است چه حاجت به بیان است؟
در یک کلام منظورم من این بود: آیا عنوانی که همچون متای بالایی دریافت میکنه، مگر نباید کم نقص باشه؟ پس چرا اونقدر ایراد داره که نمره ی دریافتی رو زیر سوال میبره؟
بله، اینجا بازیسنتره. بحث در خصوص گیمینگ هم آزاده. ولی ادبیات و کشش مناسب میخواد و رعایت احترام متقابل.

اول از اینکه به نظر من بهتره کسی که طرفدار کنسول دیگس تو تاپیک مقابل یا حریف پست نده بهتره ! یعنی پست انتقاد نده بهتره ! البته از نظر بنده که گفتم ! انتقاد خوبه اگه کسی ظرفیتش را داشته باشه ولی چه دوست داشته باشید یا نه جو تاپیک را بهم میریزه . یعنی خود من که طرفدار xbox هستم و طرفدار این بازی که دیگه هر کسی بنده را میشناسه خودم وقتی انتقاد میکنم خیلی ها باهام مخالفت میکنند حالا چه برسه که یکی از اون طرف بیاد انتقاد کنه ! با کسی تعارف نداریم بنده خودم گفتم طرفدار کنسول xbox و بازیهاش هستم ولی یادم نمیاد یه بار برم اونطرف تاپیک مثلا نظری در مورد انچارتد بدم در کل نظری حتی تو کل فروم در مورد انچارتد 4 بدم ! حداقل مطمئن باشین که طرفدارای این طرفی خیلی خوش اخلاق تر و با ظرفیت تر از اون طرفی ها هستند ! صاف میاید نطر میدید و میرید باز خوبیش اینه شاید حداکثر با 5 نفر مخالف طرف باشید که پستتون را نقل قول کنن و جواب بدند ولی مثلا کسی جرات داره بره اون طرف در مورد بازیه x نظر بده و کمی مخافت کنه مطمئن هستم حداقل بدون اغراق 100 نفر رو سرت میریزن ( که چندتاش مدیر و ناظم و ........ باشه)که تا تو باشی دیگه از این غلطها نکنی ! متاسفانه حقیقت محض هست و هیچ اغراقی هم نمیکنم . پس اینکه یکی میاد میگه چون ما طرفدار این بازی هستیم و میایم این تاپیک نظر میدیم و نظرشون هم ماشالا بر حسب اتفاق انتقاد هست به نظر من منطق جالبی نیست چون هر وقت اون طرف رودخونه تاب و تحمل انتقاد را داشتند این طرفی ها شما را ازاد میزارند تا پای ترول پیش برید !

ولی در مورد خود بازی گیرز بگم :
این نسل چه رسانه ای باشه چه تبلیغاتی باشه چه توطئه باشه یا حق باشه و ........... دهن مایکروسافت را سرویس کردن رفت پی کارش .
اینکه بیاد عنوان گیرز 4 میانگین نمرات بالا بگیره به نظر امکانش خیلی کمه هرجوره بهش گیر میدن هم اینکه سازنده جدید پشتش هست که از هر سوراخ و سومبه ای ایراد ازش در میارن و گیر میدن و اینکه جوی که رو عناوین مایکرو این نسل هست هم روش اضافه کنید من که اصلا چشم اب نمیخوره میانگین بازی بیشتر از 8.5 بشه . با توجه به نقد هایی که از بازیهای بزرگ مایکرو دیدم این را میگم . یعنی ادم با دیدن نمایش یا تریلر بازی هم نگاه کنه میبینه که بازی حقش حداقل باید 8 باشه ولی مطمئن باشید یه چند تا سایت پدرکشته مایکرو پیدا میشن که براش یه چندتا 4 و 5 و شاید در شرایط سخت بهش 2 فواره کنن !
اگر با این شرایط میانگینش بشه 90 از نظر من با بهترین شماره گیرز تاریخ طرفیم و برای من حکم میانگین 10 را داره !

البته شما نباید با اراده ی خودتون بحث رو هدایت کنید. این رو در نظر بگیر که اصلاً و ابداً بحث مقایسه بین بازی X و گیرز نبوده و نیست. اون پست هم خیلی چیزها برای گفتن داشت ولی نباید به طور دلخواه برداشت کرد. ابداً نگفتم این بازی در مقایسه با فلان بازی، فلان عملکرد رو داره. من به کذایی و تجاری بودن نمره ی متا خرده گرفتم و منظورم این بود که خیلی از بازی ها شایستگی نمره ی دریافت شده رو ندارند. چیزی هم که عیان است چه حاجت به بیان است؟
در یک کلام منظورم من این بود: آیا عنوانی که همچون متای بالایی دریافت میکنه، مگر نباید کم نقص باشه؟ پس چرا اونقدر ایراد داره که نمره ی دریافتی رو زیر سوال میبره؟
بله، اینجا بازیسنتره. بحث در خصوص گیمینگ هم آزاده. ولی ادبیات و کشش مناسب میخواد و رعایت احترام متقابل.
این که فلان بازی شایستگی نمره متاش رو داره یا نه شخص شما نمیتونه تعیین کنه و این که فلان بازی متا 95 (که البته من 1 بازی بیشتر یادم نی با این متا در سه چهار سال اخیر) کم نقص هست یا نه بازم شخص شما نمیتونه تعیین کنه مشکل شما اینه که فکر میکنی نظرت کاملا درسته , از نظره هر کسی احتمالا یه بازی متا بالا ممکنه باشه که شایستگی اون نمره رو نداشته باشه که کاملا طبیعیه با توجه به طیف سلیقه ها . این نظریه هم که به بازی های فلان کنسول حال میدن و بازی های فلان کنسول رو سرویس میکنند (شاید یه جور دست پیش گرفتن باشه) هم کاملا غلطه چون مثال نقض کم نداره حداقل دو سه تا بازی کاملا underrated مخصوصا اوایل نسل که برعکس این نظریه شاید درست تر می بود . به هر حال متا چه کذایی چه تجاری چه بد چه خوب سال هاست که هست و منفعت و ضررش برا همه بوده
پیشاپیش معذرت بابت اولین کامنت بنده در این تاپیک در راستای آف تاپیک های موجود

• Like
Reactions: artour-2198
این که فلان بازی شایستگی نمره متاش رو داره یا نه شخص شما نمیتونه تعیین کنه و این که فلان بازی متا 95 (که البته من 1 بازی بیشتر یادم نی با این متا در سه چهار سال اخیر) کم نقص هست یا نه بازم شخص شما نمیتونه تعیین کنه مشکل شما اینه که فکر میکنی نظرت کاملا درسته , از نظره هر کسی احتمالا یه بازی متا بالا ممکنه باشه که شایستگی اون نمره رو نداشته باشه که کاملا طبیعیه با توجه به طیف سلیقه ها . این نظریه هم که به بازی های فلان کنسول حال میدن و بازی های فلان کنسول رو سرویس میکنند (شاید یه جور دست پیش گرفتن باشه) هم کاملا غلطه چون مثال نقض کم نداره حداقل دو سه تا بازی کاملا underrated مخصوصا اوایل نسل که برعکس این نظریه شاید درست تر می بود . به هر حال متا چه کذایی چه تجاری چه بد چه خوب سال هاست که هست و منفعت و ضررش برا همه بوده

اول از همه، بحثِ کنسول ورسز کنسول نیست. اینو یادت باشه چون در تمام پستت بر این اساس جبهه گیری کردی. در صورتیکه برای من اون کنسول و شرکت خیلی قابل احترامه.خیلی.
بحث این شد که نمره ی میانگین متا، فقط و فقط جنبه ی تجاری داره و اصلاً جنبه ی فنی رو بازی رو مورد خطاب قرار نمیده. این جمله رو چند دفعه بخون و بعد ادامه بده پست رو. من هم اشاره کردم که صرفاً جنبه ی تجاری داره چون خیلی از عناوین با متای بالا، از لحاظ فنی شایسته ی نمره های دریافتی نیستند. غیر از این رو می پذیری؟ یک مثال زدم که چندان واضح نبود. منظورم فانتوم پینه و ایراد از خودم بود که نمره ی پلتفرم X1 رو اشاره کردم. بگذریم ...
نگاه کن، قضیه ی حال دادن نیست. مشکل اینجاست که به بازی های مایکروسافت خیلی ایده آل گرا نگاه میکنند. این رو منی که مایکرو فن هستم درک میکنم چون نحوه ی برخورد رو نسل قبل میدیدم الان هم میبینم. نقدهایی که میشه با نمره هایی که داده میشه، بیش از حد سخت گیرانه است. مثال بارز و حاضرش فورتزاست، به راحتی متای بالای 90 میگرفت و جالب تر اینکه بازی در نسخه ی ششم قوی تر از همیشه بود اما اونجا بود که فهمیدم زیادی سخت گیری وجود داره. مشکل از کسی هم نیست. کسی هم توهم توطئه نداره. تقصیر خود مایکروسافته که سه سال پیش هر چی رشته بود رو پنبه کرد.
با حرف آخرت موافقم. اما مشکل اینجاست که ضررش (برای همه) بیشتره تا سود. خودت نگاه کن، دیگران حتی بازی رو تجربه نکرده بر اساس این نمره، نقد فنی میکنند. فکر کنم الان دیگه حرفم رو بفهمی. متا یک نمره ی تجاریِ صرفه. اصلاً در مورد ارزش کیفی بازی با آدم صادق نیست.
مرسی که خوندی.

@metal gear
آفرین. منظورم دقیقاً همینه. من گفتم نمرات بازی ها ارزش کیفی اون رو نشون نمیدن چون میانگین نمرات 100تا با نظرات و تخصص و تجربه های مختلفه!
جواب بقیه حرفات هم در دو پست قبلی من وجود داره. بهتر بخون و اگه واضح نبود در پروفایلم در خدمتم.

من فقط يه نكته بگم اول از همه از مهرداد و بقيه طرفدارا غذرخواهي ميكنم اگه كامنت راجب خود بازي نميدم تو تاپيك خود بازي
اما اين موضوع x vs y حالا جاي x و y هرچي ميخواين بزارين بازي، كنسول و... متاسفانه از نسل قبل به شدت قوت گرفت كاشكي ميشد يه آسيب شناسي كرد ديد چرا من نوعي كه به فرض كنسول فلان رو دارم دوست ندارم موفقيت كنسول رقيب رو ببينم؟ صرفا چون انتخابم اون كنسول بوده ؟ يا من نوعي كه پي سي دارم تمام بازياي خفن كنسول رو فقط به جرم انحصاري بودن واسه كنسول ميكوبم
تو هر مبحثي فرهنگ سازي يه گلوگاه داره كه اگه اونو پيدا كنيم ميتونيم از همون نقطه شروع كنيم و مهمترين نقطه واسه دنياي گيم اينه كه به خودمون بقبولونيم كه فن يه پلتفرم بودن جز محروم كردن خودمون از بقيه گيم ها هيچ سودي نداره به خودمون بقبولونيم جاي اينكه وقت واسه ترول و مسخره كردن و كوبوندن بقيه بزاريم سعي كنيم يه جوري بازيها رو گير بياريم و ازش لذت ببريم نه اينكه چون بازي واسه مايكروسافته يا واسه سونيه و ما طرفدار اون يكي هستيم بكوبيمش سر هر ايرادي
فقط يه مثال ميزنم يكي از دوستاي عزيزم كه فن عجيب مايكروسافته tlou رو تو نسل قبل بازي كرد و گفت ٦ ساعته تمومش كردم و بهش ٦ ميدم چون چيزي نداشت ! در صورتي كه با شناختي كه من از اين عزيز دارم اگر بازي انحصاري مايكروسافت بود بهش از ١٠ نمره ١١ ميداد
بياين ديدمون رو عوض كنيم و از گيم لذت ببريم فقط همين... گيمر واقعي كسيه كه كوچكترين حسي نسبت به پلتفرم نداره بلكه بازي كردن حداكثر گيم ها با توجه به جيبش واسش مهمه
بازم شرمنده كه كامنت نامربوط بود

به نظر من خیلی سخت میگیرین نظر منو بخواین میگم هیچ اهمیتی برام نداره کسی بیاد از بازی محبوبم انتقاد بکنه ولی بعضی ها بازی ها یا کنسول رو برای خودشون مقدس میدونن ومیگن چون من این بازی رو دوست دارم پس مال من هست و هیچکی حق نداره انتقاد بکنه و بعضی ها هم میگن اصلا هیچکی حق نداره از اون طرف بیاد تو این تاپیک! به نظر من یک اعتقاد متعصبانه هست مال 50 سال پیش و الان تو دنیا به تاریخ تبدیل شده ولی تو کشور ما و اللخصوص تو اینجور مباحث مثل گیم که شاید تعدادی زیاد افراد کم سن و سال حضور دارن این اعتقادات هنوز هست و متاسفانه از طرف مدیریت هم حمایت میشه
در کل یکم سعی کنید روشنفکر باشین و یک سطح درک شعور خودتون رو بالا ببرین تا یک انتقاد ساده موجب باد کردن رگ گردنتون نشه اینو اینجا گفتم منظورم کل سایت بود که وضع سمت PS4ش خیلی خرابتره طوری شده منی که PS4 دارم جرات نمیکنم تاپیک اون ور رو باز کنم حالا بازم اینور یکم کاربر ها به نظر منطقی تر هستند

• Like
Reactions: mikammi
الان دقیقا فلسفه نظر سنجی رو یکی میتونه توضیح بده؟!
بازی که هنوز عرضه نشده چجوری عملکرد سازندش مشخص میشه؟ :|
تاریخ دقیق عرضه بازی رو هم لطفا اضافه کنید به پست اول.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or