GEARS OF WAR 3 TOURNAMENT

به نظر شما چه تاریخی برای برگذاری مسابقه مناسب می باشد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    24
  • نظرسنجی بسته شده است .
به به ، ارباب مهرداد ، خیلی میخوامت رفیق.... بزار امتحان فردارو بدم بعدش باید بهم Gears 3 Multy یاد بدی....:d
سلام به بهزاد جونه خودم, ازینکه به این نتیجه رسیدی بیای لایو خوشحالم امیدوارم اون امتحان لعنتیم خوب داده باشی :d

(قابل توجه دوستان تا زمانی که تعداد به حد نصاب نرسه تاریخ مسابقه معلوم نیست.)

آخرین ویرایش:
مجدداً سلام.
راستش من دوست دارم توي اين تورنومنت شركت كنم. بالاخره هر تورنومنتي يه تيم ضعيف هم داره ديگه (البته تلاش مي‌شه كه قوي بشيم) اما داخل ايران كسي رو ندارم كه به عنوان هم تيمي خودم انتخاب كنم. مي‌تونم از دوستان غير ايراني استفاده كنم؟ :-/

مجدداً سلام.
راستش من دوست دارم توي اين تورنومنت شركت كنم. بالاخره هر تورنومنتي يه تيم ضعيف هم داره ديگه (البته تلاش مي‌شه كه قوي بشيم) اما داخل ايران كسي رو ندارم كه به عنوان هم تيمي خودم انتخاب كنم. مي‌تونم از دوستان غير ايراني استفاده كنم؟ :-/
خامد جان اینجوری که بدتر میشه ....چون هاست ایرانیه هم تیمی های خارجت در حد لالیگا لگ میگیرن و به معنای واقعی همتون نابود میشین هم تیمی ایرانی که حتی نشناسیش به مراتب از دوستای خارجیت بهتره ....

تو ایکس باکس لایو تعدادی از دوستان که تیم ندارن پیام دادن که ما چیکار کنیم ...دوستانی که تیم ندارن بیان اینجا گیمرتگشون رو بزارن که اخر همشون رو 1 تیم یا بیشتر کنیم تا بتونن تو تورنومنت شرکت کنن

سلام خسته نباشید زمان برگزاری مسابقات کی هستش
Soroush sj هستم بازی کردنم در حد 50 - 50 هستش اگه اینترنت لگ داشته باشه 50 درصد خوب هستم اگه نداشته باشه تا 85 درصد میتونم خوب بازی کنم
گیمر تگ من :Soroush sj

سلام دوستان. من می خواستم از بچه های تازه وارد لایو بخوام که حتما در این تورنومنت شرکت کنن. چون خیلی از بچه ها ممکن با دیدن تیم های قدیمی بگن ما که اول نمی شیم و کنار بکشن اما این طرز فکر اشتباهه. درسته اول شدن جایگاه خودشا داره ولی نباید تنها دلیل شرکت کردن در این مسابقات باشه. ما می خواهیم مسبقات بزرگ و در حد نام این سری بزرگ و محبوب باشه...و در مورد زمان مسابقه همون طور که مهرداد جان گفت باید تعداد به حد نصاب برسه.

سلام آقا مهرداد عزیز،
امید وارم تیما سریعتر معرفی بشن تعدادمون زیاد شه
منم سعی می کنم دوستامو به این تورنومنت دعوت کنم
می خواستم بپرسم استفاده از Melee مجازه؟
با تشکر
AREFxTHExKiller

سلام آقا مهرداد عزیز،
امید وارم تیما سریعتر معرفی بشن تعدادمون زیاد شه
منم سعی می کنم دوستامو به این تورنومنت دعوت کنم
می خواستم بپرسم استفاده از Melee مجازه؟
با تشکر
AREFxTHExKiller

خیر از melee نمیشه استفاده کرد.

آخرین ویرایش:
از شرکت کنندگان عزیز خواهشمندم جو مسابقاتو با Execution های بد (****) ، خراب نکنن :">

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:50 PM ارسال شده بود ----------

سلام آقا مهرداد ،
یه سوال دیگه ای که داشتم این بود که Gorgon Pistol غیر مجازه؟ یا همه ی سلاحای Map مجازن؟
مرسی

مجدداً سلام.

زمان برگزاری مسابقات امکان داره 4 نصفه شب برا خارجی ها باشه. این که نمی شه

---------- نوشته در 10:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 AM ارسال شده بود ----------

کاش می شد مسابقات Gnasher Only می شد

سلام به عارف عزيز. حق باشماست. البته مي‌شه ساعت رو جوري تنظيم كرد كه هم اونا بتونن بازي كنن هم ما. اما من كلّا به دلايلي كه مطرح شد از داشتن هم‌تيمي خارجي منصرف شدم.
yahoo_23.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or