bazerafat کاربر سایت Oct 14, 2011 #121 آقا من تازه به لایو وصل شدم چطوری گیرز رو لایو بازی کنم به کدوم منو برم ؟
Fenris Wolf کاربر سایت Oct 14, 2011 #123 توی منوی اصلی نوشته horde برو تو اون استاندارد رو بزن یا اگه پارتی باشیم یکیمون میره private بقیه هم دنبال اون مرن تو گیم.
توی منوی اصلی نوشته horde برو تو اون استاندارد رو بزن یا اگه پارتی باشیم یکیمون میره private بقیه هم دنبال اون مرن تو گیم.
Fenris Wolf کاربر سایت Oct 15, 2011 #127 خوب امروز با 5-6 تا از بچه ها بازی کردیم چقدر فاز داد! WAVE 20 هاست گفت میره منم رفتم خیلی حال میده! علیرضا من خودمو کشتم نتونستم به تو کانکت شم فردا ساعت 2 بیا هستیم!(1-2 تا 4.30 5 )
خوب امروز با 5-6 تا از بچه ها بازی کردیم چقدر فاز داد! WAVE 20 هاست گفت میره منم رفتم خیلی حال میده! علیرضا من خودمو کشتم نتونستم به تو کانکت شم فردا ساعت 2 بیا هستیم!(1-2 تا 4.30 5 )
god of game کاربر سایت Oct 15, 2011 #130 gte تورو ندیدم ما 5 نفر بودیم alireza assasin و ehsan bugati و cpt 2008 و captain arshia و من آخرین ویرایش: Oct 15, 2011
god of game کاربر سایت Oct 16, 2011 #132 اره به wave 50 که رسیدیم یه 7-8 بار هی مردیم اخر بیخیال شدیم رفتیم :d
PaRaDoXiSt کاربر سایت Oct 18, 2011 #133 چندتــا فرانســوی پیــدا کردم با اونا سرچ میکنم لعنتی اصن لگ/دیلــِی نداره :d خوبــیش اینه نوبــم نیستن فقط Execution بازی میکنن! منم میخوام حسین بیشتر... لگ داره ولی خب کم! بین private و ranked حساب کن :d تو لایـو گیـمرتگش رو برات msg میکنـم ... آخرین ویرایش: Oct 18, 2011 Reactions: Dinosaur
چندتــا فرانســوی پیــدا کردم با اونا سرچ میکنم لعنتی اصن لگ/دیلــِی نداره :d خوبــیش اینه نوبــم نیستن فقط Execution بازی میکنن! منم میخوام حسین بیشتر... لگ داره ولی خب کم! بین private و ranked حساب کن :d تو لایـو گیـمرتگش رو برات msg میکنـم ...
NaViiDii God Of War کاربر سایت Oct 18, 2011 #134 نوشته شده توسط PaRaDoXiSt: چندتــا فرانســوی پیــدا کردم با اونا سرچ میکنم لعنتی اصن لگ/دیلــِی نداره :d خوبــیش اینه نوبــم نیستن فقط Execution بازی میکنن! بیشتر... .32 منم میخوام حسین :d
نوشته شده توسط PaRaDoXiSt: چندتــا فرانســوی پیــدا کردم با اونا سرچ میکنم لعنتی اصن لگ/دیلــِی نداره :d خوبــیش اینه نوبــم نیستن فقط Execution بازی میکنن! بیشتر... .32 منم میخوام حسین :d