.:Soheil:.
کاربر سایت
طبق معمول همه داغ هستن.بعد که بازی میاد میبینیم اونی که باید میشد نیست
مطمئنی ؟! چون چیزی که من دیدم چهارتا دونه چوب ـه که تخریبشون هم اسکریپت بود .OMG !
همه چیز تو محیط تخریب میشه !
اونجا که cole همه به رگبار می بنده , تمام cover می زنه داغون می کنه !مطمئنی ؟! چون چیزی که من دیدم چهارتا دونه چوب ـه که تخریبشون هم اسکریپت بود .
تخریب پذیری Real time هم فکر بدی نیستا کلا محیط تخریب شه هیچی باقی نمونه :dیکی به کلیف ایمیل بزنه تو تریلر بعدی میبینه اینم اضاف شده:d
ولی بازی اگه از دیدگاه هر شخصیت داستان متفاوتی داشته باشه واقعا محشر میشه...
این موارد رو منم نمی دونم باید بازی کرد تا مشخص بشه ولی کلاً رو داستان و شخصیت پردازی زیاد حساب باز نکنید ...:dممنون
اونوقت شخصیت پردازی دیگه باید محشر باشه و هر کاراکتر داستان و شخصیت پردازی عالی مثل MW داشته باشه دیگه؟یا اینم منتفیه و کل شخصیت پردازی رو مارکوسه!
ممنونداستان متفاوت نداره !!!
یک داستان ثابت که تو بعضی مراحل از دیدگاه دو نفر روایت میشه ،با محیط متفاوت و اتفاق هایی که تو طول بازی واسه هرکدومشون پیش میاد ، مثل RE 4
تو red faction تخریب پذیری کاملا real time هست. چی میگی برا خودت:dاونجا که cole همه به رگبار می بنده , تمام cover می زنه داغون می کنه !
بعد می خواستی تو این نسل تخریب پذیری Real time باشه ! توی Red F و BF2 اینطوری نبود , بعد تو Geow باشه
اگه اون Real time بود پس چرا اینقدر تابلو خراب می شد ؟! البته من نسخه کنسولی بازی کردم !تو red faction تخریب پذیری کاملا real time هست. چی میگی برا خودت:d
دکتر جان ! این ویدئو قبلی از دقیقه5 :25 تا 5 : 45 ببین .شایعه سازی نکنید لطفا.....
از دوستان خواهش دارم هایپ الکی ندید بعد عرضه بازی شر میشه.