Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

طبق معمول همه داغ هستن.بعد که بازی میاد میبینیم اونی که باید میشد نیست

کاش یه مقدار اطلاعات جمع میکردی بعد این حرف رو میزدی برو تاپیک j-tag که این بازی رو دارن بازی میکنن بعد بگو اونی که باید میشد نیست.در واقع همه گفتن یا در حد انتظاراتشون بوده یا حتی بیشتر از اون بوده.

کاش یه مقدار اطلاعات جمع میکردی بعد این حرف رو میزدی برو تاپیک j-tag که این بازی رو دارن بازی میکنن بعد بگو اونی که باید میشد نیست.در واقع همه گفتن یا در حد انتظاراتشون بوده یا حتی بیشتر از اون بوده.
ممنون دوست عزیز .در مورد j-tag اطلاع دارم
ولی من روی حرف خودم هستم

مطمئنی ؟! چون چیزی که من دیدم چهارتا دونه چوب ـه که تخریبشون هم اسکریپت بود .
اونجا که cole همه به رگبار می بنده , تمام cover می زنه داغون می کنه !
بعد می خواستی تو این نسل تخریب پذیری Real time باشه ! توی Red F و BF2 اینطوری نبود , بعد تو Geow باشه:|

تخریب پذیری Real time هم فکر بدی نیستا کلا محیط تخریب شه هیچی باقی نمونه :dیکی به کلیف ایمیل بزنه تو تریلر بعدی میبینه اینم اضاف شده:d

ولی بازی اگه از دیدگاه هر شخصیت داستان متفاوتی داشته باشه واقعا محشر میشه...

تخریب پذیری Real time هم فکر بدی نیستا کلا محیط تخریب شه هیچی باقی نمونه :dیکی به کلیف ایمیل بزنه تو تریلر بعدی میبینه اینم اضاف شده:d

ولی بازی اگه از دیدگاه هر شخصیت داستان متفاوتی داشته باشه واقعا محشر میشه...

داستان متفاوت نداره !!!

یک داستان ثابت که تو بعضی مراحل از دیدگاه دو نفر روایت میشه ،با محیط متفاوت و اتفاق هایی که تو طول بازی واسه هرکدومشون پیش میاد ، مثل RE 4
ممنون
اونوقت شخصیت پردازی دیگه باید محشر باشه و هر کاراکتر داستان و شخصیت پردازی عالی مثل MW داشته باشه دیگه؟یا اینم منتفیه و کل شخصیت پردازی رو مارکوسه!
این موارد رو منم نمی دونم باید بازی کرد تا مشخص بشه ولی کلاً رو داستان و شخصیت پردازی زیاد حساب باز نکنید ...:d

آخرین ویرایش:
داستان متفاوت نداره !!!

یک داستان ثابت که تو بعضی مراحل از دیدگاه دو نفر روایت میشه ،با محیط متفاوت و اتفاق هایی که تو طول بازی واسه هرکدومشون پیش میاد ، مثل RE 4
ممنون
اونوقت شخصیت پردازی دیگه باید محشر باشه و هر کاراکتر داستان و شخصیت پردازی عالی مثل MW داشته باشه دیگه؟یا اینم منتفیه و کل شخصیت پردازی رو مارکوسه!

اونجا که cole همه به رگبار می بنده , تمام cover می زنه داغون می کنه !
بعد می خواستی تو این نسل تخریب پذیری Real time باشه ! توی Red F و BF2 اینطوری نبود , بعد تو Geow باشه:|
تو red faction تخریب پذیری کاملا real time هست. چی میگی برا خودت:d

تو red faction تخریب پذیری کاملا real time هست. چی میگی برا خودت:d
اگه اون Real time بود پس چرا اینقدر تابلو خراب می شد ؟! البته من نسخه کنسولی بازی کردم !
مثلا تکه های تخریب شده نه فیزیک داشت و نه با جسم اولیه همخونی داشت ! اگه Real time بود , چرا اون تکه تخریب شده با ضربه مجدد چکش خورد نمی شد ؟
البته من زیاد از Real time بودن یا اسکریپ بودن سر در نمی یارم , شاید دارم اشتباه می کنم ...
شایعه سازی نکنید لطفا.....

از دوستان خواهش دارم هایپ الکی ندید بعد عرضه بازی شر میشه.
دکتر جان ! این ویدئو قبلی از دقیقه5 :25 تا 5 : 45 ببین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or