توی اون ورژن که من بازی کردم ingame بود و همون موقع رندر میشد. prerender هاش خیلی-خیلی- کم هست.اگه کات سین ها به گفته مصطفی Ingame باشن که محشره بازی واقعا در هر تریلر پیشرفت چشم گیری داشته این اپیک همینجور پیش بره کلا 360 میترکه...
توی اون ورژن که من بازی کردم ingame بود و همون موقع رندر میشد. prerender هاش خیلی-خیلی- کم هست.اگه کات سین ها به گفته مصطفی Ingame باشن که محشره بازی واقعا در هر تریلر پیشرفت چشم گیری داشته این اپیک همینجور پیش بره کلا 360 میترکه...
دوستان این رو ببینید !!! :
http://www.youtube.com/watch?v=yynqOGLhtG0
دیگه نمی دونم در مورد گرافیک چی بگم !!!
درجه سختی بازی به این صورته:راستی یه سوال فنی..کسی میدونه توی این قسمت هم اگه روی درجه ی سختیه آخر بازیرو تموم کنیم حالت سخت تری هم باز میشه یا نه؟
اینطور که تا حالا مشخص شده اره نخصوصا شخصیت کولدوستان يه سوال يعني بخش داستاني مثل COD يا بقيه بازيهاي اول شخص از ديد چند نفر دنبال ميشه؟!
- یه مرحلش هم توی زیردریایی بود که امیدوارم فقط کات سین نباشه و گیم پلی داشته باشه.
البته درست میگی ولی فک نمی کنم مشکل ساز بشه چون اگه دقت کرده باشی موقعی که با کول بازی میکنی هم رنگ بندی هم فضاسازی تا حدودی تغییری میکنه ....فقط یه مشکلی هس اونم اینکه من برای سوم هس که می بینم تو قسمت داستانی یه بار یه ماموریتو از چشم مارکوس و دوستاش می بینیم یه بارم از نگاه cole و دوستاش........ .
اگه زیاد از این ترفند استفاده بشه درسته قسمت داستانی رو طولانیتر می کنه ولی در عوض کمی حالگیریه و میشه کش دادن بیخود...... .
.