Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

اگه کات سین ها به گفته مصطفی Ingame باشن که محشره بازی واقعا در هر تریلر پیشرفت چشم گیری داشته این اپیک همینجور پیش بره کلا 360 میترکه...
توی اون ورژن که من بازی کردم ingame بود و همون موقع رندر میشد. prerender هاش خیلی-خیلی- کم هست.

این اپیک داره با Geow 3 چیکار میکنه دقیقا دیگه مطمئن شدم آخر بازی قبض روح میشیم کلا با این تصاویر و تریلر ها آخرش شاهکار و حماسی باید تموم بشه و نقطه اوج بازی هم باید مرحله آخر باشه به عقیده من تا اینجا که مشخصه بهترین نسخه از این سری بازی ها هست ولی در کل فکر نکنم مارکوس و گروه دلتا بمیرند :d

منم تریلرو دیدم واقعا فوق العاده بود>:d< ..... صحبتاشون خیلی جالب بود ...
اون سکانس های in-game ش خیلی حال کردم>:d<.....گیم پلی خیلی هیجانی و غیره منتظره بود...
دمشون گرم :x
انتظار برایش بسی دشوار است:d:-s

دوستان این رو ببینید !!! :
http://www.youtube.com/watch?v=yynqOGLhtG0
دیگه نمی دونم در مورد گرافیک چی بگم !!!

مصطفی اینا چیه میذاره نمیگی قلب فن های ps3 ضعیفه :d

من نمیدونم این اپیک چه جور داره با سخت افزار 360 کنار میاد واقعا جالبه...

بازی سال نشه باید همون اره برقی رو تو ... کلیف کنیم:d

یه حسی به من میگه این بازی داره Over Hype میشه ها:d
مواظب باشید زیاده روی نکنید.گرچه خودمم بد تو کفشم.
وقتی بازی دستم برسه اولین کاری که میکنم یه بار بازی رو روی Very Hard تموم میکنم.
چون حیفم میاد زود تموم شه:d
راستی یه سوال فنی..کسی میدونه توی این قسمت هم اگه روی درجه ی سختیه آخر بازیرو تموم کنیم حالت سخت تری هم باز میشه یا نه؟

راستی یه سوال فنی..کسی میدونه توی این قسمت هم اگه روی درجه ی سختیه آخر بازیرو تموم کنیم حالت سخت تری هم باز میشه یا نه؟
درجه سختی بازی به این صورته:

Casual
Normal
Hardcore
Insane

باید یک بار بازی را روی Hardcore تموم کنی تا Insane باز بشه که سخت ترین دیفیکالتیه.
-------
Edit:
تریلر را الان دیدم. نکته های جالبش واسم این ها بود:
- پدر مارکوس میگه راه حل از بین بردن Lambetها را پیدا کردند.
- یه جایی Cole داشت خاطرات گذشتش را به یاد می آورد که نشون میده روی شخصیت پردازی ها بهتر کار شده.
- نمای پشت سر کارماین هم خیلی شاخ بود.
- Quick kill با این Retro Lancer هم در یه چشم بهم زدن انجام میشه.
- یه مرحلش هم توی زیردریایی بود که امیدوارم فقط کات سین نباشه و گیم پلی داشته باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
ویدیوی جدید رو دیدم همونی که kayne عزیز گذاشته بود(مربوط comic con).همه چیش عالی و بی نظیرi هستش.......اصلا نمیشه ازش ایراد گرفت.افکت اتیش و انفجار عالی هم داره..... .

فقط یه مشکلی هس اونم اینکه من برای سوم هس که می بینم تو قسمت داستانی یه بار یه ماموریتو از چشم مارکوس و دوستاش می بینیم یه بارم از نگاه cole و دوستاش........ .
اگه زیاد از این ترفند استفاده بشه درسته قسمت داستانی رو طولانیتر می کنه ولی در عوض کمی حالگیریه و میشه کش دادن بیخود...... .
.
.
.

انقدر تو این مدت بازی درست و حسابی نیومده که داشتم کم کم از بازی زده میشدم اما این تریلر دوباره داغم کرد >:d<

در مورد پست بالا هم باید بگم که geow هیچوقت کسیو نا امید نمیکنه

دوستان يه سوال يعني بخش داستاني مثل COD يا بقيه بازيهاي اول شخص از ديد چند نفر دنبال ميشه؟!
اینطور که تا حالا مشخص شده اره نخصوصا شخصیت کول

البته من زیاد نمیدونم راجب این مسئله اگه اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن

- یه مرحلش هم توی زیردریایی بود که امیدوارم فقط کات سین نباشه و گیم پلی داشته باشه.

من یادم نمیاد در کل سری GEOW جایی بوده که کات سین باشه اما گیم پلی نباشه پس فکر کنم باید آماده ی یه مرحله در زیر دریایی باشیم.:x

فقط یه مشکلی هس اونم اینکه من برای سوم هس که می بینم تو قسمت داستانی یه بار یه ماموریتو از چشم مارکوس و دوستاش می بینیم یه بارم از نگاه cole و دوستاش........ .
اگه زیاد از این ترفند استفاده بشه درسته قسمت داستانی رو طولانیتر می کنه ولی در عوض کمی حالگیریه و میشه کش دادن بیخود...... .

.
البته درست میگی ولی فک نمی کنم مشکل ساز بشه چون اگه دقت کرده باشی موقعی که با کول بازی میکنی هم رنگ بندی هم فضاسازی تا حدودی تغییری میکنه ....
به خاطر همین فک نمی کنم تاثیر زیادی تو تکراری و یکنواخت شدن گیم پلی داشته باشه !!

از لحاظ کش ، قوس و جاذبه های داستانی هم فک نکنم مشکلی پیش بیاد چون داستان از دیگاه هر کدوم از شخصیت های به شکلی متفاوتی پیش میره و اتفاقاتی که واسه هر کدومشون افتاده رو میبینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or