البته من هم خیلی براش احترام قائلم ولی خداوکیلی دمتش که فقط 5 ساله!:dواقعا احترام خاصی برای این سری قائلم.
شاید به خاطر قدمتش و خاطراتی که باهاش توی لایو دارم.
البته من هم خیلی براش احترام قائلم ولی خداوکیلی دمتش که فقط 5 ساله!:d
دوست عزيز تو نسخه اوريجنال هم نيستدوستان بتا کد بازی که قرار با BulletStorm منتشر بشه , ولی پیدا کردن اورجینال این بازی یه خورده سخته . کسی هست که راه بهتری برای گرفتن بتا کد بازی داشته باشه ؟
لحظه شماری می کنم برای MP بازی مثل قبلا Carmine رو بگیرم ! همه رو هد شات کنم!:d
Carmine ها پر رو شدن ها عجب حرکاتی به خصوص این خرکیه ! که مشت زده!!:d
دوستان بتا کد بازی که قرار با BulletStorm منتشر بشه , ولی پیدا کردن اورجینال این بازی یه خورده سخته . کسی هست که راه بهتری برای گرفتن بتا کد بازی داشته باشه ؟
ما هدشاتتـــــــــــــــــــــــــــــــیم :dمنظورت از همه ، همه بود دیگه..! یعنی من و امثال من و .... :d
اون ها که بزدل و احمق بودن! دلم واسشون می سوخت همیشه طعمه می شدن!!از شادروان Tai باید شیفت کنیم رو Carmine که بسی خشن و بی کله هستش برعکس اون 2 تا داداش احمقش که به شدت مظلوم بودن :d
دلیل شما بزرگ نبودن این بازیها چیه؟! اگر سری Geow و Halo بزرگ نبودن اینقدر طرفداران پیدا نمی کردن! و برای شماره بعدیشون لحظه شماری نمی کردن!من نمی دونم چرا بازی های سری Gears of War و Halo رو انقد بی خودی گنده میکنن.
halo که هیچ , ولی سری بازی های Gears of War خوبه نه در این حدی که استوره بشن و این همه تعریف بشه ازشونن.
با Halo که کاری ندارم، کلا سلیقه ام باهاش جور در نمیاد! :dمن نمی دونم چرا بازی های سری Gears of War و Halo رو انقد بی خودی گنده میکنن.
halo که هیچ , ولی سری بازی های Gears of War خوبه نه در این حدی که استوره بشن و این همه تعریف بشه ازشونن.
من نمی دونم چرا بازی های سری Gears of War و Halo رو انقد بی خودی گنده میکنن.