Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

خب من هم خیلی وقته بازی رو تموم کردم و این چند وقت فقط آفلاین مولتی میزنم
بازی که از هر نظر زیبا بود
نکات خوبش رو هم که اکثرا گفتن پس فقط بعضی موارد که خوشم نیومد رو میگم
بازی روی درجه هاردکور به طرز چرتی آسون بود و روی درجه اینسین فوقالعاده سخت مسخره....بدون هیچ بحثی 2 تا تیر میخوردی میمردی
با اینکه اکثر بازیها رو روی درجه آخر سختی بازی میکنم ولی اعصاب این یکی رو نداشتم
یکی دیگه هم این که توی مولتی باز هم مثل نسخه قبل هیچ فرقی بین هوش مصنوعی دشمن در دو حالت هاردکور و اینسین نیست
البته خیلی خوب کار شده ولی باز هم چالش بر انگیز نیست
در حال حاضر چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
به جز این دو تا مشکل خاصی توی بازی ندیدم و اکثر موارد خوب بود

اقا یه حرفی دارم :دی
دیدم اینجا خیلی ها میگن دام مُرد ولی من شرط میبندم که دام نمُرده :دی درسته که انفجار بزرگ رخ داد ولی صحنه مرگ دام نشون داده نشد مطمئن هستم تو نسخه های بعدی نشون میده مثلا دام از ماشین پریده بیرون و تو یه جایی پناه گرفته . کی با من موافقه؟:دی

• Like
Reactions: Real Madrid 9
Jeerz, not Gearz :-l
بابا حالا این دوستمون یه اشتباهی کرد
شما تا حالا هیچی رو اشتباه تلفظ نکردی؟!

اقا یه حرفی دارم :biggrin1:
دیدم اینجا خیلی ها میگن دام مُرد ولی من شرط میبندم که دام نمُرده :biggrin1: درسته که انفجار بزرگ رخ داد ولی صحنه مرگ دام نشون داده نشد مطمئن هستم تو نسخه های بعدی نشون میده مثلا دام از ماشین پریده بیرون و تو یه جایی پناه گرفته . کی با من موافقه؟:biggrin1:

دام که مرد!!! ولی تعجب من از اینه که چرا همه با اون ماشینه فرار نکردند!!!دام مسخره مرد !!! همه می تونستن با اون ماشینه برن

اقا یه حرفی دارم :biggrin1:
دیدم اینجا خیلی ها میگن دام مُرد ولی من شرط میبندم که دام نمُرده :biggrin1: درسته که انفجار بزرگ رخ داد ولی صحنه مرگ دام نشون داده نشد مطمئن هستم تو نسخه های بعدی نشون میده مثلا دام از ماشین پریده بیرون و تو یه جایی پناه گرفته . کی با من موافقه؟:biggrin1:
مارکوس اگه پشت ماشین نبود ذغال می شد بعد می گی دام زندست ؟ :دی

مارکوس اگه پشت ماشین نبود ذغال می شد بعد می گی دام زندست ؟ :دی
دارم میگم صحنه مرگ نشون داده نشد شاید قبل اینکه ماشین بخوره از ماشین پریده باشه بیرون ! و تو یه جایی شانسی پناه برده باشه که زنده بمونه . تو قسمتهای بعد دیدی زندست تعجب نکنید :دی فقط یه حدسه میتونه درست باشه میتونه نباشه چون یکم صحنه مرگش ابهام داره :دی

دارم میگم صحنه مرگ نشون داده نشد شاید قبل اینکه ماشین بخوره از ماشین پریده باشه بیرون ! و تو یه جایی شانسی پناه برده باشه که زنده بمونه . تو قسمتهای بعد دیدی زندست تعجب نکنید :دی فقط یه حدسه میتونه درست باشه میتونه نباشه چون یکم صحنه مرگش ابهام داره :دی
میگم فرخ حرف جالبی زدی ها یک حسی میگه دام نمرده مگه کسی دید دام مرده؟واقعا یک مدرکی چیزی؟:d صحنه اش واقعا ابهام داره چون مشخصا اون انفجار دوم که مارکوس داشت نزدیک می شد دیگه خبری ازش نشد یعنی بعید نیست دام زنده باشه و هدف نسخه چهارم هم همین باشه
راستی ارمان بود که میگفت چرا دام این کارا کرد کار دیگه ای نمیشد کرد مارکوس و دام و اینا تو محاصره بودن و راه فرار نداشتن و دام خودش فدا کرد
فرخ ایده دادی خفن به کلیفی و بچه ها :d

دام که مرد!!! ولی تعجب من از اینه که چرا همه با اون ماشینه فرار نکردند!!!دام مسخره مرد !!! همه می تونستن با اون ماشینه برن
اولا ماشینه تک نفره بود,یدونه سرنشین داشت پشتش همش تانکر بود.ثانیا هیچکدوم به ماشین نمی رسیدن,بین اونا و ماشین کلی لوکاست بود.فقط دام می رسید به ماشین...
در مورد مردن یا نمردن دام,به نظر من هم مرد.ولی با توجه به چیزی که اخر بتل دیدم:(اگه تمومش نکردین اسپویلر پایینی رو باز نکنید:
اینکه دیما بعد از اینکه یه بمب اتم 30 متریش ترکید زنده موند
این هم ممکنه دام زنده مونده باشه....

درمورد حرف فرخ و بقیه بچه ها :
من که 10 صفحه پیش این حرفو زدم همتون مسخرم کردین:|
تازه من گفتم چون پلاکشو در مجسمه زنش انداخت نمیتونن تشخیص هویت هم بکنن و...پس حتما زندس!
در ضمن منم همه اینا رو گفته بودم:(

@فرخ
اگه نمرده باشه من یاد آمیتاپاچان و دوستان میفتم :دی
قضیه آمیتاپاچان اینا نیست :دی خب این منطقیه که قبل برخورد ماشین بپره بیرون و تویه جایی سوراخی قایم بشه ! اینو حتی تو بهترین فیلم های هالیوودی هم زیاد نشون میدند :دی چه بمونه به یک بازی ! چیزی که دارم میگم منطقیه اگر دیدی شماره بعد زنده شد من تو این تاریخ این حرف را زدم یادتون باشه :دی ولی نمیگم هم 100 درصد هست ! دارم میگم احتمال داره زنده مونده باشه !

فرخ تو کلا به مرگ اعتقاد نداری اون از مایکل جکسون این هم از دومنیک سانتیگو حالا خوبه نگفتی آدام هم زندست..!

شیطان پرستی..؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or