hoom
کاربر سایت
عزیز من اگه موزیک اخر بازی رو شنیده بازی میفهمی درستش چیه
من برای اینطور چیزها به موزیک احتیاجی ندارم. در ضمن توی موزیک و شعر همه چیز یه طور دیگه گفته میشه که به وزن و قافیه بخوره.
عزیز من اگه موزیک اخر بازی رو شنیده بازی میفهمی درستش چیه
تو این مورد حق رو به تو میدم ولی در مورد جیرز یا گیرز کسانی که زبان انگلیسیشون هم خوبه دیدم جیرز تلفظ کردن حالا شما میخوای گیرز تلفظ کن عیبی نداره:dمن برای اینطور چیزها به موزیک احتیاجی ندارم. در ضمن توی موزیک و شعر همه چیز یه طور دیگه گفته میشه که به وزن و قافیه بخوره.
ای وای:d جیرز چیه دوست من ؟؟؟ جلو کسی نگی ها !!!تو این مورد حق رو به تو میدم ولی در مورد جیرز یا گیرز کسانی که زبان انگلیسیشون هم خوبه دیدم جیرز تلفظ کردن حالا شما میخوای گیرز تلفظ کن عیبی نداره:d
تو این مورد حق رو به تو میدم ولی در مورد جیرز یا گیرز کسانی که زبان انگلیسیشون هم خوبه دیدم جیرز تلفظ کردن حالا شما میخوای گیرز تلفظ کن عیبی نداره:d
نه نیست مطمعن باش....l-)منتها در گرافیک محیط اطراف هنوز چیزی رو نیددم به الن ویک برسه:-b....دوستان من اینجوری فکر میکنم ی اینکه این بازی واقعا خفن ترین گرافیک این نسل رو داره ؟! :-o
کفم برید !!
خسته شدم اینقدر دهنم باز موند وسط بازی ! :-o
بازی از این گرافیک بهتر هم هست ؟
شما دیگه کی هستید ....حرف راست و درست سرتون نمیره...خوب نره هر چی میخوایید تلفظ کنید یادمه یه زمانی از فروشگاه دمه خونمون تا دوستان همه به هیلو میگفتن هلو.....!!!!!!!!
---------- نوشته در 11:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 PM ارسال شده بود ----------
نه نیست مطمعن باش....l-)منتها در گرافیک محیط اطراف هنوز چیزی رو نیددم به الن ویک برسه:-b....
سلام .آقا یه مشکل عجیب پیش اومده برام تا اکت 3 رفته بودم فرداش که اومدم بازی کنم دو تا لوگو میاد ولی بعدش صفحه سیاد میشه و صدای باز شدن یه پنجره میاد که البته فقط صداش میاد مثل صدای زدن دکمه داشبورد بعدشم تا دی وی دی رو در نیارم هیچ دکمه ای کار نمی کنه... پاک کردم دوباره ریختم بازم نشد... کش رو پاک کردم بازم نشد یه دی وی دی دیگه استفاده کردم بازم نشد... کس اگه میدونه بگه ادامشو برم... امیدوارم مشکل از سیو نباشه...