HAMED SEV کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,056 کسی خبر داره ریجن بازی free یا نه؟ اخه اکانتم برای امریکاست ولی اونجایی که بازی رو پیش خرید کردم نوشته ریجن pal رو میارن!میترسم بعدا برای خرید dlc دچار مشکل بشم ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی خبر داره ریجن بازی free یا نه؟ اخه اکانتم برای امریکاست ولی اونجایی که بازی رو پیش خرید کردم نوشته ریجن pal رو میارن!میترسم بعدا برای خرید dlc دچار مشکل بشم ممنون میشم راهنمایی کنید
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,057 کسی خبر داره ریجن بازی free یا نه؟ بیشتر... بازي هاي انحصاري معمولا Free هستند
wolverin کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,059 وای خدایا نمیتونم صبر کنم فقط بچه هایی که بازی رو اوریج میگیرن از اسپویلر استفاده کنن ما که در فراق فریم ور فعلا میسوزیم :d
وای خدایا نمیتونم صبر کنم فقط بچه هایی که بازی رو اوریج میگیرن از اسپویلر استفاده کنن ما که در فراق فریم ور فعلا میسوزیم :d
Terova No Trolls کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,060 یعنی الان متاش شد 94؟:biggrin1: بیشتر... نه میانگین کل نمراتی که گرفته این نمرات بالا بعضی هاشون هنوز ثبت نشدن بعضی هاشون هم ثبت نمیشن تو متا... متا کلا یک سایتی هست که نمرات رو کنار هم قرار میده و میانگین رو اعلام میکنه حالا با بعضی سایتها قرار داد نداره و متاشون رو ثبت نمیکنه.. Reactions: D.of.persia
یعنی الان متاش شد 94؟:biggrin1: بیشتر... نه میانگین کل نمراتی که گرفته این نمرات بالا بعضی هاشون هنوز ثبت نشدن بعضی هاشون هم ثبت نمیشن تو متا... متا کلا یک سایتی هست که نمرات رو کنار هم قرار میده و میانگین رو اعلام میکنه حالا با بعضی سایتها قرار داد نداره و متاشون رو ثبت نمیکنه..
Tommy Fisher Shit happens کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,061 نوشته شده توسط terova: نه میانگین کل نمراتی که گرفته این نمرات بالا بعضی هاشون هنوز ثبت نشدن بعضی هاشون هم ثبت نمیشن تو متا... متا کلا یک سایتی هست که نمرات رو کنار هم قرار میده و میانگین رو اعلام میکنه حالا با بعضی سایتها قرار داد نداره و متاشون رو ثبت نمیکنه.. بیشتر... GOW3 هم با همین نمرات میانگینش تا 97-98 اومد بالا اما در نهایت 92 شد !
نوشته شده توسط terova: نه میانگین کل نمراتی که گرفته این نمرات بالا بعضی هاشون هنوز ثبت نشدن بعضی هاشون هم ثبت نمیشن تو متا... متا کلا یک سایتی هست که نمرات رو کنار هم قرار میده و میانگین رو اعلام میکنه حالا با بعضی سایتها قرار داد نداره و متاشون رو ثبت نمیکنه.. بیشتر... GOW3 هم با همین نمرات میانگینش تا 97-98 اومد بالا اما در نهایت 92 شد !
Inquisitor Righteous Armors Me کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,062 کسی میدونه مشکل آی پی ایران هنوزم هست؟(که باید باری دی ال سی وی پی ان زد؟)
reach کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,063 نوشته شده توسط kam110: کسی میدونه مشکل آی پی ایران هنوزم هست؟(که باید باری دی ال سی وی پی ان زد؟) بیشتر... من دقیقا نمیدونم ولی احتمالا هست چون وقتی میخوای gamer picture از گیرز 3 بگیری ارور میده چه برسه به dlc...
نوشته شده توسط kam110: کسی میدونه مشکل آی پی ایران هنوزم هست؟(که باید باری دی ال سی وی پی ان زد؟) بیشتر... من دقیقا نمیدونم ولی احتمالا هست چون وقتی میخوای gamer picture از گیرز 3 بگیری ارور میده چه برسه به dlc...
Panther_X کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,064 اقا جریان چیه؟؟الان همه دنیا داره میترکه مردم صف کشیدن در 20000 فروشگاه بعد تاپیک بازی تو بازیسنتر خلوته!!!!!!:d
اقا جریان چیه؟؟الان همه دنیا داره میترکه مردم صف کشیدن در 20000 فروشگاه بعد تاپیک بازی تو بازیسنتر خلوته!!!!!!:d
HAMED SEV کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,065 یکی از دوستان زحمت تاپیک مولتی پلیر رو بزنه،خدا بخواد بازی فردا یا پس فردا میرسه اینجا
x to the z کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,067 دوستان بازي يا خوبه يا بد ديگه اين فلسفه 50 بار ليست نمرات رو گذاشتن چيه من نميدونم
Panther_X کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,069 اقا امشب کلیف یه برنامه زنده داره درسته؟؟؟یکی بیاد بگه چه جور و از کدوم لینک از اینترنت ببینم؟؟؟؟
Terova No Trolls کاربر سایت Sep 19, 2011 #2,070 اقا جریان چیه؟؟الان همه دنیا داره میترکه مردم صف کشیدن در 20000 فروشگاه بعد تاپیک بازی تو بازیسنتر خلوته!!!!!!:d بیشتر... وقتی نمیتونم بازیش کنیم چی در موردش بگیم..؟ دوستان بازي يا خوبه يا بد ديگه اين فلسفه 50 بار ليست نمرات رو گذاشتن چيه من نميدونم بیشتر... فلسفه خاصی نداره فقط هر بار که نمرات جدید میاد لیست رو من میگزارم البته یکی دو نمره نه مثلا هر 10 نمره یکبار..
اقا جریان چیه؟؟الان همه دنیا داره میترکه مردم صف کشیدن در 20000 فروشگاه بعد تاپیک بازی تو بازیسنتر خلوته!!!!!!:d بیشتر... وقتی نمیتونم بازیش کنیم چی در موردش بگیم..؟ دوستان بازي يا خوبه يا بد ديگه اين فلسفه 50 بار ليست نمرات رو گذاشتن چيه من نميدونم بیشتر... فلسفه خاصی نداره فقط هر بار که نمرات جدید میاد لیست رو من میگزارم البته یکی دو نمره نه مثلا هر 10 نمره یکبار..