Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بچه ها یه سوال :

از اونجاییکه میدونید این بازی JTAG هست و من هم کنسولم آپدیت 1.91 را نداره .
اگه نسخه اوریجینال بازی را بگیرم با توجه به اینکه 1.91 ندارم آیا میتونم بازی کنم ؟

بچه ها یه سوال :

از اونجاییکه میدونید این بازی JTAG هست و من هم کنسولم آپدیت 1.91 را نداره .
اگه نسخه اوریجینال بازی را بگیرم با توجه به اینکه 1.91 ندارم آیا میتونم بازی کنم ؟

نه دوسته من برای اجرای XGD3 های اورجینال باید 1.91 باشی ( برای اسلیم بهتره 1.92 باشی )

خوب منم دیگه طاقت نیوردم وامروز بازیا پیش خرید کردم راسیاتش گیرز2 هم زمانی که xbox گرفتم اورج خریدم:d
حالا من فریمورم 1.9 هستش مشکلی که برام پیش نمیاد ؟یا باید برم 1.91 کنم

ای ول اینم از گرز 3

---------- نوشته در 01:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز از کجا میدونی؟
فریمور درایو benq 0800 v2.0 نیز به پایان رسید. این فریمور جدید به صورت کامل و بدون مشکل از قابلیت اجرای بازی های جدید عرضه شده بر روی دیسک های جدید XDG3 و backup گیری از بازی های ap 2.5 پشتیبانی می کند. "

فریمور درایو benq 0800 v2.0 نیز به پایان رسید. این فریمور جدید به صورت کامل و بدون مشکل از قابلیت اجرای بازی های جدید عرضه شده بر روی دیسک های جدید XDG3 و backup گیری از بازی های ap 2.5 پشتیبانی می کند. "
همین الان رفتم تو سایت c4evaدرسته زده برا بنکیو0800اومده ولی فکر کنم اشتباهی رخ داده چون برای تمام درایوهای دیگه in progهست واین درایوی هم که اشاره شده اولین فریموری هست که براش میخواد بیاد ومعمولا اولین فریمور جدید هم برا لایتئون سری فت میاد بعدا برا درایوهای دیگه...

---------- نوشته در 12:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:36 AM ارسال شده بود ----------

هیچ ربطی نداره بازی اورجینال رو می شه راحت بازی کرد.
اون دوستمون درست گفته برا اجرای بازیهای اورجینال جدید با فرمت xgd3باید فریمور 1.91به بالا باشه...

کسی لینک دانلود sound track های بازی رو داره؟ مخصوصا تم اصلیه بازی
ترجیحا مدیافایر
اگه بذارین ممنون میشم

فعلا OST های بازی به اون صورت پیدا نمیشه !! بعد از عرضه بازی لینکا تقریبا سرازیر میشه !! ولی باز هم مدیا فایر کم پیدا میشه !!
فعلا این یه لینک رو داشته باش !! ( غیر از این چیزی پیدا نمیشه ، تازه ممکنه لینکش باز خراب باشه :دی ( چون فعلا وی پـی ان ندارم نمی تونم چک کنم :دی ) ) اگه خواستی دانلود کن !!

Filesonic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or