بچه ها یه سوال :
از اونجاییکه میدونید این بازی JTAG هست و من هم کنسولم آپدیت 1.91 را نداره .
اگه نسخه اوریجینال بازی را بگیرم با توجه به اینکه 1.91 ندارم آیا میتونم بازی کنم ؟
خبر خوب +lt2 ]به احتمال زیاد چهار روز دیگه عرضه میشه پیش به سوی بازیهای کپی
فریمور درایو benq 0800 v2.0 نیز به پایان رسید. این فریمور جدید به صورت کامل و بدون مشکل از قابلیت اجرای بازی های جدید عرضه شده بر روی دیسک های جدید XDG3 و backup گیری از بازی های ap 2.5 پشتیبانی می کند. "ای ول اینم از گرز 3
---------- نوشته در 01:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 AM ارسال شده بود ----------
دوست عزیز از کجا میدونی؟
هیچ ربطی نداره بازی اورجینال رو می شه راحت بازی کرد.نه دوسته من برای اجرای XGD3 های اورجینال باید 1.91 باشی ( برای اسلیم بهتره 1.92 باشی )
همین الان رفتم تو سایت c4evaدرسته زده برا بنکیو0800اومده ولی فکر کنم اشتباهی رخ داده چون برای تمام درایوهای دیگه in progهست واین درایوی هم که اشاره شده اولین فریموری هست که براش میخواد بیاد ومعمولا اولین فریمور جدید هم برا لایتئون سری فت میاد بعدا برا درایوهای دیگه...فریمور درایو benq 0800 v2.0 نیز به پایان رسید. این فریمور جدید به صورت کامل و بدون مشکل از قابلیت اجرای بازی های جدید عرضه شده بر روی دیسک های جدید XDG3 و backup گیری از بازی های ap 2.5 پشتیبانی می کند. "
اون دوستمون درست گفته برا اجرای بازیهای اورجینال جدید با فرمت xgd3باید فریمور 1.91به بالا باشه...هیچ ربطی نداره بازی اورجینال رو می شه راحت بازی کرد.
کسی لینک دانلود sound track های بازی رو داره؟ مخصوصا تم اصلیه بازی
ترجیحا مدیافایر
اگه بذارین ممنون میشم