فریدون از کجا تهیه کردی با قیمتش به منم بگو .ماهم جو گیر شدیم بازی رو پیش خرید کردیم .
الظاهر باید تا 4 شنبه هفته بعد بهم تحیول بدن.
به موقعش عکس خورتون میکنم .
این سایت EDGE که امتیاز میده چیه ؟!!
تو بازی سنتر معروف به قبله عالم هست
برو یکی از نقدها رو بخون خب مشخص میشه من که سراغ هیچ کدومشون نمیرمبابا ما يه سوال كرديم اصلا كسي محل نذاشتبخش داستاني خالص چند ساعت گيم پلي داره؟
بابا ما يه سوال كرديم اصلا كسي محل نذاشت بخش داستاني خالص چند ساعت گيم پلي داره؟خب از این به بعد وقتی یه طرف قضیه مایکروسافت هست و یه طرفش Epic Games انتظاراتتون را ببرید بالا
راستی صحبت داستان شد، به شخصه انتظار چندانی از داستانش نداشتم یعنی نهایتا فکر می کردم در حد نسخه قبل باشه ولی تو نقد GameSpot دیدم که مدال Great Story رو بهش داده، البته نقد رو نخوندم (نمیخوام چیزی واسم اسپویل بشه ) ولی به نظر میاد داستانش پیشرفت خیلی خوبی داشته.
حمید جان بروبچ کسی بازی نکردن اینجا ! ولی بین 7 تا 10 ساعت !بابا ما يه سوال كرديم اصلا كسي محل نذاشت بخش داستاني خالص چند ساعت گيم پلي داره؟
10-12 ساعتبابا ما يه سوال كرديم اصلا كسي محل نذاشت بخش داستاني خالص چند ساعت گيم پلي داره؟
IGN تو نقدش گفته 15-20 ساعت و تو یه نقد دیگه اشاره شده 10 ساعت ( Solid گونه ) ؛ فکر کنم میانگین 12 ساعت باشه ...بابا ما يه سوال كرديم اصلا كسي محل نذاشت بخش داستاني خالص چند ساعت گيم پلي داره؟
آقا دمت گرم ما رو هم خبر کن.بچه ها یکی از رفیقام چند روز پیش رفت بود پایخت یکی از اون مغاز دارا میگفت بازی 360 اورج میاره 65 t حالا شمارش گرفته بهش میزنگم ببینیم میتونه GEOW 3 اورج بیاره جمعی بریم ازش بگیریم :d
بچه ها یکی از رفیقام چند روز پیش رفت بود پایخت یکی از اون مغاز دارا میگفت بازی 360 اورج میاره 65 t حالا شمارش گرفته بهش میزنگم ببینیم میتونه GEOW 3 اورج بیاره جمعی بریم ازش بگیریم :d