Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

ماهم جو گیر شدیم بازی رو پیش خرید کردیم :دی.
الظاهر باید تا 4 شنبه هفته بعد بهم تحیول بدن.
به موقعش عکس خورتون میکنم :دی.
فریدون از کجا تهیه کردی با قیمتش به منم بگو .
من تحمل ندارم ببینم یکی اینجا بازی میکنه داره تعریف میکنه منم بشینم مثل اووووولاخ !:دی گوش بدم .

واقعا حقش بود که این نمره هارو بگیره >:d< لامصب عکس هارو که میبینیم کف و خون قاتی میکنم :d راستی یه سوال بی ربط ؟! این سایت EDGE که امتیاز میده چیه ؟!!

خوب بازی ریلیز شد . امتیازای خیلی خوبی هم گرفته . خوشمان آمد فک نکنم رقیبش همچین امتیازایی رو بگیره :دی
حالا ما چجوری باید این بازی رو بازی کنیم ? نه ارجینال خوریم نه jtag :(

بچه ها یکی از رفیقام چند روز پیش رفت بود پایخت یکی از اون مغاز دارا میگفت بازی 360 اورج میاره 65 t حالا شمارش گرفته بهش میزنگم ببینیم میتونه GEOW 3 اورج بیاره جمعی بریم ازش بگیریم :d

خب از این به بعد وقتی یه طرف قضیه مایکروسافت هست و یه طرفش Epic Games انتظاراتتون را ببرید بالا :دی
راستی صحبت داستان شد، به شخصه انتظار چندانی از داستانش نداشتم یعنی نهایتا فکر می کردم در حد نسخه قبل باشه ولی تو نقد GameSpot دیدم که مدال Great Story رو بهش داده، البته نقد رو نخوندم (نمیخوام چیزی واسم اسپویل بشه :دی) ولی به نظر میاد داستانش پیشرفت خیلی خوبی داشته.

بابا ما يه سوال كرديم اصلا كسي محل نذاشت
yahoo_22.gif
بخش داستاني خالص چند ساعت گيم پلي داره؟
برو یکی از نقدها رو بخون خب مشخص میشه :دی من که سراغ هیچ کدومشون نمیرم :دی

آخرین ویرایش:
خب از این به بعد وقتی یه طرف قضیه مایکروسافت هست و یه طرفش Epic Games انتظاراتتون را ببرید بالا :دی
راستی صحبت داستان شد، به شخصه انتظار چندانی از داستانش نداشتم یعنی نهایتا فکر می کردم در حد نسخه قبل باشه ولی تو نقد GameSpot دیدم که مدال Great Story رو بهش داده، البته نقد رو نخوندم (نمیخوام چیزی واسم اسپویل بشه :دی) ولی به نظر میاد داستانش پیشرفت خیلی خوبی داشته.
بابا ما يه سوال كرديم اصلا كسي محل نذاشت:| بخش داستاني خالص چند ساعت گيم پلي داره؟

چه امتیازاتی!!!!!!!!!!
اون از اون سه ماه که شاهد بازی کردن بعضی بودیم
حالا هم با این امتیازا ...
من که دیگه نمی تونم صبر کنم.
هر چه قدرم پولش باشه باید بگیرم.
بچه ها یکی از رفیقام چند روز پیش رفت بود پایخت یکی از اون مغاز دارا میگفت بازی 360 اورج میاره 65 t حالا شمارش گرفته بهش میزنگم ببینیم میتونه GEOW 3 اورج بیاره جمعی بریم ازش بگیریم :d
آقا دمت گرم ما رو هم خبر کن.

هر کی بوده چاخان بسته قیمت اصلیش 72 هزار تومنه اونم با سود صفر(هر دلار 1100 تومن) بعد بیاد با ضرر بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or