Gears Of War 3 (پست اول تاپیک خوانده شود)

به دلم افتاده زیاد امتیاز های خوبی نمیگیره :d

تغییر جو و محیط و از طرفی استفاده از رنگ های شاد و گرم فک کنم به مذاق بعضی ها خوش نیاد :d

ولی فک کنم IGN دور و بر 9 بده ........
زیر 9.5 بده خودم میرم دفتر IGN را می ترکونم :دی با 20 نفر شرط بستم سر امتیازاتش، از آواتار و امضا بگیر تا بن شدن به مدت 3 روز :دی
ببین ممد :d الان youtube پر از ویدو های گیرز 3 شده ، خیلی از مراحلش رو میتونی ببینی .........

نمی خوام بگم طراحیشون بده ولی بعضی مراحل به هیچ عنوان با ماهیت گیرز جور نیست (یکی دو روز دیگه خودت بازی میکنی میفهمی چی میگم :d ) در هر صورت منم امیدوارم امتیاز های خوبی بگیره .

آخرین ویرایش:
زیر 9.5 بده خودم میرم دفتر IGN را می ترکونم :دی با 20 نفر شرط بستم سر امتیازاتش، از آواتار و امضا بگیر تا بن شدن به مدت 3 روز :دی

آخرین ویرایش:

به نظرم تا فرصت داری یه هکر درست حسابی دست و پا کن نمره IGN رو بکنه 9.5/10 ، از بمب گذاری و رفتن به آمریکا خیلی راحت تره ! :دی

با این وضعیت نمره دهی بعیده بازی بتونه نمرات نسخه اول و دوم رو تکرار کنه ! 0.5 نمره احتمالاً پایین تر باشه میانگینش، شایدم بیشتر ولی خب مهم نیست ! گیرز هست و همین واسمون کافیه ! :دی

از ign پیشبینی 9.4 میشه :دی میانگین هم 92 به بالا :دی
هان؟ :دی دیگه 9.4 که نداره، چند وقته امتیازاتش با ضریب 0.5 تغییر میکنن :دی

به نظرم تا فرصت داری یه هکر درست حسابی دست و پا کن نمره IGN رو بکنه 9.5/10 ، از بمب گذاری و رفتن به آمریکا خیلی راحت تره ! :دی
حالا 9.0 هم بده مشکلی نیست :دی ولی خب IGN جوگیرتر از این حرفهاست همون 9.5 را میده :دی

با این وضعیت نمره دهی بعیده بازی بتونه نمرات نسخه اول و دوم رو تکرار کنه ! 0.5 نمره احتمالاً پایین تر باشه میانگینش، شایدم بیشتر ولی خب مهم نیست ! گیرز هست و همین واسمون کافیه !
اگه بازی همون کیفیت دو نسخه اول را داشته باشه مطمئنا بالای 90 می گیره که این چیزهایی که من از بازی دیدم در حد بالای 90 هست. البته واسه من که نصف بازیهای مورد علاقه ـم متوسطشون زیر 85 هست، امتیازش زیاد مهم نیست، فقط میخوام ضایع نشم یه وقت :دی :دی

آخرین ویرایش:
Reception
Aggregate scores
GameRankings 96.52%
Metacritic 97/100
Publication
1UP.com +A
Edge 10/10
Game Informer 9/10
GamePro 5/5 stars
GameSpot 8.8/10
GameSpy 5/5 stars
GameTrailers 8.9/10
IGN 9.0/10
Official Xbox Magazine 10/10
X-Play 5/5 stars
اینم پیش بینیه من.

Reception
Aggregate scores
GameRankings 96.52%
Metacritic 97/100
Publication
1UP.com +A
Edge 10/10
Game Informer 9/10
GamePro 5/5 stars
GameSpot 8.8/10
GameSpy 5/5 stars
GameTrailers 8.9/10
IGN 9.0/10
Official Xbox Magazine 10/10
X-Play 5/5 stars
edge خوب امدی :d

در هر صورت امیدوارم شبی IGN سرش به جایی نخوره یه امتیاز درست حسابی واسه شروع بده :d

امتیاز IGN صد در صد 9 به بالاست ، یعنی حداقل 9 ... 9.5 یا حتی 10 هم بعید نیست ... من خودم 9.5 رو پیش بینی میکنم ... میانگین هم بدون شک بالای 90

• Like
Reactions: kayne
امتیاز IGN صد در صد 9 به بالاست ، یعنی حداقل 9 ... 9.5 یا حتی 10 هم بعید نیست ... من خودم 9.5 رو پیش بینی میکنم ... میانگین هم بدون شک بالای 90
10 بعیده اما به احتمال 90 درصد 9.5 میده. میانگین هم چیزی حول هوش 93-94 رو براش پیش بینی میکنم .

• Like
Reactions: kayne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or